SundhedPræparater

Drug "Pradaksa". Vejledning til brug

Kapsler "Pradaksa" er en antikoagulant, en direkte thrombininhibitor. Absorption af midlerne er hurtig. Det maksimale indhold af lægemidlet når i området fra 30-120 minutter. Maden på biotilgængeligheden af lægemidlet ikke har nogen effekt. Afledt lægemiddel i uændret form, primært via nyrerne.

vidnesbyrd

Betyder instruktioner "Pradaksa" til brug anbefales til forebyggelse af tromboemboli hos patienter ortopædkirurgi.

doseringsbehandlingsplan

Lægemidlet er indiceret til oral indgivelse. Doseringen til profylaktiske formål er 220 mg / dag. Det stof tages én gang. I forstyrrelser af moderat strøm af nyrefunktionen i høj blødningsrisiko. I denne henseende anbefales det at reducere doseringen til 150 mg / dag. Efter alt knæleddet for at forhindre venøs tromboemboli tage stoffet "Pradaksa" brugsanvisning anbefaler udgangspunkt efter én til fire timer efter indgrebet. Den initiale dosis med 110 mg af en gradvis stigning til 220 mg / dag. Kursus varighed på 28-35 dage. Hvis ikke opnået hæmostase, behandling bør udsættes. Hos ældre patienter (75 år) anbefales at udpege 150 mg / dag.

Drug "Pradaksa". Vejledning til brug. bivirkninger

På grundlag af sandsynligheden for blødning terapi af forskellige lokalisering. Medicin kan forårsage trombocytopeni, hæmaturi, hemarthrosis, anæmi, hæmoragisk syndrom. I nogle patienter der er en forstyrrelse af leverfunktionen, øget aktivitet af dens enzymer. De negative effekter omfatter et fald i hæmoglobin, hæmatomer efter indgrebet, fremkomsten af blodige udledning fra såret.

"Pradaksa" midler. Vejledning til brug. Kontraindikationer

Lægemidlet anbefales ikke til alvorligt nyresvigt, hæmorrhagiske lidelser (herunder diatese). Medicin "Pradaksa" (reaktioner af eksperter bekræfte dette) er ikke indiceret til aktiv klinisk signifikant blødning og læsioner i organer som følge af dette, overfølsomhed, lever patologier, der kan påvirke overlevelse. Det anbefales lægemidlet før en alder af atten år, hæmostatiske forstyrrelser (spontane eller farmakologisk inducerede). Kontraindikationer omfatter og graviditet og amning.

For mere information,

Når du modtager en højdosis stof observeres blødning. Når det forekommer, bør behandlingen suspenderes afventer afklaring af arten af fænomenet. I betragtning af den måde at lanceringen køretøj (gennem nyrerne), mens forgiftning staten er nødvendigt at fastsætte diurese. I nogle tilfælde, kan du bruge en transfusion af plasma (frisk frossen) eller kirurgisk hæmostase. I udnævnelsen af NSAID i forbindelse med den medicin, mindsker ikke risikoen for blødning. I tilfælde af akutte nyresvigt symptomer ophører terapi. Den første dosis af lægemiddel taget tidligst to timer efter fjernelse af kateter. Præparatet er gemt væk fra børn. Værktøjet fås på recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.