HjemlighedReparationer

Klimaanlæg og deres installation

Det er temmelig velkendt og har tid til at opleve den håndgribelige konsekvenser af den globale opvarmning. Nu er vi alle lider af de varme og tørre sommerperioder. Alle disse faktorer skaber en følelse af ubehag, mens i de fleste hjem og kontorer. Åbne windows er ikke længere en frelse fra varmen, men tværtimod blot øge tilstrømningen af varm luft ind i rummet. Og her i rollen som frelser af den handling balsam.

Harms & installation af klimaanlæg har længe fastholdt den fortsatte kontroverser, og alligevel, mod de faktiske forhold ikke går - etablering og vedligeholdelse af normale lokaleforhold for fugtighed og temperatur, har en vigtig rolle i at skabe et behageligt indeklima i lejligheder og kontorer. For at skabe et hjem eller lejlighed, indkøbscenter eller kontorlokaler acceptabel mikroklima, hvilket er en garanti for godt humør, velvære, sundhedspersonale, og dermed kvaliteten af de produkter, produktionen er installationen af klimaanlæg i Moskva.

Ved konditionering menes ikke blot den direkte køleluft, eller alternativt dens varme, men processen med dets oprensning fra støv og fugt skabe optimal tilstand og mange andre.

Hvis du beslutter dig for at installere på dit værelse klimaanlægget, skal du ikke glemme følgende kriterier.

- Til installation af klimaanlæg i industrielle og kontorbygninger, indkøbscentre, bør gives denne mulighed for i projekteringsfasen. I store bygninger, er industrielle applikationer normalt installeret et centraliseret ventilationssystem, og for bolig og kontorlokaler er bedst at bruge klimaanlæg monteret lokaliseret.

De vigtigste kriterier, der bør være vejledende for valg af klimaanlægget, er:

- arealet af de ventilerede lokaler;

- mængden af konditioneret luft;

- maksimumstærskel tilladte støj;

- overnatning i værelse radiatorer og andre varmekilder;

- det anslåede antal personer, der vil være i rummet;

- tekniske betingelser for installationsarbejdet og andre.

Mest populære split-systemer, der har visse fordele i forhold til andre klimaanlæg:

- på grund af placering uden kompressoren, lavt støjniveau;

- moderne design;

- tilstedeværelsen af rengøring filtre;

Temmelig nemt at installere forskellige bærbare og vinduet klimaanlæg. Imidlertid har denne teknik øget støj i vinduet systemer og mobile systemer er for omfangsrigt og tage en masse af beboelsesrum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.