Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning i hjemmet: kål i Korean

Kål vides at være et nyttigt produkt. Bladene af denne grøntsag indeholde forskellige vitaminer, mineraler (jern, phosphor, calcium, etc.), såvel som mange flygtige produktion, glucose og så videre. Brug af enhver form for denne plante vil hjælpe med at komme af sygdomme, såsom søvnløshed, lidelser og sygdomme i maven og tarmen, hovedpine. Desuden kan denne grøntsag koges mange forskellige godbidder uden tab af nyttige egenskaber, for eksempel kan det være kål i koreansk.

opskrifter blanks

Koreanske køkken er kendt for en række godbidder: salater, pickles, saucer og mange andre retter. Og selv en skål som kål i koreansk, har en bred vifte af madlavning muligheder. Overvej nogle af dem.

Du kan tilberede en normal dagligdags salat. For at gøre dette, skal man være en kål mellemstore hakket i tynde skiver og lagt i en dyb beholder. Den fremstillede blanding ælte med salt og sukker (en spiseskefuld). Separat skære to mellemstore tomater og peberfrugter, de tilføjer et par fed hvidløg og dild (groft hakkede). På anmodning af krydderi rød eller sort peber. Det støbte kan fremstilles af et glas vand med tilsætning af ca. 2 skefulde eddike (9%). Denne løsning er nødvendig for at fylde salat og sætte det trække i et par timer i et køligt sted.

Det er også almindeligt, at emner til vinteren bruger en række forskellige grøntsager som kål. I koreansk er det forberedt på en særlig måde, og underholdning kaldes "kimchi." For at gøre det muligt at tage et brød, delt i halve og sætte i en stærk saltlage i ca 10 timer. Pastaer fremstillet af japansk radise (daikon), en ingefær, tonehoveder af hvidløg, rød peber (2 pod), selleri og løg. Alle disse komponenter skal slibe anvendelse af en kværn og salt (2 store skeer). Denne blanding at smøre på kålblade og sættes i en særlig beholder (bedre at bruge emalje ware). Præformlegemet er nødvendigt at sætte under åget af et par dage og derefter opbevares i køleskabet.

Andre fremstillingsmetoder

Også af interesse er andre muligheder for retter med denne grøntsag. For eksempel, koreansk kål med æbler forbereder let, og dermed er det muligt at få et stort måltid, ikke er ringere end andre krydrede salater. For at gøre dette, halvt hvidkålshoved skåret i små stykker, tilsæt salt og mos dine hænder. Dernæst blev en gulerod og et par mellemstor æble skræl og "omdanne" i små strimler. Hak halvdelen af bundt af grønne løg. Som gav en kål saft til at trykke og hæld fyldning, som fremstilles ud fra en vegetabilsk olie (3 spiseskefulde), frugt eddike (2 spiseskefulde), sukker (ca. 1 spoon) og salt. Tilføj gulerødder, løg og æbler.

Det er kendt for en anden opskrift - kål i koreansk med skinke og tomater. Denne salat kan foretages på følgende måde. Tag en af hovedkvarteret og de sædvanlige rødkål, er det nødvendigt at slibe rå materialer, salt og mask. Fire kogt æg skæres i små strimler. Den samme mængde tomater skæres i tynde skiver og smalle. 300 g skinke og 4 stk. pickles hakke i terninger. Alt dette skal blandes med den forberedte kål, tilsæt dild og smag til med 4 spsk vegetabilsk olie og 2 spsk citronsaft.

Kål Korean (billedet kan ses ovenfor) er en ernæringsmæssig måltid med fremragende smag. Denne ret kan sættes på bordet under alle omstændigheder - uanset om det er en fest eller en almindelig frokost. Brugen af denne fest tager kroppen en masse næringsstoffer og bidrager til at bekæmpe forkølelser i den kolde periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.