FormationUngdomsuddannelse og skoler

Det åbnede den engelske pirat Frensis Dreyk?

Den berømte engelske pirat Frensis Dreyk blev involveret i pirat eventyr i en alder af 26 år, i 1567. Selv i sine tidlige år var han medlem af Hawkins' ekspedition. Drake 24 maj 1572 sejlede fra Plymouth i en almindelig svømning. Han besluttede at bære det på din egen skib "EVA". Yngre bror Francis, John, blev overdraget udførelsen andet skib, "Pasha". Drake i løbet af denne kampagne og andre sejladser gjort pirat razziaer i det Caribiske Hav ud for øen Pines (nu Isle of Youth) og kysten i Cuba.

Francis vendte tilbage efter mange "udnytter" i England November 3, 1580 Koroleva Elizaveta modtog ham med stor udmærkelse. Hun gav selv pirat sværd, som blev skrevet, at hvis Drakes hit, hvilket betyder, at hele riget ramte. Elizabeth har hilst Sir Francis titel. Han blev admiral af den britiske flåde og et medlem af parlamentet. Mærkeligt, ikke? Imidlertid blev alt dette Frensis Dreyk fortjente. I efteråret 1580 vendte han tilbage ikke kun fra piratkopiering kampagne. Frans rejst verden rundt. Efter at have læst denne artikel, vil du lære, at han havde opdaget Frensis Dreyk og resultatet af hans ekspedition. Vi har også detaljer om, hvordan man gå igennem den berømte rejse.

Det er interessant, at ingen instrueret ham til at udføre jordomsejlingen, og desuden blev pirat ikke planer om det. I disse dage, mange geografiske opdagelser blev gjort ved en tilfældighed, som følge af uforudsete omstændigheder.

Forberedelse til svømning

Frensis Dreyk i efteråret 1577 gennemført udarbejdelsen af en pirat-kampagne. Han planlagde at gå til Stillehavet (vest) Sydamerikas kyst. Træning kunne gennemføre med hjælp fra indflydelsesrige mæcener, blandt hvilke var Koroleva Elizaveta selv. Ideen med kampagnen var enkel: spanierne havde ikke forventet et angreb på den vestlige kyst af Sydamerika med enten havet eller på land. Derfor kan du næsten ustraffet at røve skibe og kystbebyggelser.

Ud til havet, stopper i San Julian

Skib Francis Drake (der var 4) i slutningen af 1577 kom fra Plymouth. Allerede i april næste år Pirates kom til mundingen af floden. La Plata. Efter at have foretaget en kort stop, gik de syd. Pirates fortsatte langs kysten af Patagonien. Dette er navnet på det moderne Argentina, der strækker sig fra Magellanstrædet til floden seng. Río Negro. I San Julián bugt i den sydlige del af Patagonien, den flotille Frans besluttede at gøre et stop. I øvrigt er det kendt, at Magellan i denne bugt overvintrede i jun-okt 1520

Vanskeligheder hold

Efter dette stoppe konvojen gik dog allerede i de tre skibe. Det faktum, at et skib var defekt og blev brændt på ordre fra Drake. Snart de rejsende nåede Magellanstrædet. Hans indviklet og vanskelig fairway næppe formået at overvinde 20 dage. Sejlerne led af kulden. Det var juli, og det er på den sydlige halvkugle, den koldeste måned. Endelig holdet avancerede til Stillehavet og vil fortsætte med at bevæge sig nordpå til troperne. Pludselig pirater overhalede den stærkeste storm. Et skib af de tre forsvundne. Snarere, styrtede han og druknede et eller andet sted i havet. Et andet skib igen indtastet Magellanstrædet. Pirater, sejlads til skibet formået at vende tilbage til England. Der er kun ét skib. Det var flagskibet i Francis Drake "Golden Hind".

Drake gjort en opdagelse

Skib efter stormen viste sig at være langt mod syd. Frensis Dreyk bemærket, at Ildlandet ender her. Det er beliggende i den sydlige del af det store hav. Det er fordi, ved en tilfældighed, er foretaget en væsentlig geografisk opdagelse. Det blev klart, at Ildlandet - øen. Tidligere mente man, at det var en del af et ukendt land. Hvad åbnede Frensis Dreyk, var meget vigtigt. Senere Strædet mellem Antarktis og Sydamerika fortjent blev kendt som Drake Passagen.

Angreb på spanske skibe, rigt bytte

Ocean endelig faldet til ro, og vejret forbedres. Bemærke dette, har Frensis Dreyk besluttet at fortsætte denne ekspedition. Pirate ledes nord et enkelt skib. Sensing nærhed af subtroperne, holdet jublede. Matroserne begyndte at glemme prøvelser rejser, som de har oplevet i området Ildlandet efter kom de første spanske skibe. Som følge af angreb på dem holder "Golden Deer" er efterhånden blevet fyldt med juveler og guld.

Drake uden akut behov ikke tage livet af dem, der plyndrede. På grund af dette, hans pirat operation fandt sted med næsten ingen tab i hans team. Drake sæt med de chilenske indianere næsten venskabelige forbindelser. Tilgængelighed af vin, mad og kvinder fra de lokale stammer, blev rige bytte belønningen for de prøvelser og farer oplevet før. Drake erobrede spansk galeon, der var lastet med smykker og guld fra de amerikanske kolonier til den spanske statskasse. Ikke alle pirat kunne prale sådan en succes. Opnået rigdom var så stor, at de har ingen steder at allerede forsendelse. Det var nødvendigt at vende tilbage til deres hjemland, men hvordan?

afkast

Selvfølgelig vidste Frans ikke, og kunne ikke vide om planerne for spanierne. Men som en erfaren kaptajn, var han i stand til at forudse, hvad de spanske skibe, der har til hensigt at dræbe ham, gå gennem Magellanstrædet mod. Og så skete det. Det var nødvendigt for at redde folket selv og de stjålne juveler. Og hvad gjorde Frensis Dreyk? Han besluttede at gå mod nord, bevæger sig langs vestkysten af Amerika. Længden af denne vej er forbløffende. Drake tog havet fra Ildlandet (selvfølgelig, stopper flere gange på kysten) langs kysten af Chile og Peru, ved Mexico og Centralamerika, landet langs vestkysten af USA i dag. I sidste ende nåede han den 48. grad N, det vil sige, gjorde det til den amerikanske grænse med Canada i dag. Den samlede længde af denne vej er mindst 20 thous. Km, som køretøjet bevæger sig ikke strengt langs meridianen. Skibet rundet kysten af Amerika.

Længere og længere til vestkysten svingede. Flygter fra forfølgelse, Frans var klar, forventes at nå Atlanterhavet, rundede Nordamerika. Men det var umuligt at gennemføre, da piraterne var uvist, om der er en måde. Der var kun én vej ud - at vende mod vest, der befinder sig i ødemarken i Stillehavet. Sydpå-vest, Drake nåede Marianerne efter 3 måneder. Hans skib endnu 1,5-2 måneder har flyttet mellem øerne Molukkerne øhav. Drake i området kunne godt mødes med portugisisk eller spansk krigsskibe. Men han var heldig at undgå disse møder.

Den sidste fase af rejsen

Den næste fase af den berømte pirat sejler kan kaldes enestående i sin art. Drakes skib sæt sejl fra øen Java gennem det Indiske Ocean til Kap det Gode Håb. Rejsende, der rundede Kap, flyttede nord. De besluttede at sejle langs Afrikas vestkyst og den iberiske halvø. Efter nogen tid, Pirates kom til Biscayabugten. I Plymouth ankom de i begyndelsen af november 1580 således rejsens varighed i 3 år vendte jordomsejling.

Merit Francis Drake

Pirate Frensis Dreyk - den anden kaptajn efter F. Magellan, som det lykkedes at rejse rundt i verden. Men han var meget mere heldige end hans forgænger. Efter Magellan fik ikke til Portugal. Han blev dræbt i en træfning med de indfødte, der fandt sted i Filippinerne. Efter 1,5 år efter hans død førte den eneste overlevende skibet i Lissabon teammedlemmer, der formåede at overleve.

Resultater Francis Drake bestod ikke kun i det faktum, at han var i stand i en farlig og langfart for at redde hans liv. Han bragte tilbage de fleste af de sejlere af skibet "Golden Hind". Desuden blev Francis Drake galleon under personlige kommando af kaptajn bragt til Plymouth havn (England). Hertil kommer, at skibet var en stor last af guld og forskellige juveler.

Umiddelbart efter denne rejse (1577-1580) Francis Drake pirat simpelt, som det var flere år siden, er blevet en respekteret af alle den britiske admiral af flåden. Dronningen af England gav ham alle de æresbevisninger. Opdagelser Francis Drake blev værdsat.

Efter dette, mange gange, Frans gik til havet. Han kæmpede med de spanske fartøjer. Francis i 1588, deltog han i afvise angrebet af den spanske armada. Slaget endte i sejr for englænderne. Den berømte pirat døde i 1596, et år tidligere gået til den næste rejse. I Caribien døde han af dysenteri.

Drake Passage

Og i dag, et stræde, der forbinder de sydlige Shetlandsøerne og Ildlandet, kaldet til ære for pirat. En lægmand kunne tro, at det er en form for misforståelse eller historisk nysgerrighed. Men nu, hvor vi kender alle omstændighederne i denne sag, kan vi sige, at der ikke er noget galt med tillid. Al sand, fordi Drake har gjort meget for sit land. Men ikke kun for hende. Hvad gjorde Frensis Dreyk til geografi, ikke mindre, og måske mere vigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.