HjemlighedVærktøj og udstyr

Styrkelse bur: designelementer

Styrkelse bur med henblik på fremstilling af armeret beton monolitiske strukturer. Apparatet tillader at afstive strukturen, idet de træk- og bøjningsbelastninger. Styrkelse bur bruges også til at gøre fundamentet af bygningen og til produktion af betonplader.

Der findes forskellige typer af materialer til forstærkning af væggene, anlæg af veje, udvikling af fundamenter, og fremstilling af beton. Afhængigt af diameteren og arrangementet af metalstænger rammer opdelt i let og tung.

Samtidig - afhængig af den form - konstruktionen er opdelt i masker flade og rumlige. De kan være cirkulære, trekantede, T-formet eller kvadratisk. ramme visning afhænger primært af produktdesign. Således kan rumlig forstærkning bur samles fra flere flade sorter. Desuden kan denne transformation udføres på byggepladsen, og dermed reducere transportomkostninger.

I dag er produktionen af strukturer flyttet primært til byggepladsen i fabrikkens produktion afdelinger. Dette kan øge styrken og kvaliteten af produkter, spare tid i samlingen. Armeringsbure bygninger er forbundet eller svejset konstruktion fra stænger og andre elementer. Med hensyn til produktion af armering binding er erstattet med kontakt svejsning.

Råemner til fremstilling af produkter er metal stænger, som (afhængig af design) monteret på tværs og på langs. Mark begyndte at definere dokumenterne projektet. Afhængigt af den termiske regime omgivende medium anvendte metaller, der ikke udsættes for koldskørhed.

Hvis produkterne drives ved temperaturer lavere end minus 30, den anvendte stålkvalitet VSt5ps2. I de nordlige områder til fremstilling af de forstærkende bur stænger anvendes fremstillet af materialekvalitet 35GS A3 klasse. Du bør også overveje graden af svejsbarhed af stål. Aldrig forbinde termisk hærdet forstærkningsmateriale og den høje styrke tråd som følge af svejsning hærdning virkning går tabt.

Beslag til fremstilling af slagtekroppe konstruktioner af armeret beton divideret med den anvendte i stålet og ikke-metallisk materiale. Ifølge den teknologi i produktionen - ved varm-stang (diameter på 6 til 90 mm) og en cirkulær koldtrukket tråd (en diameter på fra 3 til 8 mm). Produkterne er lavet i form af høj og almindelig tråd, og forstærkende tråde og reb.

Armeringsbur er fremstillet af et parti eller cirkulær glat profil. I det første tilfælde ankeret har en formet overflade, der gør det muligt at opnå en bedre binding med betonen. Efter formål skelne design, fremstillet af en arbejdsgruppe ventil, som modtager en spænding i det væsentlige strække, distribution, designet for ensartet belastningsdeling mellem stængerne og monteringen tjener til samling af slagtekroppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.