HjemlighedReparationer

Er det muligt at fjerne loftet? Sådan fjerner loftet alene: trin for trin instruktioner og anbefalinger

Hvis rummet er arrangeret nedhængt loft, fjerne det og ikke at beskadige det? Dette spørgsmål er rejst af mange udlejere, der er interesserede i at bevare materialet, da de er bare ekstra brolægning af kommunikation fra loftet, reparere ledninger og eliminere de andre problemer, der kan kræve demontering strukturen.

Historien om en strækning loft

Historie af stræk lofter rødder i det antikke Rom. På det tidspunkt anvendte gardiner stof, hvis farve er nøje udvalgt, som var sammenfaldende med et tryk på væggen. Væsentlig ulempe var, at levetiden af materialet var meget lav.

En anden antydning af det nedhængte loft i den senere historiske periode er brugen af Calico gennemblødt kridt i Armenien i det 17. århundrede. Dette materiale er strakt på rammen, så resultatet var en perfekt glat loft.

Fremkomsten af den moderne strækning loft var for 30 år siden i Frankrig.

Hvad er en strækning loft

Nedhængt loft - en glat overflade, den resulterende spænding speciel PVC-film. Som et materiale til nedhængt loft ofte bruger polyesterstof. I moderne design bruger ofte den første mulighed.

Stramning tynd film eller stof er lavet på en speciel ramme (baguette), som fastgørelsespunkt er det oprindelige loft. Resultatet er en perfekt glat og ensartet overflade, som en fast loft.

Fordele strække loft

Nedhængt loft har mange fordele frem for andre belægninger materialer:

 1. PVC-film er den nemmeste måde at opnå en perfekt flad overflade.
 2. Fastgørelse teknologien betragtes som den mest enkel og hurtig. Første vægmonteret en speciel ramme, og så er det strakt film, opvarmes med en varmepistol. Varigheden af denne installation tager ikke mere end 4 timer. Derudover er der ingen grund til at gøre alle møblerne, før du starter installationen arbejde. Du skal blot flytte den til midten, hvilket frigør adgang til væggene.
 3. At strække loft er kendetegnet ved høj styrke (op til 100 kg pr 1 m2), hvilket ofte gør toppen i tilfælde af oversvømmelse.
 4. En sådan overflade er let at rengøre på grund af et tyndt lag af mikron Teflon.

Typer af nedhængte lofter

Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan man fjerner det nedhængte loft bør defineres med sine synspunkter. Denne information er normalt findes på selskabets brevpapir, hvilket gør installationen af produktet.

Således kan banen være:

 • Fremstillet af PVC. Montering / afmontering af en sådan konstruktion kræver en høj temperatur (ca. 70 grader). Hvis denne opvarmning ikke vil blive leveret, kan du blot forkæle lærredet. For at nå en sådan temperatur tillader varmepistol.
 • Problemfri stof. Fordelen ved denne type er følgende punkt: den forudsætning er ikke at varme for at installere eller afmontere loftet. Udførelse af arbejder anbefalede at starte med den centrale del af loftet og gradvist flytte til hjørnerne.

Montering Metode

Således nedhængt loft - hvordan man kan fjerne det? At løse dette problem afhænger af, hvilken type vedhæftet fil bruges til at angive:

 • Harpun systemet kun anvendes i tilfælde, hvis sættet af PVC-materiale. En sådan fremgangsmåde forenkler monteringen afmontering processen.
 • Fastsættelse materialet til baguette ved kile eller shtapikovogo metode. På en lignende måde, kan du nyde i forbindelse med PVC eller stofbaner. Er det muligt at fjerne det forsænkede loft ved hjælp af de ovenstående muligheder med deres hænder, og derefter installere det til samme sted? Nej. Analyse af designet, selvfølgelig muligt, men banke dig selv en kile med ingen erfaring ganske vanskeligt.
 • Fastsættelse med plastik klip kan kun anvendes til den sømløse net af stof. Montering og afmontering af en sådan struktur er den mest enkle.

Nødvendigt værktøj

Som svar på et spørgsmål om, hvordan du fjerner det nedhængte loft, er det nødvendigt at huske på, at det første skridt er at bestanden op på disse værktøjer:

 • standard gips murske have slebet af vinkler;
 • tænger, som er karakteriseret ved en ikke-standard størrelse arbejder "svampe";
 • standard elektriker kniv;
 • varmepistol af enhver type;
 • pløkker stor størrelse, hvorved der sædvanligvis ophængt under fjernelsen film.

Hvilke at vælge en måde at demontere det nedhængte loft, skal du beslutte på grundlag af den konstruktionstype.

Skil PVC nedhængt loft

Sådan fjerner denne type loft? Først skal du bestemme, hvilken type vedhæftede fil. Hvis installationen anvendte metode en harpun, kan afmontering og montering af loftet vendes, og hvis kilen, så re-installation af et design kan glemmes.

Nedenfor er en trin for trin guide, der beskriver, hvordan man fjerner det sænkede loft med sine hænder:

 1. Før du går i gang, du har brug for den maksimale frie plads, og de møbler, der ikke kan stå, dække med en klud på en varmebestandig base.
 2. Varme et rum med en varmepistol. Hvis rummet ikke er tilstrækkeligt opvarmet, vil demonteringen blive dømt til fiasko - filmen pauser. Den optimale temperatur for parsing web - mindst 600 grader.
 3. Det er nødvendigt at pre-forberede stigen og finde en mage, der vil holde pistolen. Så spørgsmålet om, hvordan man fjerner det nedhængte loft, kan vi roligt sige: ingen måde, fordi du ikke kan undvære en anden person.
 4. Hele ophugningsprocessen bør ledsages af et opvarmet blad, da dette i høj grad letter arbejdsgangen og eliminerer diskontinuitet overflade. Imidlertid bør det erindres, at den meget tæt nærhed af pistolen kan forårsage skade på materialet.

Problemfri loft stof

Sådan fjerner, et nedhængt loft, materialet til fremstilling der fungerede som et sømløst stof? Hvis montering shpikovoe eller kile, monteringen / demonteringsarbejder bør udføres på samme måde som med en klud fremstillet af PVC. Den eneste forskel er, at der ikke er behov for at bruge varmekanoner og nedtagning begynder fra midten af væggen, og derefter gradvist flyttet til hjørne.

klud demontering, hvis vedhæftet anvendes Påhængsskinner baguettes, har følgende funktion: for delvis at erstatte materialet ikke virker, fordi det nedhængte loft er nødvendigt at fjerne helt. Hvis du ikke gør det, før eller senere vil det pop klip, som vil føre til den tvungne udskiftning af hele loftet.

Reparationer strække loft

Sådan fjerner, et nedhængt loft? Dette problem kan påvirke nogen, fordi en klippe og punktering modstand - denne skade er oftest udsat lofter.

I tilfælde af en besvær hver ejer begynder at tænke over, hvordan man kan rette op på situationen og på samme tid minimum tilbringe. Det hele afhænger af, hvilken slags materiale blev anvendt til fremstilling af klæde, og om størrelsen af det "sår".

Reparation loft stof

Fjernelse og nedhængt loft? Hvis du har lidt af en nedskæring stof klud, kan reparationsarbejdet udføres helt uafhængigt af hinanden. Den observerede skader bare nødt til at holde fast ved hjælp af et stykke glasfiber eller partikler af det resterende efter installationen materiale. For plasteret sættes på bagsiden gennemsigtige klæbemiddel anvendes generelt. Ved afslutningen af reparationen område anbefales det at dække et passende tone maling.

Reparation af stof fremstillet af PVC

Såfremt den placering af et snit eller punktering struktur PVC film - ud til væggen (en afstand på højst 15 cm), derefter afmontere nettet skal starte fra skader, skæres hele længden af det ramte område, re-strække folien og fyld den i rammen. Denne rækkefølge operation vil ikke ændre overfladen udseende.

Hvis skader på et par fjernt fra væggen, trække loftet bør ikke være involveret, da dette er simpelthen ødelægge det. I denne situation er det bedre at bruge følgende tricks:

 • placere et lille snit kan perfekt egnet til at installere yderligere stativ eller ventilationen rist;
 • høj opløsning kan maskeres ved hjælp af en farve ansøgning eller paneler.

For at eliminere punkteringen på loftet af PVC, hvis størrelse ikke overstiger 1-2 mm, nok speciel lim. Ikke alene havde han skjule skaden, men vil ikke tillade bladet at sprede yderligere. Men for at slippe af med en stor punktering, skal du udføre de samme trin som med nedskæringerne.

Glem ikke, at hvis installationen af loftsmalerier fra eksperter, til reparation, også nødt til at kalde dem, i stedet for at komme med en måde at forsegle en klippe eller punktering. Sagen er, at den tabende selvstændige arbejde vil ugyldiggøre garantien på den tidligere udførte installation, som en konsekvens af afskaffelsen af eventuelle negative konsekvenser bliver nødt til at betale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.