Kunst og underholdningLitteratur

"Granat armbånd" - et resumé af den komplicerede historie

Stykket Kuprin "Granat armbånd", hvoraf et sammendrag er givet i denne artikel, er en lille litterært værk. I historien, handlingen finder sted i efteråret, i byen, som ligger på den nordlige Sortehavskyst. Ved huset er der to søstre - Prinsesse Vera Nikolaevna Sheina og Anna Nikolaevna. Tro kærligt refererer til sin mand, der ikke har børn ved ham. Anna gift fødte en pige og en dreng, men ligegyldig, og til ham og til hans følgesvend i livet - rige og tåbelig Kammersvend. Kvinder beundre den smukke udsigt over det omkringliggende område. Efter at de går til et middagsselskab på fødselsdagen troens, som tiltrækker bemærkelsesværdige gæster.

Under måltidet, prinsessen får en messenger taske. Det er note og granat armbånd. En sammenfatning af de budskaber til prinsessen kommer ned til det faktum, at hendes hemmelige beundrer lykønsker og præsenterer familien dekoration med sjældne sorter af halvædelstene, som tilhørte flere generationer af kvinder i hans familie. Vera ved ikke, om gæsterne om gaven eller ej til at tale. Under bordet snak ved middagsbordet gift med prinsesse begynder at vise gæsterne hjem humoristisk album, hvor han latterliggjorde tidligere episoder skriftlige referencer en ukendt fan mod sandheden. Prince mener, at hans kone skrev nogle kærlighed telegraf. Diskussion af bogstaverne ikke kan lide grevinden. Efter middagen gæsterne fra hinanden og husholdninger ved om gaven.

Resumé af "granat armbånd" går en episode, når bror til prinsesse og hendes mand blev sendt harmes Present - disse tilbud blev ikke taget på dette tidspunkt i forbindelse med gifte adelige damer. Desuden mændene antage, at en ukendt fan kunne gøre nogen underslæb, at købe en dekoration. Og i tilfælde af påvisning af sådanne handlinger Prinsesse navn kan offentliggøres. De beslutter at finde hans initialer er angivet i noten og har en alvorlig snak. Den næste dag de finder nogle Yolk - en embedsmand fra lavere rang.

Arbejde "Granat armbånd", hvoraf et sammendrag kan kun give en generel Repose af begivenhederne i det væsentlige som en forlængelse omfatter ubehagelig samtale bror og mand af prinsesse med æggeblomme. Under samtalen, manden overtalte ham til ikke at skrive Vera Nikolayevna.

Æggeblommer rapporterer, at i kærlighed med prinsesse fra det tidspunkt, hvor hun ikke var gift, og beder om tilladelse til at skrive til hende sidste bogstav. Shein Prince giver ham denne mulighed. I et brev til Vera Nikolayevna fan siger, at han ikke kan forestille sig et liv uden den kvinde, han elskede, men han lover, at flere ikke vil genere hende. Den næste dag, Sheina familien lærer fra aviserne i den officielle selvmord. Tro modtager det sidste brev med posten.

Ophidset besked, spurgte hun sin mands tilladelse til at gå sige farvel til blommen, og prinsen giver hende tilladelse. Prinsesse bringer hende død bejler rose og sidste kys. Kvinden, afleveret blommen lejlighed, hun finder, som nu er den dekoration, der forsøgte at give hende en fan. Det viser sig, at han testamenterede til at hænge ved siden af ikonet af en afvist elsker granat armbånd.

Resumé af romanen kan opsummeres som til hvad der kan være oprigtig, selvopofrende kærlighed i ethvert menneskes liv, og at forstå dens værdi, når den person, der oplever sådanne følelser, dør.

Kuprina produktet skal læses helt. Da det foregående spil "granat armbånd" resumé kan ikke indeholde al den rigdom af det russiske sprog, som viser historien. I den oprindelige, der er gode beskrivelser, dialoger, yderligere plot linjer og detaljer, som ikke kan overføres i en komprimeret form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.