HjemlighedGør det selv

Sådan puste ballonen uden pumpen? De bedste måder

I vor tid, ingen ferie er komplet uden balloner. Af disse skabe hele figurer af fugle, blomster, sommerfugle, tegneseriefigurer og lave smukke buer til bryllupper. Hverken butik åbning ikke kan forestille sig uden sammensætningen af boldene. De er dekoreret med helligdage i børnehaver og skoler, corporate virksomheder og fabrikker på, kan vi ikke ignorere, og helium balloner, som sælges i alle parker og på hovedgaden.

Bolde elsket af alle børn, men ikke alle voksne elsker dem til at puste. Især hvis de har brug for en masse ferie. Bestemt, er det svært at oppuste tynde lange produkter, hvorfra du kan foretage tal. Derfor vil det være nyttigt at lære at forenkle dit arbejde, og hvordan dette kan erstattes med helium derhjemme.

Hvor let at puste bold?

Sådan puste ballonen uden pumpen? Den første mulighed er den nemmeste. Pump den med munden. Før oppustning af ballonen, du ønsker at strække sig i forskellige retninger, men forsigtigt for at undgå rivning. Især stram (lille rund eller lang, tynd), anbefales det at holde boldene under varmt rindende vand. Dæk varmet op, og processen med oppustning af bolden bedre.

Ball tage to fingre, tommelfinger og indeks, og trykkede den til sine læber. Tag en dyb indånding og langsomt lade luften ud inde i legetøj. Først oppustet det stramt, men efter et par dybe indåndinger proces vil være friere. Meget stærk slag anbefales ikke, mulig trussel af en hovedpine, især hvis en masse bolde.

Når bolden er blevet stram, er det ikke nødvendigt at blæse mere. Stramt lukker åbningen til luften frigives ikke, og samlingen er fastgjort. Her er der flere muligheder:

  1. Lad lange ende og strække det, binde en knude bare gummi.
  2. Fortsat holder fast, at sy tråden.
  3. Køb plastik pinde til vilkårene i bånd. De er nemme at bruge. Hvis du bruger dem til at bære bolden, så vil det være hele tiden i toppen. Børn elsker denne mulighed.

Anvendelse af kemisk reaktion

En interessant måde at puste bolden uden pumpe opfundet kemikere. Til eksperimentet, skal du have en to-liters plastflaske, eddike, bagepulver, bold. Du kan tage et par flasker og samtidig puste legetøj 2-3.

Børn vil være underholdende at deltage i kemiske eksperimenter, men vi må ikke glemme sikkerheden. Lidt eksperimentator iført briller og handsker, at han indset vigtigheden af situationen og faren for øjnene.

Flasken en tredjedel er nødt til at ringe op til eddike. Derefter gennem en tragt, hæld et par spiseskefulde bagepulver. Umiddelbart efter, at der på flaskens hals bør trække en ballon. Under den kemiske reaktion vil blive frigivet carbondioxid og fyldvolumen af en kugle. Når sidstnævnte pustes til en ønsket størrelse, falder fingrene et hul, en bold, fjerne flasken og binde en af de kendte varianter af knudepunktet.

Det var de metoder uden oppumpning pære pumpe. Men processen kan udføres med dens hjælp.

Inflation med pumpe

Før du kan puste en bold derhjemme, er du nødt til at købe en pumpe til bolde. Nu sælger specielle pumper til at puste balloner. De tud 4, til samtidig oppustning af 4 bolde. Hvis du ikke eksisterer, så fortvivl ikke - selv med en simpel pumpe med en dyse det vil gå hurtigt.

Til denne proces, behøver du ikke engang har boldene til at ælte og strække. Slidt bold på kanten af næsen, hænderne og pumpes luften. Når set, at ballonen er oppustet, er det nødvendigt omhyggeligt at fjerne produktet pumpe og binde en knude. Det tager omkring et halvt minut på det mest. For ferie pumpe op et par dusin i 10-15 minutter.

Hvordan at puste ballonen med helium?

For at bolden var lettere end luft, og steg op til loftet, er det fyldt med helium. reproducere det på nogen måde kan ikke være hjemme. Så skal du købe en lille, 5-liters gasflaske. Det er, som pumpen dyse, som sættes på bolden. Åbn ventilen lidt og gnidningsløst puste ballonen.

Ved afslutningen af proceduren omhyggeligt lukke ventilen, og derefter fjerne kuglen fra tuden. Bind en knude. Mange steder skriver, at helium gassen kan erstattes af reaktion af soda og eddike. Dette er ikke sandt. Kuldioxid frigives, og det er tungt, og bolden vil ligge stille og roligt på gulvet i rummet, men ikke flyve.

Hvis du vil have bolden blev let og fløj følgende opskrift på, hvordan man kan puste ballonen uden en pumpe, til dig. Du køber lud (fit "Mr Muscle"), tilføje en lille smule, bare et par stykker af mad folie og omrøres. Begynder straks en kemisk reaktion, som et resultat af hvilket der opnås hydrogen. Ved at fylde dem med legetøj, kan du se effekten af "flyvende bold".

Men der er én ting - brint brænder godt, og på Højtiden af situationen kan være anderledes. Og børn vil være farligt at lege med bolde, så før du puste ballonen uden pumpen, er du nødt til at tænke og beslutte, måske skulle vi ikke eksperimentere med børns sundhed og stadig købe pumpen og let at puste deres balloner til alle helligdage? Han tjente i lang tid, og pump dem til kuglerne kan hurtigt og pålideligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.