ComputereComputerspil

"Black Bulldog" - tanken-en gave fra "vargeymingi"

I World of Tanks spil ofte forekommer tanke, der hjælper spillerne til gården. Dette er en præmie teknologi, som er meget populær. Takket være hende, kan du spille og tjene sølv og ikke at være bange for, der er ved at løbe tør for penge og ikke nok, selv for patroner. Oftest spillere foretrækker at købe for rigtige penge en præmie kampvogne 8 niveau.

Dette skyldes primært det faktum, at det niveau, mest behagelige for spillet. Også niveauet af 8 tanke tjene mere, selv om der er dem, der ikke udviser perefarma. Alle tal bør undersøges nøje, når du vælger. Og selvfølgelig, bør du vælge en tank til din spillestil.

Turneringen gave

"Black Bulldog" - en tank, der blev præsenteret for alle spillere før VM i Warszawa i april 2016. Eksklusiv M 41 90 GF software firma har udgivet til ære for den store finale. I to uger dette lys beholder købte hundredvis af gamere. Han kunne godt lide mange inkarnerede spillere, især dem, der elsker denne klasse af udstyr.

modernisering

Mange kender den berømte amerikanske "ildflue" niveau 7 - M41A1 Walker Bulldog. Denne tank er meget populære. Dette skyldes ikke kun det faktum, at i spillet er der fans af den amerikanske gren. Også nogle meget tiltalende ottende niveau - T49, som er berømt for sine high-eksplosiv kanon.

Til gengæld er "Black Bulldog" - en tank, der er blevet næsten en absolut kopi af den amerikanske. Men det er kun i udseende. Specifikationer bit, men anderledes.

tysk kopi

I modsætning til den M41A1 Walker Bulldog, M 41 90 GF er ikke kun til et højere niveau, men er i en anden gren af forskningen, selv om det ikke behøver at pumpe samt en præmie tysk tank. Han blev en moderniseret udgave af den 7-niveau LTshki.

Eksternt, kan man iagttage ændringer i instrumenter, som ændrede kaliber 76 mm med 90 mm, og på samme tid blev kortere ved 425 mm.

sammenligning

For endelig at forstå, hvad "Black Bulldog" tank, til de særlige kendetegn, som vi nu overveje, sammenlignes med den amerikanske LT. For at holde tingene fair, skal du tage en top pumpe Walker Bulldog.

Så på trods af det faktum, at udadtil, disse tanke er meget ens, deres vægt er forskellig: fra den tyske - 1100 HK, og den amerikanske LT - så meget som 1548 HK. Vægt, revision og rækkevidde er identiske: 26 tons, 400 og 745 meter henholdsvis.

Besætningen er også den samme. Inde begge tanke sidde på en kommandør (radiooperatør), gunner, chauffør-mekaniker og afgifter. maskine mobilitet også næsten den samme. Amerikansk tanken lidt mere kraftfuld - 50 hk

Siden "Black Bulldog" - en tank, der tilsyneladende er en komplet kopi af den amerikanske LT, reservation boliger er den samme som den "amerikanske bulldog". Panden deres 25 mm, og 25 mm bord og agter 19 mm. Også den samme bog tårn: panden, side og agter af 25mm.

forskelle

Den væsentligste forskel, som tidligere nævnt, i pistolen. Tysk tank har en 90 mm kaliber, amerikansk - 76 mm. Den ammunition 46 runder på tysk, men den amerikanske "bulldog" så mange som 65. Skader på prem-tanken ved en penetration 240/240/320 HP 182/250/102 mm. I samme øjeblik maskinen kan potentielt giver næsten 2200 skader.

Den amerikanske tanken lidt lavere tal. Selvfølgelig er dette forbundet med den kendte teknik, og selvfølgelig det faktum, at dette ikke er prem-tanken. Walker Bulldog har 150/150/185 HP på en penetrering 175/210/38 mm. Et minut potentielt nastrelivaet næsten 2.100 skader.

gameplay

Taler om spillet på M 41 90 GF, bør en revision gøres ikke kun om kendetegnene ydeevne, men også gameplayet af denne maskine. Kampen bør baseres på fordelene ved tanken: sin fremragende dynamik, hurtige Informationer, god skader per minut, og helt komfortable break gennem Golden. Blandt manglerne i det tyske "bulldog" observerede gennemsnitlige nøjagtighed, lidt ammunition, både for LTshki også dyre goldovye skaller og den store størrelse af kroppen.

Som enhver lys tank, kan det blive opkrævet til den aktive lys, så er du nødt til at sætte rammer for at reducere genopladning, også ved hjælp af lodrette stabilisator til formål at reducere variationen i eksplosionerne, og selvfølgelig, at øge synligheden. Passiv lys skal være udstyret med en tank i et sløringsnet, installere teleskopet og forbedret ventilation.

resultater

Nu er "Black Bulldog» M 41 90 GF kan ikke købes til en præmie butik. Det er usandsynligt, at det vil være en hvilken som helst handling eller opgave. Derfor der ikke købe det, at skulle pumpe den amerikanske alternativ. Selvom Walker Bulldog er ikke specielt pofarmish, men gameplayet i begge maskiner ikke kan skelnes.

Gave tanken viste sig at være meget vanskeligt for de uerfarne spillere. Det kræver særlige taktik. Det kan ikke være fra det første minut til at flyve til midten af kortet og ødelægge fjender. Du skal vide det tidspunkt, hvor "Firefly" er sikkert for dem selv i stand til at kontrollere hele kortet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.