SundhedPræparater

Instruktioner: "Zosterin ultra". Beskrivelse, især af lægemidlet

Lægemidlet "Zosterin ultra" betegner biologisk aktive tilsætningsstoffer. Betyder pectinet er et polysaccharid natur, som er en organisk naturlig sorbent. Det fremstilles i pulverform 30% og 60% koncentration til fremstilling af en oral opløsning.

Sammensætningen og egenskaberne af komponenterne

Præparatet indeholder ekstrakter af Zostera (Seagrass). Denne flerårig plante vokser i lavvandede områder til en dybde på 10 meter. Urteekstrakt har erstatningsformål egenskaber. På grund af dette stof kan indgives i løbet af epiteliale læsioner til at fremskynde hans helbredelse. Bioadditive har nogle immunstimulerende virkning. I denne forbindelse anbefales midlerne til forebyggelse af nedsat aktivitet af kroppens forsvarssystem - så læser instruktionen. "Zosterin ultra" - et lægemiddel, der kan anvendes som en kompleks sorbent. Sammensætningen med de aktive forbindelser hjælpe med at rense fordøjelsessystemet mod skadelige toksiner, nedbrydningsprodukter, andre skadelige stoffer.

vidnesbyrd

Instruktioner "Zosterin ultra" anbefales som en immun modulator i en kombinationsbehandling af følgende patologier: akne, hudlæsioner, traumatiske, allergiske reaktioner. Lægemidlet gives til patienter, der lider af luftvejssygdomme ofte, patienter med psoriasis, seborrhea, atopisk dermatitis (bl.a. midler til effektivt eliminerer kløe). Instruktioner "Zosterin ultra" anbefaler Kosttilskud på sekundære immundefekter. Som vist i sorbenten betyder hyperaciditet, erosioner, mavesår læsioner.

Bivirkninger af stoffet "Zosterin ultra"

Anmeldelser af mange patienter viser ikke blot effektiviteten, men også om midlerne til sikkerhed. I løbet af de terapeutiske eller profylaktiske negative virkninger observeret i sjældne tilfælde. Som regel er de forbundet med individuelle intolerance af komponenter. I disse tilfælde en allergisk reaktion eller forværre eksisterende symptomer hos den hudsygdom. Hertil kommer, bivirkninger omfatter lidelser i fordøjelsessystemet af absorptionsevne for forskellige næringsstoffer. Dette fænomen iagttages i ansøgningen i højdosis kosttilskud.

Kontraindikationer

Instruktioner "Zosterin ultra" anbefales ikke til brug under graviditet, amning. I tilfælde af overfølsomhed over for de komponenter, såvel som børn betyder også kontraindiceret. Ikke tilladt kombinerede anvendelse af tilsætningsstoffer til præparater, der indeholder et sølvsalt. Kontraindikationer omfatter og afbrydelse af leveren.

dosisregime betyder "Zosterin ultra"

Sådan skal du tage stoffet i hvert enkelt tilfælde, lægen sætter. I mangel af andre additive anbefalinger modtages i overensstemmelse med den anmærkning. Indholdet af én pakke er designet til ti dage efter påføring. For at forberede pulveret hældes i en opløsning af varmt (men ikke kogende!) Vand og bland grundigt. Fondene bør have lov til at køle af. Løsningen er drukket i nat, efter 2-3 timer efter et måltid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.