SkønhedHår

Hvordan at snyde uden krøllejern og krøllejern: fem måder hjem styling

Forestil dig, at du var i en forstæder miljø, hvor hånden ikke var krøllejern, hårtørrer og andre tilgængelige værktøjer, og om aftenen er det nødvendigt at se charmerende troldkvinde, fordi gæster kommer en ung mand, fra hvem du er skør. Hoved til ikke bore tanken om , hvordan man kan vikle håret uden krøllejern og krøllejern, huske, hvad min bedstemor fortalte mig.

Hvis du har lange sluser, og huset forblev ikke-arbejdende jern, tøv ikke med at sætte det på komfuret eller gaskomfur. Kun et par minutter til sin nedre overflade bliver varm. Leder før proceduren, skal du sørge for at vaske, ellers effekten af store krøller vil ikke fungere.

Overtale forældre til at give dig i kløerne på en gammel plade til at gøre "pinde" til håret. Bryde eller skære materialestrimlen i lange, 10 cm brede (2 tændstikæsker) og dreje dem af "rulle", startende fra en krave midten dvadtsatisantimetrovym groft gevind. Vind på den resulterende første streng struktur og gåtur på hvert lag med et varmt strygejern, tørre halvdel. Nå hovedet, slips klemme stramt og frigøre låsen, selv hængende på niveau med de øreflipper.

Tja, hvis du har en hjælper, så du 3 gange hurtigere klare styling, men også på egen hånd at udføre operationen af arbejdskraft vil ikke være, især hvis håret er ikke mindre end 50 cm i længden. Efter 5-6 timer, med pjusket hår, kam med en blød børste og en dåse, klemte kinder til at rødme, gå Ogle herre.

Der er et par måder, som vinden håret uden krøllejern og krøllejern, sat i gang af de gamle aviser. Konstruere er lange tråde, snoede 2-3 instans. Wrap håret omkring de spiralformede ledninger, sikker i 4 steder med elastikker og placere et hoved under en ventilator eller varm damp elektrisk ovn. En time frisure er klar. Men for at foretage en sådan stabling er ofte ikke det værd, ellers håret vil blive skør og markant poredeyut.

Så længe du vasker dit hår i badet, sende far til butikken for øl og lovede ham, at privatiziruete kun 60 gram berusende drikke. Med øllet kan du skabe flotte hår uden at spørge internettet hvordan at vikle håret uden krøllejern og krøllejern.

Næsten tørre tråde suge en lille mængde af øl og fletning hår i 5 eller 6 lys fletninger. Ends viklet rundt om blyanten og låse tråden. For hurtigt tørt hår, forlade balkonen ved at placere sit hoved under den blide brise og varm solen. Efter et par timer Bind struktur blev der ved hjælp af en cirkulær børste og sprøjtet med lak.

Den fjerde måde, der besvarer spørgsmålet "hvordan vind i håret uden krøllejern og krøllejern?", Den nemmeste. For ham er det ikke nødvendigt tilgængelige værktøjer (skum, pap eller klude), nok af pegefingeren. Filter stor streng, anvende skum på det, og derefter dele den smurt hår i 5 dele, de snyde på hans finger, skyde "et forår" og som sådan vedhæfte et klip til hovedet. Nok til en halv time til tør konstruktion. Release låse, drysset med lak og gå at erobre manden i dit hjerte.

For det femte er det den sidste måde er at du vil have 40 minutter til selv væver fletninger. Det er værd at lidt vådt hår med kogt vand, opdelt i et stort antal "trehryadey" eller fletning den franske udgave, fra rødderne til at gå krølle. En sådan procedure kan gøres natten over, men det er bedre at foretrække en formiddag udgave, når hovedet er i opretstående stilling i 6-7 timer.

Når håret er tørt, blidt opløse dem og dele dem med fingrene, slå rødder og gælder for rodzonen lidt polish. De resterende krøller lå i og løse frisure. Dette skaber krøller uden krøllejern og curlere.

Hvis du er en rigtig kvinde, selv under forhold med uberørt natur vil altid finde en måde at gøre krøllerne uden curlers. Så ligesom du, uro opfinder mænd er villige til at give en buket blomster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.