Kunst og underholdningLitteratur

Gregory Dashevskiy: dødsårsag, familien. Den syge digter Gregory Dashevskiy?

Gregory Dashevskiy var en fremragende lærer af latin og historie romersk litteratur, en litteraturkritiker, en talentfuld skaberen af essays og poesi palimpsester, samt en strålende oversætter.

Biografi Dashevskiy

Biografi af digteren er så kortfattet, at sandsynligvis refererer til det seneste århundrede end i vor tid. Gregory blev født i 1964, den 25. februar, i hovedstaden i Rusland. Indtil de sidste dage havde han forblev trofast mod sin Moskva. Dashevskiy studerede på Moskvas Statsuniversitet i den klassiske afdeling filologiske fakultet.

Efter endt uddannelse begyndte ung kandidat undervise latin i skolen, og senere på Moscow State University studerende-filologer - historien om romersk litteratur. Så, i mere end tyve år arbejdede han på Institut for klassisk filologi RSUH. Under sit arbejde ved flere lejligheder, han arbejdede på prøvetid i udlandet, besøgte han Paris og Berlin.

Kreativ aktivitet Dashevskiy

Parallel undervisning karriere, førte han sin klumme i ikke filologisk forlag "Kommersant". På grund af den litterære Review, tjente han titlen som bedste hjemlige kritik. Emner af diskussioner det havde en bred respons i samfundet. At kun koste hans udtalelser om rettighederne for mennesker med handicap, der har forårsaget en resonans i samfundet og i lang tid, kraftigt diskuteret. Han er også aktivt offentliggjort i Citizen K magasin, "Kommersant Weekend» og 'NZ'. Flere gange blev han inviteret som gæst på tv-programmet "School for Scandal". I college, var han en levende legende blandt studerende cruisede udkast af hans oversættelser og video foredrag.

Gregory Dashevskiy behandlet så sjældne i dag digtere skrive mere tilbøjelige til at universitetstraditioner, snarere end boheme lækkerier. Og det til trods for, at han altid havde betragtet som sin ideologiske inspiration Timur Kibirov.

Traditioner af klassisk litteratur

Litterære kritikere og litterater mente, at digteren Gregory Dashevskiy mere tilhører en sjælden genre af Palimpsest. Bogstaveligt oversat, ordet betyder "den pergament, hvorfra blev slettet og over de gamle inskriptioner skrevet af den nye." Digtere, der arbejdede i denne stil, ikke så mange, især blandt indenlandske forfattere. I poetiske palimpsester etablerede traditioner interagerer harmonisk med moderniteten. Du er nødt til at være top klasse guiden til at skrive sådanne digte. I virkeligheden er dette ikke korrekt oversættelser af poesi og ikke individets egne ordsprog klassikere, denne form for produktudvikling, dets udvidelse, såkaldte "poetisk roll." Grigoriya Dashevskogo kreationer er unikke. I dem kan du finde intelligente banter og pop elementer, og poetiske billeder simpelthen slette rum - tid. Hans figurer som fra en nærliggende gård, og på samme tid fra en helt anden dimension, og street slang harmonisk erstattet jaget minimalisme latin.

Gregory Dashevskiy aktivt engageret i oversættelser af forfattere, filosoffer i det tyvende århundrede, men de mest elskede værker helliget totalitære regimer og interagere med den enkelte. Dette emne er uventet og paradoksalt nok afspejlet i digtet "Henry og Simon", udgivet i 2000.

Resultater af forfatteren

På trods af det unikke i værkerne i hele sin kunstneriske karriere, har han modtaget ikke så mange priser. Kun to gange hans værker er blevet optaget i den liste, modtog han diplom af Soros Institute og en af de mest prestigefyldte priser - den Andrei Bely og Maurice Maksvahera. Awards måske ikke finde deres helt i livet, som det ofte sker, det vigtigste, at efter det efterlod en stor litterær arv, samt bidrag til studiet af litteratur og poesi, hvis rolle kan ikke overvurderes. Den fortjeneste af det var, at han forsøgte at støtte en sådan en rystende forholdet mellem uddannelse, poesi og filosofi.

Kærlighed og død

Dashevskiy idol var ikke flertallet, hans navn ikke ørerne af mange, men på trods af kompleksiteten af opfattelsen, hans arbejde er i stand til at charme nogen, hvad enten det er absolut ikke glad for poesi person eller opdrættes på en meget anderledes litteratur. Hans værker er ikke omfattet af de generelle krav i de love og poesi. De hører ikke melodien i musikken, er der ingen klar ændring, de ikke prædiker de generelt accepterede sandheder.

versifikation størrelse større iboende glemt klassisk prototype end kanonerne af russisk poesi. Hallmark af Dashevskiy tro digt "Karantæne". Hans arbejde minder om poesi Catullus der beskrev den ulykkelige kærlighed til Sappho. I arbejdet beskrevet Catullus tilstand Sappho heltinde, som slettes linjen mellem kærlighed og død. En Dashevskiy helten, en ung mand, som med tilbageholdt åndedræt ser en sygeplejerske, samtidig ønsker det og være bange for at høre den frygtelige sætning.

Som journalister siger, at være i den intensive afdeling, Gregory fik sin sidste Dashevskiy oversættelse elliotovskoy "Askeonsdag", som appellerede til at undervise "at være ligeglade og zhaleniyu". Bemærkelsesværdige er, at de to sidste linjer og ikke er blevet oversat (Prayforusnowandatthehourofourdeath). De taler om anmodningen om at bede for os nu og i Dødens Time.

arv

Hans første poesi bog Dashevskiy udgivet i 1989 under navnet "papmache". Senere skrev han 3 bøger: "Ændringen udgør", der er etableret i 1997, "Henry og Simon" (2000) og i 2001 - "Duma dueurt." Som forfatter Gregory Dashevskiy forlod et par værker, var han mere optaget af oversættelser fra tysk, fransk og engelsk. Jeg kunne godt lide at arbejde ikke kun med poesi, men også kunstgenstande, filosofiske og videnskabelige værker.

I stor efterspørgsel overførsler til hans præstation, Vladimir Nabokov, Iosifa Brodskogo, Aldous Huxley, Truman Capote, Robert Penn Warren og Hannah Arendt.

Forfatteren er meget glade for at arbejde med værker af filosoffen og antropolog René Zhirara. Den mest berømte af dem var "Vold og den hellige" og "syndebuk". I øvrigt, det var den sidste værk Dashevskiy modtaget en fransk pris Maurice Vaksmahera i 2010.

alvorlig sygdom

I efteråret 2013 var jeg på hospitalet Gregory Dashevskiy. Familie og kolleger i lang tid skjult den sande årsag til hospitalsindlæggelse. Det blev kun kendt, at han er i meget alvorlig tilstand, og det er nødvendigt at foretage en alvorlig operation. Men lægerne besluttede, at Dashevskiy Gregory, hvis sygdom var bare et chok for de fleste, det er ærgerligt, og kan ikke bære operationen.

I september, social networking site Facebook-side Tatiana Neshumova kollega, forsker i Moskva Museum of Marina Tsvetaeva, der var et budskab, et opkald, der Gregory Dashevskiy akut behov for blodtransfusion. Der er behov for de syge og hvad blodtype, det er blevet rapporteret. Og de siger kun, at nogen kan hjælpe ham. Da blod behøver ikke specifikt til ham til transfusion, og til at genopbygge blodbanken.

De sidste år af sit liv

Lider af en invaliderende sygdom, som fortsætter med at kæmpe med det i lang tid, søgte han aldrig medfølelse og støtte. Den eneste ting at klage over Dashevskiy, var der en stærk nedgang i effektiviteten.

I en Moskva hospitalet efter en lang kamp med alvorlig sygdom i december 2013 døde Gregory Dashevskiy. Dødsårsagen af digteren og forbliver et mysterium for de fleste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.