LovStat og lov

Staten emblem Hviderusland. flag Hviderusland

Hviderussisk historie er fyldt med svære øjeblikke, men landet kunne opnå uafhængighed og bevare deres kulturelle traditioner. De afspejler perfekt emblem og flag Hviderusland. Hver af dem har en dyb mening, der fortjener opmærksomhed.

Hvordan fungerer det moderne flag?

Tilstand panel udformet i et rektangel, hvis sider svarer til et forhold på to til en. På flaget brugte tre farver: hvid, grøn og rød. Den første er en lodret stribe. Rød går vandret, optage to tredjedele af bredden af en grøn bar fylder den resterende tredjedel. På den hvide del er den hviderussiske nationale mønster, skabt i begyndelsen af det tyvende århundrede, en beboer i landsbyen Kostelische opkaldt Marya Markovich. Dette flag bruges, da det opnåede uafhængighed efter Sovjetunionens sammenbrud, men i sovjettiden, kluden var næsten identisk: det supplerer den gyldne segl, hammer og stjerne. Hviderusland er det eneste land at opretholde sådanne symboler.

flag Betydning

Rød er den gamle betydning af solen, kampen for en retfærdig sag, og blodets bånd. Desuden binder det moderne hviderussere begivenheder Slaget ved Grunwald, hvor indbyggerne formået at besejre korsfarerne, og heltene fra Anden Verdenskrig. Grøn er farven på naturen, er det et tegn på, hvilket giver felter, hårdtarbejdende landmænd, skove og enge, som er berømt for landet. Hvid er et symbol på frihed. Selv navnet på den tilstand er forbundet med denne farve. Hviderussisk ornament symboliserer den gamle kultur, det er en unik måde at stave de guddommelige kræfter. Det er hårdt arbejde, ønsket om lykke, evighed og bevægelse. Kombinationen af dens elementer hviderussiske flag fortæller historien om de mennesker og de vigtigste træk.

Staten Emblem Belarus

Ikke mindre væsentligt er symbolet på våbenskjoldet i landet. Han, ligesom flaget indfanger de vigtigste nationale værdier af hviderussere, deres ønske om fred og en vilje til at kæmpe for frihed, sammenhold, hårdt arbejde. Hviderusland våbenskjold udføres på en sølv boks, som er beliggende i centrum af den grønne omrids af statsgrænsen. Han er de gyldne stråler fra solen, der står op over planeten Jorden. Beliggende på toppen af en rød femtakket stjerne. Feltet er indrammet af en krans af hvede ører, på højre suppleret kløver, og den venstre - hør blomster. Deres tre entwined bånd af rød og grøn i midten er indskriften "Republikken Belarus" i staten sprog. grønne kontur symbolik af solen er enkel - det er noget, der sendte sine tanker alle hviderussere, denne fædreland, som skal holdes inden for de eksisterende rammer for fremtidige generationer. Kranse er tegn på hukommelse af forfædre. Hviderusland våbenskjold afspejler den gamle tradition sat i ørerne af huset for held og lykke.

symboler Historie

Som i andre lande, har ikke umiddelbart kommer til brugen af heraldiske symboler i landet. Den moderne våbenskjold i Belarus bruges af alle offentlige myndigheder siden 1995, hvor en folkeafstemning blev afholdt for at bestemme de vigtige spørgsmål om symbolik og sprog. Flaget blev vedtaget på samme tid. Nogle borgere mener, at det var nødvendigt at opgive de sovjetiske symboler. Nationale emblem Belarus og dets flag brugt hvid og rød farve og tegning "Pursuit". Oppositionel stemningen i befolkningen fortsat bruge dem præcis som denne heraldik blev gå til den sovjetiske æra, og mere dybt afspejle det aktuelle historie. Men officielt anerkende dem, fjerne den eksisterende version er ikke planlagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.