SkønhedHår

Sådan vind i håret? nyttige tips

Der er ingen bedre måde til hurtigt at ændre deres udseende end styling. Sådan vind i håret ordentligt? Det er vigtigt at overholde nogle enkle regler. Så resultatet vil behage dig, og håret ikke ødelægge.

Sådan vind i håret i curlere?

Først vaske og tørre håret, derefter forsigtigt kam. Start tørnes behov fra midten af hovedet. Scallop separat tynd streng, hvor bredden ikke må overstige længden af valserne. Spray krølle styling værktøj og løft den op. vind omhyggeligt strengen på rullerne. Til hår ikke bliver "falder ud" holde en krølle i kanterne. Watch omhyggeligt at spidserne ikke falder ud af rullerne, kan de i høj grad skader håret. Hvis du har langt hår, bør låse være meget tynd.

Det er bedst at gøre proceduren om natten. Så håret tørre naturligt, som vil sikre bevarelsen installation lang sigt. Om morgenen kan du slappe af og rette de dele af krøllejern. Hvis du har brug for bevis låse, skal du ikke bruge en kam. Du skal blot distribuere krøller hænder og lås spray.

Selvfølgelig, hvis der er behov for det resultat hurtigt, kan du føntørre håret viklet på curlere. Billede lavet på en måde at hjælpe dig med at forstå, hvorfor det er bedre at gøre proceduren om natten og ikke at skræmme igen hjem. Men valget er, selvfølgelig, vil forblive bag dig.

Hvordan at snyde Curling?

Hår skal være ren og tør. Før proceduren, børste dit hår. Skrue du har brug for, startende fra bagsiden. Curl pandehår sidste. Sådan vind korte hår krøllejern? Det er meget simpelt. Med en kort frisure, denne proces tager meget lidt tid. Du skal blot skrue hår på krøllejernet og hold i nogle sekunder.

Det er ikke nødvendigt at udføre proceduren efter perming og kemisk farvning. Ellers er der en stor risiko for at brænde håret. Efter indgrebet, anvende låsning lak.

Som du kan se, denne metode er meget enkel og tilgængelig. Jeg gør mit eget hår, kan du næsten alle forhold. Curling kan tage med dem og i et par minutter til at ændre sit image. Endvidere er sådanne indretninger generelt er billige. Med deres hjælp, kan du gøre dit hår krøllet eller bølget, og ret evt.

Sådan vind håret til håret varede længere?

Hvis du beslutter at gøre hår ved hjælp af curlere, sættetid trådene ikke vand, og de sædvanlige øl. Dette vil tjene som en fremragende fiksativ. Strenge er opnået mere stift og elastisk, så de vil bevare formen længere. Øl indeholder også protein og vitaminer er god indvirkning på tilstanden af hår.

Nogle kvinder i stedet for styling bruge gelatine løsning. For at få det, du har brug for at opløse 1 tsk gelatine i et glas stuetemperatur vand. Det er vigtigt at vente med at skille sig af hævede, og derefter stamme det. Nødvendige midler for at fugte og derefter vikle tråde. Krøller vil være vedholdende. Til hår, denne procedure er også meget nyttig, fordi Det giver mulighed for volumen og leverer strøm.

Styling produkter kan også erstatte sukker vand. Blandingen blev også anvendt før curling. Til dets fremstilling er nødvendigt at adskille to til fire teskefulde sukker i vand (200 ml).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.