SundhedSund kost

Rå fødevarer kost. Harm eller gavn?

Hvad er den rå fødevarer kost, kender næsten alle. Denne form for kost, hvor du kan ikke være varmebehandlede produkter. Kort sagt, er maden ikke kogt, ikke bagt, og spise rå.

Der er en masse ligheder mellem vegetarer og rå-foodists. Efter alt, de mener, at det mest nyttige er fundet i grøntsager og frugter samt kornafgrøder. Men ofte rå foodists ikke opgive at spise kød og fisk.

Der er flere grunde til, at folk kommer til den rå fødevarer kost. En af dem - et stærkt ønske om at tabe sig. Den nye kost indeholder ikke mange kalorier, eller konserveringsmidler. Derudover er der ingen overskydende salt, hvilket betyder, at vandet i det menneskelige legeme ikke længe. Dermed muligheden for et gradvist vægttab.

Nogen kommer til en rå fødevarer kost for af hensyn til at komme af med sygdommen. Sagen er, at rengøring af kroppen er i denne menu. Efter alt, nogle giftige stoffer fra fødevarer har kroppen ikke modtager. Hastigheden kommer til stofskifte, og immunitet. Risikoen for kræft betydeligt reduceret.

Mange mennesker foretrækker rå fødevarer kost som et middel til at leve i mange år. Disse mennesker alle interne processer begynder at finde sted langsomt, fordi absorbere en enorm mængde af protein ikke længere er nødvendig. I modsætning hertil med rå mad kommer flere kulhydrater, hvilket gør det muligt at blive rå foodists hårdfør.

På trods af sine fordele, er der mange forhold, der indikerer skade på en rå fødevarer kost. Det er værd at bemærke, at i nogle tilfælde betyder denne tilstand kontraindiceret.

Rå fødevarer kost. Skade i sygdomme

Læger anbefaler ikke at holde sig til en rå fødevarer kost, hvis du har nyresten. Det er især vigtigt at få en fuld måltid, hvis der er en overtrædelse af fosfor og calcium stofskiftet. En negativ effekt på kronisk eller akut pancreatitis rå fødevarer kost. Skaden er sket til sundhed, hvis du spiser kun rå fødevarer til gigt.

Cholecystitis, behøver mavesår i maven og tarmene ikke acceptere, også den rå fødevarer kost. Endelig, efter flere operationer i lang tid, også er det ikke nødvendigt at holde sig til en sådan kost.

Rå fødevarer kost. Skade på kroppen

Hver plante akkumulerer et antal skadelige stoffer. Alle af dem unødigt påvirke menneskers sundhed. Selvfølgelig med den rå mad, de får ind. Konstant ophobes, kan de pludselig blive til en ubehagelig sygdom. Selvfølgelig, alle disse stoffer er ødelagt, hvis de termisk behandles.

Nogle rå fødevarer kan forårsage allergi. Faktisk selv den mand, der simpelthen spiser frugt og bær, kan det manifestere sig. Og denne risiko øges rå foodists.

En af grundene til afslaget af varmebehandlingen produkt er tabet af vitaminer. Det bør berolige rå foodists. De vigtigste ting - retten til at producere madlavning. Men der er sådan en pro-vitamin A, som kan opnås ved at gennemføre varmebehandling kun med tilsætning af fedtstof til bedre assimilere den.

Det er vigtigt, at rå foodists få al den næring du har brug for. Således behovet for viden, der vil bidrage til at afbalancere magten. For den uvidende mand den rå fødevarer kost - skade.

Meget stor skade på kroppen for at forårsage de bakterier og parasitter, der får sammen med rå mad. Den rå kød og fisk, er der også orme, som forsvinder efter varmebehandling. Det betyder, at rå foodists er mere modtagelige for trikinose, anizakidozu, Opisthorchiasis og andre alvorlige og farlige sygdomme.

En stjerne-raw foodists

Uanset hvor mange gik på at tale om farerne ved en rå fødevarer kost, nogle stadig holde sig netop denne form for magt. Af kendte mennesker, kan rå foodists skelne Demi Mur. På trods af hans aktive arbejde tidsplan, hun ser godt ud. Derudover har det også tre børn. Skuespillerinden mener, at en rå fødevarer kost - en måde at komme ud af din krop alle de skadelige stoffer.

Uma Thurman er også en fan af rå fødevarer. Hun er overbevist om, at skønhed, sundhed og energi, hun giver til hendes kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.