SkønhedHår

Tinktur af cayennepeber hår

Enhver repræsentant for messen køn, uanset i hvilken del af verden , hun lever, ønsker at se smuk. Temmelig udbredt opfattelse, at den smukke hår hos kvinder er det vigtigste element i det billede, der tiltrækker øjnene af mænd. Måske er det derfor mange skønheder ivrige efter at give deres Lokker chik udseende, ved hjælp af en række forskellige teknikker og opskrifter.
En af de mest almindelige og effektive metoder til at fremme en sund vækst af fint hår betragtes tinktur af cayennepeber. Brugen af dette værktøj kan du berige hår i mange forskellige vitaminer, især A-vitamin og andre mikronæringsstoffer. Tinktur af cayennepeber er meget udbredt ikke kun derhjemme, men også i produktionen af alle former for kosmetik designet til pleje af både hår og krop, herunder på det medicinske område. Tilstedeværelsen af en sådan komponent angiver, at handlingen af værktøjet, uanset om det er en maske eller lotion, er at styrke hårsækkene og stabilisering arbejde kirtler er ansvarlige for produktionen af sebum på hovedbunden.
At have opnået en sådan eftertragtede hår et sundt udseende og ophørte med at falde, er det ikke nødvendigt at bruge enorme summer på dyre snoet. Fame siger ikke, at effektiviteten af købet vil være på et anstændigt niveau og give positive resultater. Desværre er det meget ofte den modsatte effekt opstår. Meget gode resultater opnås med en enkel tinktur af cayennepeber hår. Ud over at styrke handling, det er i stand til at bedøve og undertrykke inflammation. Ved at bruge dette værktøj, kan du føler ikke stærk brændende fornemmelse. Lidt irriterende hovedbund infusion øger blodtilførslen til hårsække af hår, berige dem med oxygen og vitaminer, hvilket i høj grad fremskynder væksten processen.
Tinktur af cayennepeber hår er ganske enkel at tilberede. At få et effektivt værktøj, er det nødvendigt at formale den vigtigste ingrediens - rød peber, og derefter fylde det i en stor glasbeholder, såsom en bank eller, mere praktisk flaske. Yderligere peber bør hælde alkohol. Det er bedst at bruge en 90% medicinsk alkohol, men hvis ikke, så kom op og vodka. Én spoon (spiseskefuld) af stødt peber bør være mindst hundrede gram alkohol, det vil sige, at andelen af 1:10. Hvis du bruger vodka, derefter peber nødt til at tage dobbelt så meget eller så mindre væske. Efter ti dages ophold i mørke tinktur cayennepeber hår er klar. I løbet af denne tid, er det bedst at lejlighedsvis ryste, og efter kogning for at holde i køleskabet til tinktur ikke miste sine egenskaber. Tinktur på vodka bedre udholde længere, omkring tre uger, derefter dræne godt og plads i køleskabet.


I de fleste tilfælde, behandling og styrke håret i hjemmet af messen køn bruger masker. Deres sammensætning er generelt afhængig af typen af hudens tilstand og låser strukturen. Men der er masker, der er egnet for alle. For eksempel klassisk maske består af følgende bestanddele: tinktur af cayennepeber hår (en spiseskefuld), nogle vegetabilske olier, såsom burre (ca. 2 spiseskefulde) og den samme mængde varmt vand. Efter ansøgning til hårrødderne bør sættes på hovedet en cellofan hætte og wrap top håndklæde. Normalt holder masken på håret i 20-25 minutter, men du kan øge denne gang, hvis det ønskes. Hvis der er en stærk brændende fornemmelse, så er det bedre at vaske, og den næste tid til at gøre løsningen så koncentreret, så for ikke at skade hovedbunden. Maske vaskes under rindende varmt vand med en shampoo. Til normalt hår er nok til at udføre sådanne procedurer en gang om ugen til tør - lidt sjældnere, og for fedt, tværtimod, oftere. Efter en tre-måneders kursus, som regel, effekten er indlysende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.