HjemlighedKonstruktion

Stone fortove

Natursten til havegange: skønhed lever i et århundrede

Bred og smal, glat og bugtet, havegange - er ikke bare en hyldest til landskab design. Konstruktion af sporet - en god måde at organisere rummet af en have plot, samt give mulighed for at gå igennem på kryds og tværs, uden risiko for slip og falde. Ja, i haven, denne harmløse udseende, vi og vores børn ligger på lur for en masse farer: det våde græs efter en regn, uset pit eller glemt værktøj.
Alt til havegange naturmaterialer fungerer bedst. Først og fremmest er det en sten, som er selve karakteren er beregnet til at være holdbar, modstandsdygtig og holdbar og også udstyret med naturlig skønhed, unikke struktur og mønster. Natursten håbløst mister noget andet materiale: i modsætning til asfalten, det ikke er opvarmet og smeltet i solen, i modsætning til beton - ikke knække under indflydelse af ydre påvirkninger.
Traditionelle metoder til at bruge sten til havegange - det er deres vender sten fliser eller belægningssten. Begge materialer i deres egen have plot er dekoreret: fliser bringer orden og komfort, og brosten giver en særlig charme, der minder om de gader og pladser i Europa.

Materiale med tusindårsriget ry

Menneskeheden bruger natursten mere end tusind år, og grunden til det - dens levetid. Ikke underligt vores forfædre bygget sten templer: livet i denne naturmateriale er ikke engang tiere og hundreder af år. Det anslås, at stenen struktur jævnligt tjener folk mindst 250 år, og en fjerdedel af dette årtusinde. Det viser sig, at en sten sti i vores have er i stand til at opfylde den 22-th, og selv den 23. århundrede. Hvis vi mener, at det i dette tilfælde vil se næsten det samme som på dagen for æglæggende, dette faktum er virkelig imponerende.
En anden fordel af natursten - mangfoldigheden af dens størrelse, form og egenskaber. du kan oprette en hel komposition af fragmenter af klippehave med et stort område. En lille have er også passende lille flise eller en mosaik af sten. Under alle omstændigheder vil stenen indsats ser original og bringe fred til haven sten - stille materiale klogt, ikke kræsen.
I natursten er der kun én væsentlig ulempe: det henviser til de dyre materialer. Men den originalitet, enkelhed og skønhed af haven design er virkelig det værd.

Hvad gode belægningssten og fliser

Brosten, blokke og plader af sten - klassiske materialer til foring havegange. Overalt i verden, er de værdsat på grund af sine fordele, nemlig:

* Lang levetid. Og de fliser og pavers er i stand til at tjene mere end én generation, og samtidig opretholde sin æstetiske fremtoning. Det er derfor, de bruges, når de ønsker at gøre huset en rigtig "familie reden."
* Funktionalitet. Begge materialer er ikke følsomme over for pludselige ændringer i temperatur og immun over for virkningen af nedbør. Desuden har de ikke stilne af over tid. Denne havegangen forbliver pæn og ryddeligt i en sæson.
* Miljøvenlig. Stone fliser og pavers - et miljøvenligt materiale. I modsætning til den samme asfalt, de er simpelthen ude af stand til at frigive farlige stoffer til mennesker under nogen omstændigheder.
* Fjernelse af fugt. På den stenede spor ikke dannes vandpytter, som er så ubehageligt at gå. På grund af dræning flisefuger og puder al den fugt, der kommer på sporet, bare suge ned i jorden.
* Nem reparation. Hvis det er nødvendigt, havegangen af belægningssten eller brolægning fliser nemt genvinde sin tidligere form med minimal investering af tid og penge.

Valg brolægning tykkelse

I dag, sten pavers - en af de mest populære bygning og dekorative materialer. I sin stenbroen tykkelse er opdelt i disse typer:

* Standard (25 til 30 millimeter). Det pavers til gågaden, ikke for mere alvorlige belastninger.
* Hærdet (40 til 60 millimeter). En sådan brolægning benævnt ultra-stærke materialer - for eksempel, det er ofte brugt til brolægning road parkering.

Valg brolægning form

To helt identiske brostensbelagte stier ser ikke ofte - bortset fra, at deres "skræddersyet" til hinanden specifikt. Dette skyldes, at formen af moderne fliser i forskellige:

* Rektangulær. Denne klassiske form bruges ofte i byplanlægningen. Farven af materialet kan være alt fra lys creme til sort.
* Afrundet. Dette er den bedste mulighed for at uploade mosaik mønster, mønster, ornament.
* Shape. Denne brolægning er også egnet til dannelse af de oprindelige tegninger. Udover, hun ikke bevæge sig vandret og dermed modstandsdygtigt over for høje belastninger.
* Major. Dette er den mest fundamentale pavers alt for store områder. For hende om jordoverfladen pre-justeret.

Hvordan til at passe et spor lavet af sten?

Smart styling - den bedste måde at hjælpe den natursten vise alle deres vidunderlige kvaliteter: holdbarhed, stabilitet, ekstern glamour. For de korrekte brolægning havegange bør:

* Fjern græstørv (striben dybde - ikke mindre end 15 centimeter).
* Vædret jorden.
* Forbered et sted for æglæggende kantsten - riller 20-25 centimeter dybere end det laveste punkt af kantstenen. I hvert sådant rille skal udfylde en 20-cm lag af medium grus og komprimeres godt. Derefter hældt oven på 5 cm lag af sand.
* Sæt board sten på en betonunderlag.
* Dæk overfladen var dækket med fint grus, omhyggeligt stampeblanding det.
* Placer sten fliser eller brosten.

Laid natursten er nødvendig på den måde at indsamle puslespillet, tæt knuget fragmenter til hinanden. Afslutningsvis skal det fylde alle revner sand, og sand til at fordele sig ensartet - at hælde vandet spor.

Vender sten stier - processen er ikke den hurtigste og ikke budgettet, men det er umagen værd, og de penge er afsat. Brugen af natursten - dette er tilfældet, når du laver en god investering i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.