FormationHistorie

De vigtigste begivenheder i Første Verdenskrig.

Overvej de vigtigste begivenheder i Første Verdenskrig:

I juni 1914 var der et mord på Franz Ferdinand, der var den direkte arvtager til den ungarske trone. Fra dette øjeblik det begynder en kronologi over Første Verdenskrig

Derfor i juli, Østrig-Ungarn erklærede krig mod Serbien.

De vigtigste begivenheder i Første Verdenskrig startede otteogtyve juli 1914 (denne dato er den officielle start på fjendtlighederne).

I august, Tyskland erklærede krig lande som Rusland, Frankrig, Luxembourg, Belgien. Tyskland og Det Osmanniske Rige underskrev en hemmelig traktat af alliancen. Det britiske imperium er udfordrende Tyskland.

Montenegro har annonceret i begyndelsen af krigen østrig-ungarske kejserrige. Østrig-ungarske kejserrige, på sin side, Rusland.

Serbien og Montenegro erklærer krig mod Tyskland. Frankrig og det britiske imperium erklærede krig mod Østrig-Ungarn. Østrig-Ungarn - Belgien.

I november 1914 Ententen erklærede krig mod Det Osmanniske Rige. Storbritannien begynder flådeblokade af Tyskland.

Februar 1915 markerede et større offensiv på østfronten i Tyskland.

I april, under Andet slag ved Ypres, tyske tropper begyndt at bruge kemiske våben. Desuden blev denne periode præget af London-aftalen mellem Ententen og Italien.

I maj, Italien erklærede krig mod Østrig-Ungarn.

I oktober, slipper Bulgarien militær aktion mod Serbien, og som svar på Ententen erklærede krig mod Bulgarien.

I marts 1916 erklærer Portugal Tyskland krig.

I juni begynder Brusilov Offensive, og efter - den arabiske revolution.

I august, Italien erklærede krig mod Tyskland.

September 1916 præget af, at Centralmagterne er forenet militær kommando. Engelsk for første gang i historien om krigsførelse tank-enheder bruges, Brusilov Offensive, som forventet, det går til enden (vundet af russiske tropper).

I februar april 1917 er tyske tropper trak sig tilbage mod Hindenburg linje. Det kommer et vendepunkt, der ramte de vigtigste begivenheder i første verdenskrig.

I marts 1917 begyndte Februarrevolutionen i Rusland. Det kommer den opgivelse af kejser Nikolaj II. Den midlertidige regering kommer til magten. I hæren er der en proces med skabelsen af soldaternes komiteer, hvilket fører til nedbrydning af den russiske hær.

I april erklærede USA krig mod Tyskland.

I juni 1917 de græske tropper gå i krig, men holder på siden af den Entente.

Fra juli til oktober 1917 følgende stater går i krig: Kina, Siam, Liberia og Brasilien (på siden af Ententen).

I december, USA erklærede krig mod det østrig-ungarske stat. Sovjetrusland underskrevet en våbenhvile med Tyskland.

I februar 1918 skal de ukrainske Folkerepublik indgå fredelige relationer med Centralmagterne. Tyskland, ikke en fredsaftale med Rusland, genoptog fjendtlighederne, der udfoldede på Østfronten.

I marts Lvom Trotskim underskriver en fredsaftale med Tyskland.

I september og oktober finder sted slaget om Hindenburg Line.

I november, som en konsekvens af revolutionen, er Tyskland proklamerede en republik.

Så den vigtigste dato - den ellevte dag november klokken fem om morgenen, da Tyskland underskrev våbenhvile af Compiegne, 11.00 officielt slutter fjendtlighederne.

Dette afslutter de vigtigste begivenheder i første verdenskrig. 10 januar 1920 betragtes som den officielle udgangen af 1. verdenskrig, som er ledsaget af underskrivelsen af traktaten i Versailles.

Den Første Verdenskrig, de vigtigste begivenheder, som havde sådanne ødelæggende konsekvenser, huskede som ofre og som den vaklende økonomi og velfærd i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.