HobbyHåndarbejde

Hvordan til at læse en hæklet ordning? Forklaring: strikning lektioner

Efter at have styr på det hæklede mestre med glæde begynder at indse deres egen kreative fantasi. Der er en bred vifte af mønstre - er det nødvendigt at vælge og begynde at arbejde. For at de ikke skaber vanskeligheder, må vi lære at læse hækling ordningen. Så selv uerfarne needlewoman klare den indviklede gennembrudt.

En særlig udfordring kan forårsage hækles der beskriver modeller på et fremmed sprog. Men symboler er standard i de fleste tilfælde. Og, vel vidende deres betydning, med et mønster til at klare ganske nemt.

Kørsel i form af et rektangel

Ordninger er rektangulære og cirkulære, opdele dem i retning af strikning, som er angivet med pilen. Læs billedet med det nederste højre hjørne, er det den første serie begynder derfra. Ulige rækker går fra højre til venstre, og selv - tværtimod.

Det viser sig, at produktet er egnet slange. Arbejdet skal sættes ind foran hver ny serie og udfør flere sting til at løfte, nogle gange på deres kredsløb ikke repræsenterer. Rotation er heller ikke vist, så han bare antaget.

cirkulært mønster

Hvordan til at læse en hæklet ordningen, hvis de er runde? Dette gøres fra indersiden til ydersiden og mod uret. Første række, som grundlag, består normalt af søjler, uden fm. Ende af rækken er lukket forbindelsessøjle, og den næste serie begynder med løftestropperne. Hvis strikning leveres i en spiral, gør de ikke.

Til at begynde arbejdet på første række, så det passer til kæden af luften loop og lukket i en cirkel med polustolbika. Det nødvendige antal udpegede nummer i midten af diagrammet. Hvis dette ikke er angivet, var bindende på øjet, normalt kræves 6-8 sting.

ring Amigur

I stedet for en kæde hjul kan udføre en glidende løkke, mens der i midten er der ingen ledig plads, er det nødvendigt at strikke små legetøj eller motiver. Alligevel det kaldes en ring Amigur. I skemaerne, japansk normalt betegnes som en cirkel, inden for hvilken karakter.

Således algoritmen er enkel:

  1. Lav tråd ring til dette sår på to fingre, og at fastslå, at det ikke opløser skyderiet.
  2. Opfanger den røde tråd og træk løkken.
  3. Polustolbik vi gør - fix begyndelsen af serien.
  4. Provyazyvaem første række, og ved at trække den løse hale spænd glidende løkke.

luft løkke

Standardsymboler hækling præsenteret i tabellen:

Den første grundlæggende element, som omtales som en oval eller cirkel - en rammeantenne. Normalt er det ikke malet over i midten, men nogle gange de ordninger, det er portrætteret som en fed sort prik.

Følgelig kæden sting ligne en række ovaler i komplekse kredsløb angive sin bue. Tallet i midten repræsenterer antallet af loops.

Polustolbik

Element anvendes hovedsageligt til at forbinde lukkedelen eller serie. Også kaldet konnektor eller hul søjle. At vide, hvad det bruges til at bestemme det på kredsløbet er meget enkel. I sine tegninger skildrer en lille halvcirkel eller et punkt, der stadig findes som en lille vandret stang eller omvendt trekant. Nogle gange er han vist som et "+" tegn.

Kolonne uden fm

Lad os starte med nogle simple tricks til at lære håndarbejde. Hæklet bane eller kompliceret mønster involverer anvendelsen af en kolonne uden fm. I skemaerne, er han portrætteret som et "+", den lodrette bjælke eller "x".

En af deres enkle teknikker faktisk har flere varianter alt efter hvordan krogen er indført i den forrige række: tråden er samlet op gennem den forreste eller den bageste halvdel-løkke. Betegnet som "x" og en halvcirkel, Base buede henholdsvis ned eller op.

Mere komplekse måder for strikning kolonne uden nakida har karakteristiske definerende tegn og er forklaret i beskrivelsen.

Polustolbik med fm

Denne metode til hækling kører som en kolonne med fm, kræver samtidig provyazyvaniya tre løkker på krogen. Det er et element i ordningen ligner bogstavet "T".

Kolonne med fm

Afhængig af antallet af sc kolonne kan have forskellige højder. Diagrammer det ligner en lodret linie er placeret, og antallet af krævede nakida viser en vandret eller skrå streger.

At vide, hvordan at læse hækling ordning, er det muligt at beherske relief mønstre. I dem, kolonnerne med fm er konveks eller konkav. Ansigtet (konvekse) udføres under bunden pickup tråd kolonne, så at søjlen af den nedre række placeret over krogen. For backstitches (konkave) kolonner er nødvendigt, at det var under ham. Grafisk, benævnt en kolonne med fm, men ved bunden af en halvcirkel roteret henholdsvis til højre eller venstre side.

Ufuldstændige kolonner med fm

Gå videre til mere avancerede teknikker, som er baseret på de tidligere simple elementer. Ufuldstændige kolonner med sc kræves ikke kun for kompleks grafik, men også for subtraktion af loops.

Diagrammerne er betegnet som flere kolonner med fm (beløb afhænger af behovet) er forbundet ovenfra.

frodig kolonne

Prægede mønstre ser imponerende. hvordan læse hækling ordningen, hvis der var et ønske om at mestre det dem et nærmere kig. Ofte i disse figurer foreliggende betegnelse som en dråbe. Denne overdådige bar, hvilket kan gøres på to måder:

  1. Gøre fm og træk arbejdsmiljøet tråden til den ønskede længde, hvorefter tre løkker på krogen, gentag to gange mere. Derefter trækker tråden gennem løkken, så en frodig bar tæt provyazyvaniya en løkke.
  2. Gøre fem ufærdige kolonne fra én sløjfe, luk derefter alle løkker samtidigt.

kulechek

Denne interessante element udføres for alle dens tilsyneladende kompleksitet simpelthen. Det bør binde med fem kolonner nakida fra en løkke, og derefter strække tråden gennem maskerne i den første og sidste kolonne. Således er et hul i midten. Det sker også i navnet "majs".

Pico af tre luft sløjfer

Needlewomen formentlig undrende, hvordan man læser hækling ordningen tegninger fly og bindende kant, som findes billede af en lille, spids bund af dråben. Denne almindelige teknik kaldes pico, er som følger: søjlen, uden sc, efterfulgt af tre luft loop, og i samme løkke af forrige række, udføre en anden kolonne, uden fm.

tunesisk hækling

Særligt udstyr omfatter arbejde kun på forsiden på den måde, der sløjfer. I skemaerne, det ligner en lodret streg, over hvilket er en bølget linje. Behov pothook, som er tilvejebragt ved enden hætten til løkken ikke gik ned.

Tunesisk hækling bare lære at udføre:

  1. Gennem den første løkke trækkes tråd og lade det på krogen, så løkken vinde hele serien.
  2. Nu er antallet skal være lukket: arbejdsmiljøet tråden trækkes gennem den første løkke og derefter gennem de næste to. Provyazyvaya loop parvis nå enden af rækken.
  3. Den næste serie igen nødvendig loop forstærkning. Hook injiceres under den strakte løkke af forrige række og træk den nye løkke.
  4. Den sidste række skal strikkes der forbinder stænger til at holde bladets kant form.

Strik få stram, er det næsten ikke strække og er fantastisk til nederdele eller frakker.

At lære at forstå symbolerne hækling og gøre deres bedste i praksis. Du bør starte med de mest enkle tegninger, øve deres færdigheder på udførelsen af de forskellige elementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.