FormationHistorie

Hvem var Lomonosov Mihail Vasilevich?

Mange forskere har forsøgt at finde ud af, hvem var Lomonosov for russisk videnskab. Definer denne korte er temmelig vanskeligt, fordi videnskabsmanden var en alsidig person. Han var interesseret i både eksakte og humanitære videnskaber.

oprindelse

Mikhail Lomonosov blev født November 19, 1711 i landsbyen Mishaninskoy. Dette sted var i udkanten af Rusland - i langt nord for Arkhangelsk provinsen. Fremtidig videnskabsmand nationalitet tilhørte Pommern. Hans far Basil Dorofeyevich var ved lokale normer, en velstående købmand. Han jagede fiskeri. Da Michael voksede op, min far begyndte at tage ham med på rejsen.

Tilhører det høje nord er vigtigt, da en af de vigtigste funktioner, at afgøre, hvem der var Lomonosov. Selv i voksenalderen Mikhail mange af hans videnskabelige artikler viet deres jord, samt de særlige kendetegn ved det lokale miljø, for eksempel, den fantastiske fænomen nordlys.

formation

Lomonosov voksede nysgerrig ung mand, men i sit hjemland sted var ikke en eneste institution, hvor han kunne få en uddannelse. Selv havde han lært at læse og skrive kun takket være indsatsen fra den lokale degnen.

I 1730, nitten unge mand løb ud af huset og med den handel campingvogne gik til Moskva. Han fortalte ikke sin far og stedmor for hans intentioner, og hans længe ment mangler. At nogen var Lomonosov (lav-fødte Pomorie), kunne forhindre ham at komme ind i slavisk-græsk-latinsk Academy. For at tage kun børn af adelige familier. Men den unge mand mere end noget ønskede at lære. Og han sagde, ædel søn, der stadig viste sig at være indskrevet i Akademiet.

Lomonosov har hurtigt etableret sig som den bedste elev. Han blev sendt til at fortsætte sin uddannelse, først i Kiev, og derefter i St. Petersborg. På dette tidspunkt, kun begyndelsen af sit arbejde den indenlandske Academy of Sciences. Hun valgte de bedste studerende og på det offentliges regning var at sende dem til udlandet. Så jeg ramte Lomonosov universitetet i Marburg i Tyskland. Der blev han bekendt med vestlig videnskab, der i flere årtier har været forud for det russiske. Staten har forsøgt at udvikle undervisning i den unge imperium, men selv dette havde til at ansætte udenlandske eksperter. Da Lomonosov vendte tilbage til sit hjemland i 1741, blev han fast besluttet på at indgyde i hjemlandet vestlige normer i forhold til videnskaben.

Academy of Sciences

For at forstå, hvad der var Lomonosov, overføre nok steder, hvor han havde arbejdet i løbet af sin lange og strålende akademisk karriere. I 40'erne gjorde en ung professionel ikke forlade kontorerne for Kunstkammeret, hvor han blev nedsænket i naturvidenskabelige verden. Han held oversatte de vestlige videnskabelige tekster fra latin og tysk til russisk.

I 1745 indtraf en begivenhed, som i lang tid at vente på Lomonosov. Professorat var hans næret drøm hele sin ungdom. Det blev tildelt 35-årige forsker, for hans afhandling om kemien om emnet af egenskaberne af metaller. Sammen med titlen professor Lomonosov også modtaget en ridder. Siden da har han arbejdet utrætteligt i hovedstadens Academy of Sciences.

alsidighed Universitet

For hele XVIII århundrede havde Rusland ikke mere mærkbar videnskabsmand end Mikhail Lomonosov. Hvad videnskaben interesserede ham mest? Dette spørgsmål kan ikke besvares entydigt. Lomonosov på forskellige tidspunkter viet sig til historien, mekanik, kemi og mineralogi. Han var glad for og kreativitet, herunder maleri og poesi.

Som den store videnskabsmand Lomonosov var altid tæt på øverste magt. De fleste af dens aktivitet kom i regeringstid af Elizabeth. Når det i 1754 fra Moskvas Statsuniversitet blev grundlagt på Lomonosov-projektet. Mikhail som ingen forstod vigtigheden af at fremme uddannelse i landet.

Ved udarbejdelsen af udkast hjulpet Higher Education Lomonosov en fremtrædende statsmand Ivan Shuvalov. Han blev også den første kurator for en vigtig universitet. Efter døden af Lomonosov universitetet fik sit navn, som han har indtil videre.

naturforsker

Den mest berømte russiske videnskabsmand kendt som en lærd af naturvidenskaberne. De er en masse arbejde, forfatteren af som var fokuseret på Lomonosov. Fysikeren var tilhænger af atomare struktur af stof teori. I det XVIII århundrede det er endnu ikke blevet bevist, og hun havde en masse modstandere. Ikke desto mindre, takket være langsigtede observationer og eksperimenter, Lomonosov kom til den konklusion, at ethvert stof er sammensat af molekyler, som han kaldte blodlegemer.

Mikhail elskede at studere kemi ved hjælp af fysik og forklare naturfænomener ved disse videnskaber. På dette område opdagede Lomonosov loven om bevarelse af masse. Han gav også den første videnskabelige definition af fysisk kemi. Ikke overraskende dette gjorde præcis Lomonosov. Fysikeren har studeret et stort reservoir af det daværende vestlige naturvidenskabelige litteratur. Han oversat til russisk en række begreber, som ikke fandtes i den nationale leksikon.

sprog forsker

Mikhail Lomonosov, de leveår, der fandt sted ikke på kontoret, men først og fremmest på Academy of Sciences, mange optrædener i offentligheden. Han havde at argumentere med modstandere, til at bevise deres loyalitet over for papirfremstilling og så videre. D. Derfor, i 50'erne, Lomonosov grundigt engageret i retorik.

Hans videnskabelige sind gjort hver tanke at gøre papir som en teori. Især hvorfor Mikhail skrev og udgav "En kort guide til retorikken", som derefter længe været populær på universiteterne.

Rig og kompleks russisk sprog var et andet område, der var interesseret i Lomonosov. Inden for videnskab grammatik blev undersøgt dem grundigt. Han er med rette betragtes som den russiske sprog levende stof, der er i konstant forandring. Især skarpt var det klart bare i det XVIII århundrede, da Rusland var stærkt påvirket af europæisk og især tysk kultur.

Selvfølgelig, Lomonosov kunne ikke stå bort fra disse processer. Han skrev den "russiske grammatik", som nærmere beskrevet alle reglerne for brugen af det russiske sprog. På det tidspunkt havde de indenlandske humaniora ikke kender så detaljerede og præcise undersøgelser om dette emne.

død

Mikhail Lomonosov, døde 15 April, 1765. Årsagen til hans død var lungebetændelse. Luminary af russisk videnskab var kun i '53. Allerede i hans levetid hans navn for at få en anstændig omdømme. Dette bekræfter, at kort før sin død, Lomonosov besøgte kejserinde Katarina II. Hun havde for nylig optrådt på tronen, men altid værdsat aktiviteter videnskabsmand, som hun var i ekstrem dannet.

Mange universiteter i Europa har været glad for at gøre din professor denne frugtbare forsker, som Lomonosov. Hvad er titlen han modtog i tillæg til dette? For eksempel i Bologna og Stockholm Academy of Sciences valgte ham til æresmedlem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.