Kunst og underholdningMusik

Catherine Zeta-Jones: biografi, filmografi, personlige liv og parametre for figuren (foto)

Lille pige med store drømme ... Hun blev født langt væk fra kunstverdenen, men arbejdet hårdt for deres drømme. Hendes liv vej var ikke overstrøet med rosenblade, men det nåede sit mål i en tidlig alder. Ikke at vide at selv enhver straflempelse eller nåde, har det alvorligt undermineret din følelsesmæssige sundhed. Dette førte hende til en vis tid til at droppe ud af livet, både personligt og offentligt. Sygdommen har lavet en splittelse i hendes familie, men hun kunne ikke rive sig væk fra sin elskede arbejde - i det professionelle liv i en skuespillerinde, du vil ikke finde lediggang perioder. Billeder skabt af det på skærmen - lyse og mindeværdig. Det investerer i dem flammen af hans karakter. Mød - Catherine Zeta-Jones.

barndom

Biografi Catherine Zeta-Jones starter i den engelske by Swansea ligger i det sydlige Wales. Det er her, 25 September, 1969 blev til lidt Katie.

Hun var det andet barn i en venlig, tæt sammentømret familie. Senere optrådte hun endnu yngre bror.

Catherine Forældre var langt fra den fase af livet. Far kørte sin egen konditori, og hans mor var syerske af profession. Men ønsket om at være centrum for opmærksomhed og underholde andre manifesteret i den lille pige Katie straks, så snart hun lærte at tale.

Selv i en alder af fire, hun entusiastisk underholdt bedstemor sang, hjælp, i mangel af mikrofonen, tuden af en lille tepotte.

uventet tragedie

Snart pigen dukkede næsten på dette tidspunkt i hjemmedyrket trup, arrangeret af den lokale katolske kirke. Selv da hendes sang skiller sig ud blandt andre børn. Men snart eksistensen af selve stemmen blev udsat for en alvorlig prøve.

Catherine blev alvorligt syg. Infektion ramt luftvejene og fuldstændig blokeret adgangen for luft. Barnet var døende. Læger kunne redde hende, kun at ty til trakeostomi.

ungdom

På grund af sygdom og efterfølgende opsving Katherine glip af en masse skole. Derfor omsorgsfulde forældre sendte hende til at indhente den tabte tid i en privat skole.

Men det fremmelig lille pige er ikke interesseret i at lære. Sammen med en lille amatør hold er flittigt forstår snørklede af ballet og leder efter muligheder for at deltage i produktionerne. Snart blev hun spille en ledende rolle i børnenes musikalske "Bagsi Meloun."

Skuespillerinden kan lide at sige, at i hans 12 år, hun kiggede på den 22 og var meget sexet. Hun drømte om natklubber og den store scene.

Den første gennembrud

Da Catherine var 14 år, har Swansea kaldet producenten for at få lokale børn kor. Prøver til Katherine var en succes. Så godt, at i stedet for at engagere sig i mængden, fik hun en rolle i musicalen "The Pajama Game" og skyndte sig at indgå en kontrakt til turen.

Til hans 15 år ung skuespillerinde endelig droppe ud af skolen og flyttede til London, med fokus på hans karriere.

På tærsklen til Fame

I 90 år, Catherine Zeta-Jones forsøger sig i sangerens rolle. Selv om hun har en stor stemme, i retning af større succes kan ikke opnås.

Og derefter med fast beslutning at erobre Hollywood, Catherine flyttede til Los Angeles. Det var en modig beslutning. Forvent fremtidig skuespillerinde kunne kun antage.

Hun arbejder hårdt og gør visse fremskridt. Skuespillerinden spiller og serier og spillefilm. Hendes personale på settet var sådanne aktører som Marlon Brando, Benicio Del Toro , og Ewan McGregor. Dog var kun begyndelsen, dette.

anerkendelse

I 1996, blot et år før den triumferende fremkomst af "Titanic" Dzheymsa Kemerona blev direktør Robert Lieberman filmet en todelt tv-film af samme navn. Den vigtigste rolle i "Titanic" Lieberman udført Catherine Zeta-Jones. Filmografi af skuespillerinden, i virkeligheden, værdig starten fra dette tidspunkt.

Spillet af skuespillerinden henledte opmærksomheden ikke bare nogen, og Steven Spielberg. På det tidspunkt var der en forberedelse til optagelserne af filmen "The Mask of Zorro", og Spielberg foreslog, at instruktøren Martin Campbell til at prøve rollen som Catherine Zeta-Jones. Prøverne var en succes, og det blev godkendt til rollen.

Arbejdet var ikke let, og Catherine blev lagt på den fulde. Hver dag hun tilbragte to timer gør danse, blev de næste to timer afsat til ridning, derefter fulgte en to timers træning i hegn og to mere timer tilbage at studere offentlige taler. I alt - 8 timer bare for at forberede.

Men det arbejde betalte sig med interesse. Når skærmene udgivet filmen "The Mask of Zorro", den mandlige hovedrolle som gik til sådanne stjerner som Antonio Banderas og Anthony Hopkins, strålende billede af blid, romantisk, men samtidig turde Elena erobret mere end ét hjerte.

Den storhedstid karriere

Umiddelbart efter udgivelsen af "Mask of Zorro" skuespillerinde blev inviteret til Rom for et interview med Shonom Konneri. Han var fascineret af hendes talent, og titelrollen i filmen "The Trap" modtaget Catherine Zeta-Jones. Film kreditter siden da er blevet genopfyldes lyse værker: "Trafik", "Chicago", "Intolerable Cruelty", "The Terminal", "Oceans Twelve", "The Legend of Zorro", "Taste of Life" - dette er ikke en udtømmende liste.

Filmer med Catherine Zeta-Jones bestukket deres oprigtighed. Det er ingen hemmelighed, at for at erobre hjerter af publikum, ikke nok til at have en smuk og spektakulære udseende. Det er vigtigt, at publikum tror, hvad der sker på skærmen. Katherine forstår dette og gør alt for at fuldt ud at træde ind i rollen.

For eksempel, for at arbejde i filmen "Taste of Life", hun gik på at arbejde om aftenen, restauranten som servitrice. Til overraskelse for de besøgende kommentarer om, hvor meget hun ligner en berømt skuespillerinde, hun kun bemærket med et smil, at hendes alle siger det.

ægteskab

På grund af denne holdning til skyderiet, der arbejder, Catherine sjældent gik ubemærket. Og det er ligegyldigt, om hun spillede kok, stewardesse eller forkælet rig dame.

For skuespillerinden personlige liv vendepunkt var, at hendes arbejde i "The Mask of Zorro" gik ikke ubemærket hen, er ikke blot den brede offentlighed, og det er en særlig mand. Og hun var ikke interesseret i lige så heltinden, nemlig, som en kvinde. Denne mand var kendt Maykl Duglas. Catherine Zeta-Jones tog hans tilnærmelser, på trods af at han var to år ældre end sin far. Forskellen mellem dem er 25 år.

Star-par registreret deres forbindelser 18 november., 2000 På dette tidspunkt, har Catherine Zeta-Jones smækkede '31. Parret fik interessant. På den ene side - en kvinde, der indtil nu ikke er blevet dømt, selv paparazzi i enhver skandaløse forbindelse eller et seriøst forhold. Og på den anden side - en mand, hvis eventyr har længe været snak om byen i Hollywood kredse.

Men Katherine vidste naturligvis, hvad hun gjorde. Douglas måtte søge sin placering eller en måned. Og da han endelig fik sin vilje, hårdkogte Lovelace hvis udskiftes. Michael har ikke skjule sin glæde. Da Catherine var gravid, hans glæde var simpelthen ingen grænse.

I øjeblikket parret har to børn - søn Dylan og datter Carys. Forskellen alder mellem børn - tre år. Dette faktum var en anden grund til at sladre om livet i skuespillerinden. Men hun vinkede fra udråb som "Hvad med en karriere?",, Udsagn, der kan kombinere alle "Et tal?!" - der er en vilje og udholdenhed.

Af den måde, Catherine Zeta-Jones, hvis vægt varierer mellem 58-62 kg, en af de få skuespillerinder i Hollywood, der ikke besat med mager. Og ja, hendes stil er mere tilbøjelige til at idealer i anden halvdel af det nittende århundrede. Og vi må indrømme - det er det meget. Fordi virkelig, Catherine Zeta-Jones (højde - 169 cm) kan ikke kaldes en miniature.

Thunder i Paradis

I sommeren 2010 blev 66-årige Michael Douglas diagnosticeret med kræft i strubehovedet. blev afholdt De næste seks måneder i intensiv behandling, hvilket givet positive resultater. Skuespilleren har officielt meddelt, at den fuldt tilbagebetalt i januar næste år. Men man kan sige, at denne periode har været let for parret.

Uanset hvor stærk var ikke en kvinde, Catherine, begrænser mulighederne der er i det. Men entusiastisk nedsænket i din favorit job, hun naturligvis de er gentagne gange blevet ignoreret. Efterhånden udviklede hun bipolar lidelse.

Dette er meget ubehagelig sygdom, der kaster person fra tilstand af ekstreme excitation langvarige perioder med depression. Som sædvanlig, alle de knopper falder familie.

I første omgang, Michael udholdt uforståeligt humørsvingninger kone næsten ydmygt. Men jo længere væk, jo mere anspændt stemning i huset. Hertil kommer, at bipolar lidelse er ikke så let at diagnosticere. Ja, og sådan en stærk personlighed ligesom Catherine var ikke til at indrømme, at det har nogle problemer.

Parret levede forventningen om, at sådanne forhold er midlertidige. Bare nødt til at afslutte det aktuelle projekt, en pause, en ændring af natur. ... Men ugen tog form i et par måneder, og det bliver lettere ikke. Endelig Catherine vendte til eksperterne.

Situationen var alvorlig. Skuespillerinden Catherine Zeta-Jones er under behandling, men effekten af det er kun midlertidig. To år senere passerer et andet kursus, og tre måneder senere Maykl Duglas leverer skilsmisse papirer. Han anfører, at der ikke længere er i stand til at udholde depression af sin kone.

forsoning

Men på trods af alle personlige vanskeligheder og flabet holdning til enheden af ægteskab i dagens samfund som helhed, og i showbusiness og i endnu højere grad, Maykl Duglas og Catherine Zeta-Jones er tydeligvis ikke til at så nemt ødelægge hans familie. Mindre end en fuld tre måneder efter den officielle ansøgning til skilsmisse, de var i stand til at løse konflikten og genoprette deres forhold.

Nogen mener fortsat Catherine Zeta-Jones hadefulde campy high society diva. Personligt er det ikke hvor meget bekymrede. Hun er virkelig selvsikker og klart ved, hvad han vil have. Denne unge kvinde er nu glad for at drikke med familien et par øl og gå spille med dem i rugby. Hun ved, hvordan man arbejder og slid, og til fuldt ud at nyde livet. Og hendes handler færdigheder vil glæde mere end én generation af tilskuere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.