SundhedSygdomme og betingelser

Mole fjernelse med laser: konsekvenserne, komplikationer, pleje efter operationen

En af defekter i huden af en muldvarp er. De kan være enten medfødt eller erhvervet under livet. For eksempel hos børn under et år af mol stort set ingen.

Mole fjernelse med laser: virkningerne af degeneration pletter i melanom

I sig selv, er disse ophobninger af pigment ikke give ubehag. Men de er forbundet med en masse spørgsmål, hvoraf den ene er af interesse for mange af os, nemlig om de modermærker er farlige? Den entydigt svar er nej. Da muldvarpen sikkert, indtil et resultat af eksponering for visse faktorer (fx solbestråling eller skade) ikke vil forekomme i deres degeneration melanom. Og det er - en ondartet svulst. Det er grunden til, hvis de modermærker er på et sted, hvor de kan nemt og ofte udsat for mange faktorer, rådes du til at fjerne dem. Men det bør kun ske efter samråd med en specialist.

Nogen fortælle mig, om en muldvarp er farligt, og hvad er indikationer for dens fjernelse

For det første skal de råd konsultere en hudlæge. Han vil foretage den nødvendige undersøgelse og afgøre, om yderligere høring af onkolog er påkrævet, og om fjernelse af modermærker er nødvendig. Der er visse advarselstegn, som du har hårdt brug for at se en specialist og høre om fjernelse af hud vækstrater. For eksempel omfatter disse:

 • øge mol størrelse;
 • misfarvning mol eller dets konturer;
 • tab af hår siden mol (hvis nogen);
 • rødme af huden omkring mol;
 • tildeling af usikker karakter;
 • smerte eller ubehag ved stedet for mol.

I disse tilfælde kræver øjeblikkelig specialistrådgivning.

Fremgangsmåder til fjernelse mol

Der er flere metoder til at fjerne modermærker. Og de er lige så sikre for sundhed og er relativt smertefri. Mol kan fjernes kirurgisk, nitrogen, elektrokoagulation eller laser. Om hvordan korrekt valgte metode til at fjerne modermærker på bestemte steder, succesen af proceduren. Det skal bemærkes, at før denne manipulation tillid specialist, skal du tjekke det med alle de nødvendige dokumenter og certifikater, der bekræfter kvalifikationer og evne til at arbejde med udstyret. Du bør også læse kundebedømmelser af denne klinik. I intet tilfælde ikke gennemføre proceduren i skønhedssalonen - beskæftige sig med Mole fjernelse bør kun læge med relevant medicinsk uddannelse.

Fremgangsmåder til fjernelse mol: Laser

Det skal bemærkes, at læger foretrækker laser fjernelse af modermærker. I hans favør følgende data:

 • i de fleste tilfælde resultatet opnås efter en behandling;
 • sted modermærke fjernelse heler hurtigt, det vil tage mindre end en uge;
 • når du fjerner ikke forekommer blødning;
 • og vigtigst af alt, de komplikationer er meget sjældne.

Men efter en undersøgelse, kan lægen vælge en anden metode til at fjerne uønskede pletter.

Andre måder at fjerne modermærker

Når du fjerner mol kvælstof resultat ikke altid opnås i første forsøg, især hvis pletten var store. Og det er ofte skade sund hud. Når du fjerner mol indflydelse af et elektrisk nuværende procedure er hurtig og modermærker forsvinder første gang. Men på samme på stedet fjernelse ofte tilbage ar. Udføres kirurgisk fjerne store mol eller maligniteter. Denne procedure kræver suturering, og i de fleste tilfælde er det muligt blødning fra såret, hvilket er meget uønsket. For at sikre sikkerheden for denne procedure, er det muligt at blive fortrolig med oplysningerne i denne artikel, som beskriver i detaljer om fjernelse af modermærker. Konsekvenser foto efter sådanne manipulationer som vist nedenfor.

Hvordan er proceduren for laser fjernelse af modermærker

Hvis et modermærke forårsager ubehag eller du bare ikke kan lide hendes udseende, men generelt er det ikke vække mistanke, bør blive til en god kosmetiske klinikker. Tu, hvor praksis med proceduren mol fjernelse med brug af laser. Disse moderne installationer er næsten sikker. Overflødigt fjernelse af modermærker laseren tager ikke meget tid og er som følger: først gjort omkring behandlingsstedet , lokalbedøvelse. Så i virkeligheden er der effekten af laser muldvarp. Således fjerner efterhånden alle lagene dannelse. Laseren muliggør en præcis eksponering til den ønskede dybde, samt at styre strømmen af bjælken. Hvis muldvarpen er lille, på forespørgsel anæstesi og kan undværes. Vi kan sige, at den mest effektive løsning af problemet, hvis det er kosmetisk - det er laser fjernelse af modermærker. Konsekvenserne, hvis vi taler om bivirkninger af en sådan manipulation er praktisk talt ikke vises. Dette opnås ved, at der ikke bakterier eller infektion ikke kan komme til det punkt, bortskaffelse, da intet kommer i kontakt med muldvarpen bortset fra laserstrålen. Det vigtige faktum er, at stedet ikke fjerner ar eller ar. Kun en kort tid en lille fordybning vil være til stede, som snart vil forsvinde.

Hudpleje efter fjernelse af modermærker

For den fuldstændige bortskaffelse af den uønskede plet ovenstående metode vil tage cirka 5 minutter. Efter fjernelse modermærker er nødvendig laser pleje i 14 dage. Det omfatter et par enkle procedurer. Bemærk, at på det sted, hvor muldvarpen er fjernet, danner en mørk skorpe. I de tidlige dage især vigtigt, at det beskadigede område ikke sker indtrængning af vand og kosmetik. Det eneste, der kan anvendes - en solcreme med en høj SP-faktor. Dette skal gøres for at sikre, at skorpen ikke bliver vådt og ikke skrælles, og at såret ikke fik bakterier. Tørret væv under alle omstændigheder bør ikke fjernes, det skal bevæge sig selv - det er en garanti for, at i stedet for proceduren vil der ikke være nogen ar eller ar. Til venstre kan du se billedet efter fjernelse laser muldvarp, som vi har set - det er helt glat hud.

Endnu anbefales det at behandle huden efter fjernelse af modermærker

Så så snart skorpen forsvinder, huden nedenunder vil være en blid pink. Dette site er meget vigtigt at beskytte mod UV-stråler. Du kan dække dette sted stramt tøj, men hvis dette ikke er muligt, så sørg for at smøre den opererede stedet og området omkring det solcreme. Når dette er påkrævet for at bruge produkt af høj kvalitet med en høj grad af beskyttelse. Hvis dette ikke sker, kan huden blive mørkere nuance. Også, ikke kam såret og smurte noget salve. Alle plejeprodukter, hvis det er påkrævet, skal udpege en læge. Husk, at det er meget farligt er at komme til stedet af såret alkoholiske opløsninger, da det kan forårsage alvorlig irritation. Også, ikke drikker alkoholiske drikke i løbet af de 7 dage efter fjernelse af modermærker.

Mole fjernelse: effekter, anmeldelser, anbefalinger

Dog kan hver procedure have utilsigtede konsekvenser, men sikkert det kan være. Det er derfor meget vigtigt, at denne mini-operation foretaget en erfaren læge i en specialiseret medicinsk institution. Selv tilsyneladende ganske enkel fjernelse af modermærker laser effekter kan forventes og negativ. Selvfølgelig, enhver patient ønsker at undgå dem, så efter den procedure, er det vigtigt at udføre alle lægelige anbefalinger om brug af salver, medicin, beskyttelse mod solen og lignende. Og derefter gå til klinikken, hvis der efter en mini-operation, du bemærker nogen udledning, rødme, mv (for mere information om de symptomer, vi beskriver senere). Selvfølgelig, de fleste patienter med stor succes passerer laser fjernelse af modermærker. Konsekvenserne ofte opstår, når patienten ikke er i overensstemmelse med de grundlæggende regler for pleje. Hvis du gjorde alting rigtigt, men bortskaffelse på stedet af ar, du har brug for at begynde at bruge blødgørende - cremer eller olier. Til denne perfekte kakaosmør, som kan købes på ethvert apotek. Olie bør anvendes på arrene til at blive mindre mærkbar. Det skal erindres, at hvis forkert udførte procedurer eller specialist negativ reaktion på laserbehandling af følgende symptomer kan opstå:

 • signifikant rødmen af huden;
 • alvorlig kløe;
 • tilstedeværelse af sekreter fra såret;
 • feber;
 • lang konservering af skorpen;
 • tumorfjernelse rum, som opstår i tilfælde af allergiske reaktioner over for laserstrålingen.

Hvis du oplever nogen symptomer bør konsultere en læge, der vil ordinere passende behandling medicin. Men det skal bemærkes, at patienter reagerer på fjernelse af modermærker laser procedure er meget positivt - det er virkelig smertefri, sikker og bivirkninger er sjældne. Hertil kommer, ar efter det praktisk talt ikke forblive som det opererede område er ikke nødvendigt at sy. Crust bevæger sig på 3-4th dag, og hudpleje er enkel og kræver ingen ekstra omkostninger.

En lille smule om, hvordan du fjerner modermærker på hans ansigt

Særligt ubehageligt er det, der er angivet i det foregående afsnit giver symptomer fjerne modermærker i ansigtet, effekterne i dette tilfælde er, og psyko-emotionelle natur, især hos kvinder. Efter skjul plot med rødme eller endda sår ganske vanskeligt. Du bør nøje gennemgå denne vilje pletfjerning og er det virkelig skal gøres, måske er det "highlight", som giver en særlig charme til dit udseende og personlighed. Selvfølgelig, du har brug for en ansvarlig tilgang til udvælgelsen af klinikker og specialister, at overholde alle kravene til en læge, og efter at have besluttet at fjerne modermærker på hans ansigt. Konsekvenserne i dette tilfælde vil være minimal (det beskadigede område eller områder vil stadig være mærkbar i nogen tid), og vil kun afhænge af dig og din læge, så snart vævet vil blive helbredt, og hvis arret tilbage.

Kontraindikationer til proceduren

Heldigvis skal det bemærkes, at fjernelse af modermærker laser har stort set ingen kontraindikationer. Er kernen således tilstedeværelsen af allergi over for ultraviolet lys. I dette tilfælde kan der observeres en betydelig rødme covers, som blev sendt til virkningen stråle. Og hvis huden er overfølsomme, så chancerne for blærer som for forbrændinger. Det sker, at efter indgrebet dækker ændre pigmentering, der er dens naturlige farve. Dette fænomen er midlertidig, og kun i sjældne tilfælde, kan en sådan ændring være for livet. I en række hudsygdomme, for eksempel til akne eller herpes procedure udføres efter passende behandling. Og vigtigst: Forsøg ikke at fjerne svulsten, selv de mindste, i hjemmet, efter fjernelsen af konsekvenserne af modermærker på en sådan måde, kan være meget uforudsigelig. Indtil en harmløs plet af genfødsel i den farligste form for hudkræft - melanom.

Udgifterne til flytning af modermærker

Betragtet i denne artikel, er proceduren - få den nemmeste og sikreste måde at hjælpe slippe af med uønskede ophobninger af melanin i huden. Det er derfor han var så udbredt. Så hvor meget er laser fjernelse af modermærker? Prisen for denne procedure afhænger af størrelsen af pletterne. Jo større mol, desto dyrere omkostningerne ved dens fjernelse. Prisen afhænger af det hospital, hvor denne mini-operation vil blive udført. Typisk, for at fjerne et mol af en lille størrelse, er det nødvendigt at betale ikke mindst 1000 rubler. Hvis arbejdsområdet er stort, kan omkostningerne nå op til 3000 rubler. I sidste ende, mængden afhænger af regionen, lægen kvalifikationer, omdømme klinikken, hvor fjernelse af modermærker laseren. Omkostningerne kan også variere på hvilken slags udstyr anvendes under operationen, anæstesi kvalitet og en række andre faktorer. Det skal bemærkes, at laseren fjerner kun mol til kosmetiske formål. Enhver tumor, der forårsager mistanke om, at det henviser til en ondartet svulst, der kan fjernes kun ved kirurgi hospital.

Så i denne artikel vil vi undersøgt nærmere emnet "laser fjernelse af modermærker." Konsekvenser, fotos og anmeldelser er også givet i teksten - vi håber, at dette vil hjælpe dig med at beslutte om sådan en simpel kosmetisk kirurgi eller tværtimod, tænke og opgive det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.