SundhedSund kost

Nødvendig kost for leversygdom

Den moderne tempo i livet, de negative virkninger af forskellige faktorer ofte føre til sundhedsmæssige lidelser og sygdomme i leveren hos mennesker. En nødvendig behandling er kost for leversygdom, skyldes som staten kan normaliseres og hastighed genvinding myndighed.

Det bør bemærkes at leveren er en af bughulen, som er direkte involveret ikke kun i fordøjelsessystemet, men i processen med udveksling af stoffer i blod og krop. bidrager også til at fjerne skadelige giftstoffer, der falder inden for sammen med mad, luft, vand, etc.

Den vigtigste opgave for patientens ernæring organisation er at sikre normale forhold til driften af patientens krop. Først og fremmest huske på, at en kost for leversygdom specialist bør vælges afhængigt af sværhedsgraden, former og sorter af sygdommen. Sådan kost bør give en blid virkning på slimhinderne i fordøjelsesindvolde og bidrage til genoprettelse af mistede funktioner i leveren. For eksempel en kost for leversygdom er i den akutte form billede makismalnaya streng tabel for at undgå komplikationer. Kroniske former for sygdomme involverer flere gratis måltider.

Typisk kost for leversygdom - er visse metoder til varmebehandling produkter. De vigtigste er kogende, stewing og dampende. Dette skyldes det faktum, at leveren og mavetarmkanalen er kategorisk kontra-stegt, krydret, uvasket fødevarer, der forårsager irritation af slimhinder og vægge. Stimulering fører til øget smerte og hyppige krampagtige angreb, der kan føre til døden.

Kost til smerter i leveren til formål at reducere belastningen på det påvirkede organ, som kan have en række kemikalier. På trods af dette, bør organismerne være at få nok vitaminer og mineraler, der er nødvendige for driften af andre menneskelige systemer. Som det er kendt, tabelnummeret 5 foreslår at reducere mængden af fødevarer baseret på højtsmeltende fedt, kolesterol, kvælstofholdige stoffer, etc. Også ikke anbefales at misbruge kolde og kulsyreholdige drikkevarer, alkohol, chokolade, kaffe, varme krydderier og krydderier, som fører til en forværring af patientens tilstand. Således at kroppen ikke er tabt omsætning fedt kost for liver smerte omfatter retter tilberedt med vegetabilske olier (f.eks, hørfrø, oliven, soja, majs, etc.).

Særlig opmærksomhed skal rettes til frekvensen af måltider. Den bedste løsning er at forbruge små portioner i løbet af en kort periode. Det gennemsnitlige antal receptioner ikke er mindre end fem hele dagen. Det kommer ind i legemsvæske, kan være i form af stuvet frugt eller urtete eftersom de besidder choleretic virkning. For eksempel er det et afkog af kamille, hyben, karryplante, cikorierod eller mælkebøtte. Det anbefales også at anvende naturlige vegetabilske og frugtsaft, som genopbygge forsyningen vitamin og har gavnlige virkninger på leveren. En undtagelse anses for at være tomatjuice, som det er i en masse årsager ubehagelige og endda smertefulde fornemmelser i maven.

Selv med uhelbredelige leversygdomme (fx skrumpelever) overholdelse af en specielt udvalgt kost giver dig mulighed for at leve et aktivt og tilfredsstillende liv ved delvis restaurering af funktioner. Selvfølgelig er en kost - det er en ekstra metode til behandling. ledende farmakologiske indgreb (medicin, fysioterapi, terapi osv) er afgørende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.