Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage brød i hjemmet

I det moderne liv, mange familier, især i byområder, der ikke er inddraget i brød, og tror, at det er vanskeligt og besværlig opgave. Men mange producenter af apparater nu producerer automatiske brød maskine og bruge dem til at give mulighed for at bage brød derhjemme. Men kan bage brød, ikke kun i brød maker, såvel som i el og gas ovn og selv med en mikrobølgeovn.

For at fremstille de vigtigste produkter er brød, mel og gær. Mel, kan du bruge forskellige sorter, primært hvede og rug. Til fremstilling af dej ved hjælp af to metoder: oparny og bezoparnym. I det første tilfælde svampen blev æltet. Til dette formål, idet 1 kg mel, 300 ml forvarmet til en temperatur på 30-32 grader vand eller serum, tilsættes pressegær 20 g, det hele blev omrørt og fik lov til at henstå i to timer for fermentering. Derefter tilsættes yderligere 1 kg mel og ælt dejen. Hvis dejen er parat bezoparnym måde, så alle på én gang æltet. Dejen vil være 2,5-3 timer at gære, og dette øger forbruget af gær 2,5-3 gange.

At bage rugbrød derhjemme, må vi også begynde at ælte dej med madlavning surdej. Tag et halvt kilo rugmel, 1-1,5 liter vand, 25 g komprimeret gær, det er alt du behøver at ælte og sætte til gæring i et varmt sted. For at surdej få den bedste kvalitet, anbefales det at hælde en halv kop yoghurt. Bag denne brød i hjemmet kan være i ovnen. Tidligere sæt gryde med vand i den nederste lag af ovnen til den lavere brød skorpe brænder ikke. Dampen dannet under kogning af vand, fugte bunden skorpe af et brød, og denne skorpe vil tynde og bløde.

Bag behov ved 200-250 grader i 30 til 80 minutter afhængigt af vægten, form og opskrift af dit produkt. Under bagning åbne døren til ovnen er det umuligt at undgå at dampen kan slippe, og ikke forringe kvaliteten af brød. Klar brød derhjemme afkøles ved stuetemperatur. Lægning på hinanden færdige brød umulige, at de ikke ændrer deres form.

Her er en anden opskrift på brød i hjemmet:

Rugbrød.

Pre-starter skal udarbejdes. Sigtet mel hældes i og fylde gryde med varm (30 ° C) vand, hvori var foreløbige opdrættet gær. Den resulterende masse omrøres, og dække med et låg sættes på dagen i et varmt sted. Så går vi til fremstilling af testen. Tag en tredjedel af den mængde mel behov, til at sove i varmt vand (30-32 grader), tilsæt forberedt surdej og ælt. Svamp dække med en ren klud og sat til gæring i et varmt sted i 3-3,5 timer.

Dough stigninger i volumen under gæringsprocessen 2-3 gange, så skal du beregne, at holde det besat før starten af fermenteringen over en tredjedel af den mængde retter. Derefter tilsættes den resterende mel, salt, og ælt dejen til sidst forlade varm selv 1-1,5 timer. Den færdige dej er delt af de ønskede stykker på størrelse, hvilket giver dem en sfærisk form, spredt på et ark, fedt med vegetabilsk olie og gøre en endelig imprægnering i 40 minutter. For at bestemme den endelige beredskab, vi har brug for en smule pres på overfladen af dejen. Hvis inden for et par sekunder rille forsvinder, så dejen er klar til at sikre, at den sættes i ovnen. Bag brødet brødet masse på ét kilo nødvendige 60-65 minutter ved en temperatur på 230-240 grader.

Dette gjorde brød hjemme efter afslutningen af bagningen brug for at komme ud af ovnen og drys med vand til overfladen bliver blank, og derefter dække med et håndklæde. Nu er der mange opskrifter på at bage brød til brød ovn, som i høj grad lette hele processen og gøre det muligt at bage brød derhjemme næsten hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.