Kunst og underholdningMusik

Nadezhda Georgievna Babkina: Biografi Folkets Kunstner

En af de klareste udøvere af folkesange - Nadezhda Georgievna Babkina, biografi, som vil blive beskrevet i denne artikel, ikke kun synger smukt, men også på egen hånd for at skabe et manuskript til en live optræden af hans team "russiske Song". Skuespillerinden har gjort et uvurderligt bidrag til udviklingen af den russiske musikkultur. Biografi af Hope Babkina rige levende forestillinger, fantastiske forestillinger med brandbomber sange, elsket af hele russiske folk. Om, hvor sangerinden har vundet sådan popularitet, så læs videre.

Nadezhda Babkina: biografi. barndom kunstner

Den bemærkelsesværdige dato 19. marts 1950? Det faktum, at denne dag blev født den store russiske pop kunstner - Nadezhda Babkina. Hvor gammel pigen var, da hun først indså, at betydningen af hendes liv - musik? Dette spørgsmål er vanskeligt at besvare, da den tidlige barndom Babkin barn vokser op i den festlige stemning af folkesange og danse. Faderen til sangeren, George Ivanovich, spillede alle instrumenterne. I Bolhuny landsby, hvor han blev udnævnt til formand for et kollektivt landbrug, levede multinationale mennesker: Der var russere, ukrainere, armeniere, kasakherne og tjetjenere. Ofte i deres hus, de blev holdt om aftenen af folkesange, som er direkte involveret syv år gamle Hope.

I det tiende klasse, den kommende skuespillerinde besluttede at prøve sin hånd på nationalt konkurrence af den sovjetiske sang, som tog førstepladsen i genren "folkevise". Det var hendes første rigtige succes.

Nadezhda Babkina: biografi. begyndelsen af vejen

I 1967, Hope blev en elev af musikskole i Astrakhan. Under sine studier, har hun allerede begyndt at bygge sin musikalske karriere - viste sig sessioner af film i filmdistribution og regional forvaltning cinemafication; Han sang sange skrevet af talentfulde komponist Gladchenko. Efter endt uddannelse, gik hun til Moskva og trådte uden problemer i den "Gnesinka".

Efter klasse G. Hope og hendes venner, klassekammerater samledes på vandrerhjemmet og øve koncerten programmet, som drømte om at udføre på den store scene. Men succesen kom til dem på en gang. På første optrædener, fik de i små bygder, samledes enheder. Og kun på alle pigerne oplevede vi sovjetiske sange hørt og elsket.

Nadezhda Babkina: biografi. "Russisk Song"

Holdet, som begyndte sin eksistens i en studerende sovesal, fundet navnet "russiske Song", og fra 1976 blev meget populær med 1978. Nadezhda Babkina var den vigtigste fortaler for den rige russiske kultur, har takket være sin folkekunst i vores land er blevet hørt i alle hjørner af verden.

Næsten fyrre år ensemble "russiske Song" har vundet en kæmpe repertoire, der består af mere end to tusinde sange. Håber G. selv skabt alle forestillingerne, og opførelser af hendes personale har altid været noget mere end bare en koncert musikere, det var forbløffende teaterforestillinger. Nadezhda Babkina 1986 - hædret kunstner i USSR, fra 1992 - Folkets kunstner i Rusland, blev tildelt med høj statslige priser og præmier.

Nadezhda Babkina: biografi. Personlige liv

Første mand af skuespillerinden var trommeslager i sit band Vladimir Zasedatelev. Med ham levede hun i mere end 17 år, i 1975, fødte en søn, et barnebarn og barnebarn af George Vera. I øjeblikket bor han borgerlig vielse til sangeren Evgeniem Gorom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.