SundhedSund kost

De mest nyttige produkter

Menneskeheden skrider fra år til år, men sammen med det mad vores eneste værre. Derfor vil jeg fremhæve de mest nyttige produkter og gøre, hvad de er nyttige. En sådan kan kaldes en stor sort. Her er en liste over nyttige produkter, der kan identificeres.

1) Æg. Dette er en billig nyttigt produkt. Til dato, æggene er tilgængelige for alle, især heldige i denne henseende landsbyboere som mest nyttige anses landdistrikterne æg. De indeholder mange proteiner, fedtstoffer, mineraler og vitaminer (næsten alle glad er der 12 arter). Hvis hver dag for at spise mindst én kogt æg, kan du forbedre sin hukommelse, for at forlænge den kreative ånd, desuden vores hjerne modtager en uerstattelig mad. Ægget er nok den mest nyttige produkt af alle. Inkluderet i sammensætningen af ægget E-vitamin giver vores hud sin fasthed og længere bevarer vores skønhed. Desuden er det er ingen hemmelighed, at de er meget nyttige for hjertet og øjnene. Ventilatorer æg har stærke tænder og knogler. Så listen over "de mest nyttige produkter" de kan tildeles det første sted.

Bemærk at misbrug fører til øgede kolesterolindholdet i blodet.

2) Fisk og skaldyr. Dette produkt kategori er ikke mindre vigtig end den første. Fisken en enorm mængde af D-vitamin, som er nødvendig for knoglerne. Meget værdsat fiskeolie, er det brugt som et uundværligt middel. Det er berømt for dets indhold af makro- og mikroelementer fisk. Der er en masse af phosphor, calcium, jod, kalium, især i marine fisk.

Det skal bemærkes, at hver art i sin egen gode. For eksempel en stor mængde iod sild, karper kendt for sit høje indhold af vitamin B12, torsk anvendelige til hjernen, i laks er essentielle syrer, såsom omega -3 fedtsyre. Men protein kød af makrel kan sammenlignes med proteinet af oksekød, men oksekød fordøjelse sats er betydeligt ringere end fisk.

3) Den tredje plads på listen over "de mest nyttige produkter" Award møtrikkerne. Dette er jordnødder, valnødder , hasselnødder, cashewnødder, jordnødder, mandler og mange andre. De indeholder en enorm mængde af næringsstoffer de proteiner, fedtstoffer og vitaminer. Dog skal det bemærkes, at misbrug af nødder kan føre til fedme. Nødder kan reducere kolesterolindholdet i blodet, samt kampen mod kræftceller.

4) På dette tidspunkt, på listen over "de mest nyttige produkter," tilføjer broccoli. Dette er en af de sorter af kål. Den indeholder mange vitaminer såsom A, C og gruppe B. Broccoli forslag omfatter kids måltider med lavt indhold af hæmoglobin i blodet, fordi det indeholder jern. Det er vigtigt at vide, hvad de negative aspekter i broccoli er slet ikke.

5) bær og frugt. Dette fad er specielt interessant for dem, der gerne velsmagende. I bær bemærkes enorm mængde af antioxidanter, vitaminer (især C-vitamin, er det nødvendigt for den normale drift af immunitet). It jordbær, ribs, jordbær, hindbær, brombær, ribs, røn, tranebær, tranebær, blåbær, kirsebær, blommer, kirsebær.

Blandt frugterne er også et stort antal elementer, det er ikke engang liste: denne citrusfrugter, æbler, pærer, mango, kiwi og mange andre.

6) mejeriprodukter. På dem kan du tale uendelighed. Først og fremmest er det en kilde til calcium og protein, som er nødvendige for den voksende organisme samt for en voksen. Med antallet af proteiner og calcium rangerer første sommerhus. På andenpladsen hårde oste og ostemasse.

Liste over mejeriprodukter, som kan findes på hylderne i moderne butikker er ganske bredt: mælk, creme fraiche, fløde, hytteost, hård ost, smelteost, yoghurt, kefir produkter, en bred vifte af ostemassen, spreder.

Derudover indeholder mælken vigtige vitamin D, samt værdifulde mineraler. Så drikker mælk og spise mejeriprodukter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.