Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter på retter fra kød

Kød er en meget vigtig og uundværlig mad. Sandsynligvis alle ved, at det er - det er en guldgrube af komplette proteiner, der er nødvendige for kroppens normale vækst og dens udvikling. Kød har visse stoffer, der spiller en vigtig rolle i bedre absorption af kroppen af fødevarer.

Opskrifter fra kød retter er så forskellige, at det er umuligt at nævne dem simpelthen. Den mest populære og elskede: kød tilberedes i ovnen, kødet i gryderetter, kartofler med kød, gryderetter, empanadas, stuvet kål med kød, røget kød, i ærmet, og så videre.

Kødet går godt med næsten alle de side retter: grøntsager, pasta, champignon, samt korn.

Den mest dominerende betragtes kogt kød, da madlavning er gemt næsten udelukkende protein og en masse næringsstoffer. Men meget til deres smag, og stegte fødevarer med en duftende gylden skorpe.

Kød bagt i en muffe, meget saftigt, som følge af den høje temperatur, en stor del af deres egen saft, som er helt overladt i en plasticpose.

Så har vi brug for denne opskrift:

Et kilo kød (kan være enhver som svinekød og oksekød);

to citroner;

to tomater;

en stort løg;

forskellige krydderier;

greens;

salt.

Først skal du skære kødet i skiver. Så presse saften af to citroner i visse retter. Der også klemme ud af papirmasse og to tomater. Skær løg, fortrinsvis ringe, og også placeres i en beholder. Sidstnævnte tilsættes salt, krydderier, typisk for kød, alle blandet grundigt.

I dette skal du sætte en masse kød, mash det fast i den resulterende marinaden og lad det trække i fem minutter. Efter denne tid, føje til kødet med hakkede krydderurter.

Efter alt det er lagt i procedurerne ærmet og går i ovnen, som skal være nødvendigvis en god varm op. På forberedelse tager omkring fyrre minutter. Hvis kødet er klar, så ud af det, stikning med en skarp genstand, følger det klart juice. Den kan bruges både i varmt og i den kolde og den saft, der dannes som et resultat af bagning, passer perfekt til side retter som en sauce.

Det er umuligt at forestille sig, hvad slags opskrifter fra kød er mest populære. Hvoraf der er rigtig mange. En af de mest foretrukne retter, især til ferien, er en kød kongeligt, opskriften som skræmmer nogle, på grund af deres højt profilerede navne. Men alt er ikke så slemt.

Opskrifter på retter fra kød efterspørgsel af de vigtigste betingelser - er, at det er god kvalitet og derfor frisk.

Til denne parabol brug for disse ingredienser:

fem hundrede gram svinekød;

tre stykker af fast tomat;

fire gram svampe;

to stykker af god peber;

Tre hundrede gram ost, fortrinsvis fast stof;

én løg medium størrelse;

to spiseskefulde vegetabilsk olie;

smør og mayonnaise så meget som olie;

salt og sort peber.

Først skal du skylle godt og tør svinekød. Derefter skæres den i små skiver, en centimeter tykke, og frastøder godt. Tager hvert stykke, den har brug for lidt salt og peber. På en bageplade med vegetabilsk olie forsigtigt sætte kødstykker.

Nu kan du gøre grøntsager. Tomater har brug for at blive skåret i to stykker, og derefter skåret i skiver brede fire millimeter. Peber også skåret i halve, fjern kernerne og skære skiver samme bredde som tomat.

Svampe og løg skæres i tern og steg dem i smør til de er gyldenbrune. Så, på et rivejern, nødvendigvis stor, skal du riv osten.

Når alle grøntsager og svampe er forberedt, skal de sættes på kød, venter på deres tur på en bageplade. Den første laid lag af svampe og løg, til ham - skiver af peber, og den sidste til at sætte tomaterne. Oven i alt drysset med ost og toppet med mayonnaise. Ovn på dette tidspunkt burde allerede være varmet op til et hundrede firs grader. Denne temperatur er nødvendig for at overholde alle fyrre minutter, i hvilken kødet vil være i ovnen.

Curly persille er en fantastisk tilføjelse samt ornament, ledsager alle opskrifter på retter fra kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.