Af teknologiElektronik

Hvad er programmerbare controllere

Fremskridt står ikke stille. Derfor er der flere og flere nye enheder. Nogle af dem er en væsentlig ændring af instrumenterne tidligere udviklede. Disse omfatter controllere og programmerbare. Hvad de er, og hvor man kan anvende?

Hvad kaldes en programmerbar styreenhed

Det refererer til en mikroprocessor indretning, som indsamler, omvendte, processer og gemmer information. På grundlag heraf kan det sende styrekommandoer. Fysisk enheden er begrænset af et endeligt antal ind- og udgange. Disse sensorer er forbundet, nøglerne, aktuatorerne. Programmerbare controllere har til formål at arbejde i realtid. Hvordan har de skaber?

Hvordan det hele begyndte

Industriel automatisering begyndte med kontakten-relæ kredsløb, der styrer de processer, der finder sted. De havde fast logik, og når du ændrer algoritme havde alt lavet om. Men med tiden, den ulejlighed at den gradvise forbedring af designet og eventuelle programmerbare logiske styringer.

virkemåde

Hvad er grundlaget for deres funktion? Det skal bemærkes, at de programmerbare controllere er helt forskellige fra de andre mikroprocessorbaserede indretninger. Så software komponent består af to dele:

  1. System-software. Denne form for operativsystem, der styrer driften af knuder, forbinder de enkelte dele og udfører interne diagnostik.
  2. Den software del, der beskæftiger sig med ledelse og udførelse af alle funktioner. Således er det opgave indgange polle brugerprogrammet, indstilling værdier af udgangene, samt nogle ekstra operationer (visualisering, forberedelse til at sende data til debugger).

Reaktionstiden for hver begivenhed, afhænger af den tid, der er brugt på udførelsen af en cyklus af programmet. De mere kraftfulde komponenter anvendes, jo mindre vil det være.

Omsætningen af den programmerbare styreenhed

Frit programmerbare controllere har hukommelse, afhængigt af begivenheden historie. Og baseret på, at der allerede kan de reagerer forskelligt på, hvad der sker nu. Programmerbare controllere er forskellige fra de simple kombination maskiner, så de kan håndteres på tid, har avancerede computing kapaciteter og kan udføre digital signalbehandling.

Indgange og udgange

De kommer i tre typer: analog, digital og specielle. I den første type elektrisk signal repræsenterer tilstedeværelsen af en vis fysisk størrelse online-tid, hvilket sker ved hjælp af niveauet af strøm eller spænding. Således kan de transmittere data om temperatur, vægt, position, tryk, hastighed, hastighed og andre lignende oplysninger. Næsten altid er de multikanal. Digitale indgange kan betjenes med én binært elektrisk signal. Det kan beskrives ved to stater - fra eller til. Digitale indgange er typisk designet til at sikre, at standarden modtage signaler, hvis DC er på 24 på omkring 10 mA. I betragtning af, at PLC'er er digitale computere, er det nødvendigt at foretage nødvendige ændringer. Resultatet er en diskret variabel med en bestemt udledning. Typisk anvendes en anordning af varer 8-12. For at styre på højden af de fleste af de teknologiske processer, der er nok. Desuden ved at forøge bit dybde forøger mængden af industriel støj, der ugunstigt påvirker driften af andre enheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.