Kunst og underholdningFjernsyn

Russiske aktører: "arvet kriminalitet." Filmen, der kombinerede flere genrer

Dette 8-del film er ikke kun en detektivhistorie. Han og om kærlighed og forræderi, og et forsøg på at genoprette retfærdighed, trods det faktum, at det har været så mange år. Seere, der er positivt indstillet over for denne form for skuespil vil blive glædeligt overrasket over, hvor det viste skuespillerne. "Arvet Crime" - et af de billeder, som engang set, er umuligt at glemme. Derfor, efter et stykke tid, det ville være ønskeligt at huske de mindste detaljer i denne handling.

Storyline. i stedet for havet landsby

På hovedpersonen i denne historie på sommeren kom hans store planer. Anya kommer til havet, for at gå varmen fra Krim, som lover at være sjovt og spændende. Men de blev ikke dømt til at gå i opfyldelse.

På grund af det faktum, at hendes bedstefar, en berømt akademiker, døden nær, det dramatisk ændrer sin rute og ankommer i haven forening i henhold til den mærkelige navn "sovjetisk geolog." Det ligger ikke langt fra Moskva. Det er her, hendes bedstefar bor, der dør i hænderne på hans lille barnebarn.

En sådan slips mini-serien "Crime arvet", de aktører, der kunne legemliggør alle relationer, kvaliteten og fremmedhed af tegnene i forskellige mennesker, at deres hengivenhed til foretrukne forretning og ønsket komme til målet for enhver pris.

Den rolle, som den unge akademiker Yermolayeva spillede en berømt ung skuespiller Artyom Tkachenko. Han er kun 34 år, men hans track record mere end halvtreds værker i film og tv-projekter. I samme 2012, hvor skuespilleren var til stede på sættet som geologisk part chef Anton Ermolaev, parallelt, han medvirkede i flere film - "Askepot", "Beauty", "Dragon Syndrome". Og i hvert billede var anderledes.

Valya i voksenalderen har spillet en stor russisk skuespillerinde Lyudmila Polyakova. På trods af, at dets rolle ikke er positiv, for øjnene af enhver scene med sin deltagelse umulig rive. Denne mini-serie var en af flere dusin værker, hvor hun var involveret. Engang i slutningen af halvtredserne, hun turde ikke at drømme om en karriere på skuespillerinden, fordi hendes højde på 176 cm så virkede chokerende. Lyudmila Polyakova af sit lange liv i teatret og biografen spillede stedmødre og sundhedsministrene, formændene for den kollektive gård og bondekvinder, dronninger og stuepiger og elskerinder ejendomsret- parkeringspladser, lederne af de banebrydende lejre og fysioterapeut. Dette kan ses i "High Security Vacation", "Heavy Sand", "Kamenka", "Agony", "Crown of det russiske imperium" og mange andre.

Olesya Fattakhova, der spillede rollen som Ani - barnebarn Ermolaeva, - en af de unge skuespillerinder, der siger, at de finder den russiske biograf. Det kan ikke betvivles. Olesya trukket tilbage siden 2009, og i hendes sparegris har nok interessante filmiske tegn: Nadia af "Hotel til Askepot" Sticky navigator af "Night of svaler", Nadia Potapova fra "Coast of Hope" Tro om "og bolden vil komme tilbage" ... men dette er kun begyndelsen på hendes kunstneriske karriere.

Strålende Evdokia Germanova - rolle Riny Drozd i voksenalderen. Måske kun hun ville have været i stand til at spille en kvinde med psykiske lidelser, som fandt sted efter mordet på hendes elskede mand. På den meget lidt kendt skuespillerinde, hendes biografi er helt lukket til masserne. Man kan kun beundre det på skærmen, forundres over, hvordan det kan være anderledes: Dasha Rozanov fra "Rally", Oksana fra "bryllup gaver", spørger hun fra "Livet på grænsen," Larissa fra "Niagara", Jacqueline fra serien om Dashe Vasilevoy. .. Det kan være en baronesse og en heks, en renere og en cirkusartist, lærer og elegant dame. Og i hver rolle, hun er unik.

Den unge skuespiller Yuri Moseychuk spillet i denne mini-serie, rolle Theodore, der døde på ekspeditionen Kankaru i 1966 år, mens arbejder i laboratoriet, på grund af det faktum, at hans kone har erstattet reagenser. Han begyndte at handle, er meget ung, men hvis nogen ikke har lagt mærke til hans første værker, så skal du ikke se et show om familien Thunder (rolle Studebaker), "Ondine" (Bob), "Uninvented mord" (Aleksandr Gusalov), er simpelthen umuligt. Han er kun 35, og han er ikke kun i film, men også har arbejdet i truppen af "Lenkom" og teater. Vakhtangov.

Gerningsmand eller udskældte?

Før sin død, min bedstefar Ani - akademiker Ermolaev - man fortæller hende nyheden efter at lære, at pigen chokeret. Da det viste sig, mange år siden, hendes bedstefar havde to tæt og loyal ven, også en professor. De blev dræbt i nogle mystiske omstændigheder. Resten af sit liv Yermolaev skulle bevise for enhver, at han ikke er skyld i tragedien. Desværre var det ikke muligt at vaske den stigmatisering af en kriminel akademiker indtil den sidste dag, uanset hvor han forsøgte.

Hans sorg og beklagelse hjalp slå og så tydeligt som muligt, og andre serielle aktører til at vise. "Kriminalitet arvet" - ingen almindelig film. Den indeholder både anerkendte stjerner af russisk biograf, og unge, hvilket gør deres første skridt på denne vej kunstnere. Som det er sædvane i mange år, hvis filmen rammer mere end en halv snes år, det samme helt i sin ungdom og i alderdommen spiller forskellige aktører. Det er umuligt ikke at bemærke, at der i denne film, blev de samlet op af en filigran: de tegn, der spilles i deres ungdom, var meget lig dem, der spillede dem i alderdommen: Tatiana Demidova og Lyudmila Chursina, Tatiana Polosina og Evdokia Germanova, Aleksandr Ratnikov og Nicholas Sakharov, og Lyudmila Nadezhda Gorelova Polyakova, Artyom Tkachenko og Valery Kosenkov.

Ikke skyldig. Men hvordan man kan bevise det?

I en af sine sidste samtaler med hendes barnebarn Ermolaev, fortæller hende hele historien, spørger han til at give ham en tjeneste. Han virkelig ønsker at Anya i det mindste forsøge at bevise sin uskyld i død bedste venner. Bedstefar sikker på, at det er umuligt at lægge hænder på en, som du kender end et år, og med hvem du omgås ægte varme og venlige relationer.

Ganske hurtigt og præcist spillet et sådant forhold de unge skuespillere. "Arvet Crime" - det er ikke bare en detektiv. Her og kærlighed linje, og misundelse, og jalousi, og ønsket om at være først i alt.

De sidste ord sagt akademiker, var en mærkelig ordet "Kankara". Hvad er det og hvad betyder det noget, kunne han ikke forklare.

"Jeg vil gøre det, bedstefar!"

For at rehabilitere den gode navnet på hans bedstefar, Anna lovede sig selv, at nødvendigvis kommer til sandheden. Hvor lang tid det vil tage, om det er nødvendigt at finde beviser, fordi det hele skete så længe siden ville, er Anya ikke kender. Hun ved ikke, og hvad farlige og endda dødelige situationer kan vente på hende på vej til sandheden.

Det er sådan en usædvanlig historie fortalt russiske skuespillere. "Arvet Crime" - billedet dyppet seere til fjerne tresserne, hvilket giver dem en fuld følelse af nærvær for alle sker derefter.

Hun er fast i sin hensigt, fordi det er meget glad for sin bedstefar. Og her er, hvordan det ville have til at fordybe sig i den utrolige og mærkelige begivenheder i det fjerne 1966 år, selv havde ingen idé. Men kun så Anya kan opklare mysteriet om et ukendt ulykkelig hun stadig flod Kankara ...

Så spændende, holde på deres tæer hvert minut, vi fik filmen "Forbrydelse arvet". Skuespillere og roller de spillede i projektet meget tydeligt viste publikum, der elsker og venskab kan vare hele livet, og kan ende for kun én grund; at had kan undertiden leve i hjertet i mange år, og stedet kan ikke være lige en kold fad, og selv is.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.