SundhedSund kost

Baby fennikel er simpelthen uerstattelige

Fennikel er ofte forveksles med dild. Ja, det er virkelig ligner lidt ham, men det er forskellige planter. Fennikel dild afviger i længde og lettere blade, let sødlig anis smag, og ikke flad, ligesom dild, og cylinderformede frø.

På de gavnlige egenskaber af fennikel blev det først rapporteret i Grækenland mange århundreder siden. Han er meget god til behandling af sygdomme i åndedrætsorganerne, øget ophidselse af det centrale nervesystem, cyklus forstyrrelser hos kvinder. På grund af tilstedeværelsen af asparaginsyre fennikel er også en populær måde at behandle flatulens og afgangsgasserne fra maven hos både voksne og spædbørn.

Nogle komponenter, der er indeholdt i de æteriske olier af fennikel, har antibakterielle egenskaber, og derfor har en desinficerende effekt på fordøjelseskanalen. En fennikel indeholder også aminosyrer, såsom histidin, bidrager til genoprettelse af fordøjelsessystemet fordøjelsesbesvær, forstoppelse og diarré.

På grund af de positive virkninger på mave-tarmkanalen Fennikel er almindeligt anvendt til behandling af intestinal kolik og gasdannelse i spædbørn. Baby fennikel anvendes i form af te.

Alle mødre ved, hvor nyttig fennikel til babyer i de første måneder af deres liv. Baby fennikel udelukkende nødvendig som medicin for mavesmerter, da de er meget bekymrede over tarm kolik på grund af ophobning af gasser. Det sker med den begrundelse, at mave-tarmkanalen hos den nyfødte er næsten helt steril, og i de første måneder efter fødslen af et barn er lige begyndt at blive befolket af bakterier, fremmer normal fordøjelse, såsom mælkesyrebakterier og bifidobakterier. Men desværre, ofte tarmen barnet først koloniseret af patogene mikroflora, ikke hjælper, og forhindrer normal drift af tarmen. Af denne grund, det begynder dannelsen af en stor mængde gasser, der forårsager luft i maven, ledsaget af svære smerter. Typisk til tre måneder af livet nyfødte fordøjelsesprocessen bliver bedre, men nogle gange er det er forsinket i en længere periode.

I øjeblikket tilgængelige sæt af præparater, der indeholder fennikel til nyfødte. Dybest set tørt te pulvere, der indeholder naturlige organiske komponenter. Også i fennikel te til babyer tilsættes ofte prebiotisk inulin, som er med til at sikre, at den normale proces med fordøjelsen hos spædbørn. Barn te fennikel desuden bidrager til dannelsen af den normale knogle grudnichka system, fordi fennikel indeholder store mængder af C-vitamin, der fremmer god absorption af calcium. En sådan te indeholder ikke sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Det smager meget flot og sød, takket være den naturlige smag af fennikel.

Baby Fennikel er også godt, at det er ud over indvirkningen på fordøjelseskanalen som en gavnlig effekt på nervesystemet og styrke immunitet af barnet.

Meget let at forberede fennikel te til babyer i hjemmet. Til dette er det nødvendigt at fylde halvdelen tsk fennikelfrø en kop varmt vand og kogt fra 30 insistere min. til en time. Kan ikke tage mere end 50 ml pr dag. Denne te slukker tørsten i barnet, fjerner irritabilitet, er et middel til forebyggelse af fordøjelsesproblemer og er nyttig til at styrke hele kroppen. Denne te af fennikel kan også modtage og mor grudnichka.

Fennikel er kontraindiceret kun i tilfælde af individuel intolerance eller allergisk reaktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.