Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Dzhon Dzholi" (Kuzminki): fotos og anmeldelser om restauranten

"Dzhon Dzholi" (Kuzminki) - en restaurant, der er på besøg på et obligatorisk grundlag for dem, der er vant til at omgive sig med kvalitet, skønhed og komfort værd. Besøgende sige om dette sted er den eneste gode. Restaurant er blevet en favorit for mange besøgende. Årsagerne til dette kan findes i artiklen nedenfor.

Beliggenhed, drift

Hver kommer et tidspunkt, hvor de sædvanlige destinationer allerede temmelig podnadoedayut og skal fortyndes weekenden den nye placering. Nogen vælger denne højrøstede klubber, nogen mere til deres smag fuld af sjov barer, andre stopper ved en hyggelig café. Mange roste sted kaldet "Dzhon Dzholi" (Kuzminki), hvis adresse er: Volgograd prospekt, 117. Det bliver besøgt af mange mennesker, fordi sådan en varm og indbydende område ikke kan undgå at elske. Takket være den omhyggelige arbejde på deres tjeneste, menuen udseende institution lever op til hovedparten af gæster. Oplysninger om gode steder at leve er hastigt spreder kæde, og det er, hvad der sker med "Dzhon Dzholi" (Kuzminki). Hvordan kommer man til dette sted? Hvis du går i metroen, er det nødvendigt at gå i gang med en "Kuzminki" station, som er lige ved siden af virksomheden. De, der pendler i bil eller til fods, er det tilrådeligt at fokusere på "McDonalds" og KFC. "Dzhon Dzholi" er åben fra middag til midnat søndag til torsdag og indtil 2 am fredag og lørdag. Til forudbestilling et bord bør kontakte telefonnummer, der står på den officielle institution hjemmeside.

Egenskaber

Hvis institutionen ikke skiller sig ud blandt masserne af de andre, som garanterer, at det generelt vil være til stede? Restaurant "Dzhon Dzholi" (Kuzminki) - er et af de punkter i hele netværket, som absorberer gaderne i Moskva. Dette ville ikke være sket, uanset om det sted er ikke populær. Men heldigvis den "Dzhon Dzholi" med hver dag, der går flere og flere mennesker kender, og alle af dem var tilfredse med deres valg. Helt fra tærsklen til steder atmosfære absorberer øjeblikkeligt. virkelige kaukasisk gæstfrihed mærkes inden for dets mure. De georgiske folk har altid været kendt for sin sans for sjov, munterhed, villighed til at arrangere ferie ved højlys dag. I "Dzhon Dzholi" gør det alle slappe af og få mest muligt ud af din ferie. Hvert element er enhver handling lagt ud i detaljer, og alt for at gøre gæsterne ønsker at vende tilbage til det igen. Det er værd at være opmærksom på navnet på restauranten. Dzhondzholi - en traditionel georgisk fad. Det er lavet af den knopper plante, der vokser kun på georgisk jord, og tjente mest velkommen.

tjenester

Til alle besøgende føler godt, han har brug for at sikre, at alle betingelser for god hvile. I "Dzhon Dzholi" restaurant forsøger at tage hensyn til de interesser de forskellige gæster, der sikrer, at opmærksomhed og individuel tilgang. I en institution helt gratis adgang. Besøgende på din bil kan efterlade det på den gratis parkeringsplads. For dem, der ikke ivrig efter at forlade væggene i hans hjem, men der kunne godt lide maden "Dzhon Dzholi" restaurant (Kuzminki), leveringsservice, som vil bringe din livret lige under døren. Institutionen også forberede kager på bestilling, så du kan ikke bekymre sig om de vigtigste kulinariske mesterværk på festivalen eller begivenhed. For den ultimative afslapning, kan besøgende bestille en vandpibe, eller omvendt, at sidde ned ved bordene for ikke-rygere. I "Dzhon Dzholi" giver ydelser til banketter og fester. For faste kunder en rabat-system.

interiør

Hvis folk mødes på tøj, de restauranter - den indvendige. "Dzhon Dzholi" (Kuzminki) - det sted, hvor jeg ønsker at bo så længe som muligt. På grund af det smarte design af haller restauranten ser meget økologisk med atmosfæren og den pleje, det hersker. Det har noget hjem, der straks vinder hjertet og flytter ind på det georgiske hus. Restauranten optager en masse plads, som tillod at gøre i en stor måde.

I øjet fanger plaid sofaer, træborde, flettede kurve med tørret frugt, malet fajance porcelæn og massive tæpper. "Dzhon Dzholi" - et sted, hvor komfort og varme i alle detaljer. Dette arbejde udføres ved at lade hver besøgende at omdanne simple sammenkomster til noget mere. God belysning, masser af levende planter, interessante tekstiler, bløde puder - det syntes, alle disse er små ting, men de er utroligt vigtige for høj kvalitet, uforglemmelig ferie.

Menu og priser

Restaurant "Dzhon Dzholi" (Kuzminki) samledes i sin menu de bedste retter fra forskellige nationer. Menuen giver forskellige ønsker af besøgende. Ud over den primære liste over retter i restauranten "Dzhon Dzholi" omtales de vegetariske og meatless måltider. Ikke sparet her, og de yngste gæster, som udviklede en særlig børnemenu.

Noget, der ikke havde færdig, kan du tage med hjem. Det er værd at bemærke, mættede kort vine og drinks, hvor man vil finde præcis ideelle kombination af aroma. Meget populær hus vin og øl, som mange synes at være mere intens og berusende end flaskeøl drikkevarer. Salater, side retter, pickles, varme og kolde snacks, supper, desserter, og endda fastfood - alle forskellige utrolige smag og samme udseende. Den gennemsnitlige kontrol på en skole - 2000 rubler.

anmeldelser

"Dzhon Dzholi" - cafe (Kuzminki), som bor på ørerne af mange. Anmeldelser på dette site er jævnligt opdateret med positive ord. Alt fra køkkenet til vedligeholdelse, giver os mulighed for at tale om den eneste gode restaurant. På dette sted besøgende i en særlig start på kærlighed georgiske fødevarer. Mange notat adfærd af personalet, harakteriziruya ham som en meget hensynsfuld og opmærksom. Tjenerne er altid klar til at hjælpe med et udvalg af retter, hurtige muligheder, baseret på præferencer besøgende, og straks udføre deres arbejde. Nogle besøgende var især glad for at rabatter. Oftest, de er tilgængelige, når du bestiller et stort antal mennesker. Selv om det er værd at bemærke, at alkohol "Dzhon Dzholi" er meget dyrt. Så det efterlader to muligheder: kaste en drink eller deler en anstændig beløb. Men alt i alt en anstændig restaurant til enhver tidsfordriv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.