Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan kan man forbedre hukommelse og opmærksomhed, for at lette livet i denne

Samt en masse mennesker rundt om i verden er ivrige efter at vide, hvordan man forbedre hukommelsen og opmærksomhed, fordi det er så vigtigt at lægge mærke til så meget som muligt, for at kende og huske. Ofte er disse muligheder ikke kun påvirker det daglige liv, men også til at arbejde. Hukommelse og opmærksomhed hele tiden brugt af mennesket, selv i søvne, på et ubevidst plan. Men folk er begyndt at lægge mærke til, når hukommelsen begynder at vakle og mislykkes.

Hvad er hukommelse? Ved første øjekast er det velkendt, enkel og klar kvalitet. Men der er ikke noget simpelt her. Forskerne mener, at hukommelsen er en af de mest komplekse psykofysiologiske processer i vores hjerne. Kun takket være hendes man husker hvad var, gemmer oplysningerne fra fortiden, nuværende butikker. Således hukommelse har en direkte indvirkning på fremtiden. Og det er yderst skræmmende er den sygdom, der påvirker det op. Folk berøvet enhver slags hukommelse, kan ikke huske hans tidligere eller nuværende, ikke er i stand til at huske ansigter af mennesker i gaderne, og selv hans eget ansigt. Men hvis hjernen ikke er fysisk beskadiget, kan hukommelsen blive genoprettet. Men hvis en person er sundt, kan han altid lære , hvordan man kan forbedre hukommelsen og udvikle den opmærksomhed, samt at rette nogle af dens mangler.

Forskere siger, at den menneskelige hjerne har mere end en halv snes typer hukommelse, som hver især beskæftiger sig med nogle af sine opgaver. Hvis en person er sundt, han har alle former for hukommelse i orden, bare én, vi bruger mindre, og andre - oftere. Og da kun afhænge af os resultaterne af uddannelse at forklare, hvordan man kan forbedre hukommelsen og opmærksomhed. Resultaterne kan juble enhver skeptiker. Det er kun nødvendigt iver og begær. Der er en hel del øvelse, så alle kan udvælge de mest interessante og tilpasset de specifikke mål og målsætninger.

Jeg må sige, at efter 25 år og hukommelse, opmærksomhed og udvikle langt mere kompleks. Men intet er umuligt i dette. Sådan at træne din hukommelse og opmærksomhed? Først og fremmest ved hjælp af øvelser, der hjælper til at huske mange oplysninger i en kort periode. Det bør arbejde på pleje. Men hvis de lagrede informationer forsvinder fra hovedet for hurtigt, er det nødvendigt at anvende til beskæftigelse i hukommelsen styrkelse. Den mest grundlæggende øvelse er dette: du skal huske detaljerne i hvert fald, der skete for længe siden, for eksempel et møde med venner, sightseeing eller gå i biografen. Hvad var der for at tage et kig, spise, bestilte, talte om. En sådan indsats er uddannet ikke kun til langtidshukommelsen, men også auditive, visuelle og formet.

Hvordan kan man forbedre hukommelse og opmærksomhed uden at ty til erindringer? Meget simpelt. Vi er nødt til at se på ham, eller et nyt sted, lukke øjnene og prøve at forestille objektet i de mindste detaljer, farver og nuancer. Det fungerer perfekt på visuel hukommelse. Om styrkelse af dens mål og mentale obrisovyvanie set billeder, fotos, butiksvinduer. Denne øvelse kan gøres på gaden, mentalt beskriver netop set plakater, eller andre billeder. auditive hukommelse hjælper med at udvikle højtlæsning og genfortælling af læsning, huske digte, noveller, få at vide folk på lyden af fodtrin.

Til opbevaring af små ting kræver indsats korttidshukommelse, som også er uddannet ganske nemt. Det er nødvendigt, for eksempel for at huske de ti små ting, der er, for eksempel i en skuffe. Eller et butiksvindue. Eller på et bord på en kollega. Gør det værd som et spil, så for ikke at kede sig.

Hvordan kan man forbedre hukommelse og opmærksomhed, hvis du ønsker noget poraznoobraznee? Prøv at ty til associativ tænkning. Denne evne udvikler sig meget nemt, ville det ønske. Du kan for eksempel forestille sig deres egen jakke, huske dens udseende til mindste detalje, det lugter som en bjørn hud, knappe, smøge ærmerne op. Alt dette lyder sjovt, men som et resultat af en person bedre huske komplekse tal, og andre lignende oplysninger. Og vigtigst af alt, alle de øvelser bør ske løbende, så resultatet vil ikke tage lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.