Intellektuelle udviklingAstrologi

Betydning af navnet Amalia: en beskrivelse af den karakter, vaner og relationer med andre

Navn Amalia har tyske, jødiske og katolske rødder. Det omfatter disse synonymer: Amelia, Amelia, Amalie, Emmeline, Amelis. Præcis version af oprindelsen af navnet ikke er til stede, men her er nogle af de mest pålidelige muligheder:

  • Amalia navn stammer fra det gamle tyske Amalia, som blev afledt af ordet "amal" - "arbejde", "arbejde";
  • den anden mulighed tyder på, at det blev dannet af det latinske "en melle", der betyder "honning" eller fra «en melia» - «den bedste»;
  • Amelia - i form af Emily, som også har flere muligheder oprindelse (fra latin oversættes som "værdig modstander", "modstander");
  • Amalia - en form for "Amal", som betyder "stærk" eller "venter".

I kalenderen af ortodokse betydningen af navnet Amalia du vil ikke finde.

karakter

Ejeren af dette navn ganske beskedne og patient, hvilket er grunden ofte trækker ind i sig selv. Dens særlige kendetegn kan kaldes evnen til at forstå mennesker, såvel som placeringen af årsagen til ham. Hun er udstyret med lyse viljesbestemte kvaliteter, der gør det nemt at få succes i livet. Desuden er dens resultater er ikke altid resultatet af fast fortjeneste.

Ud over Amalia - navnet er en sjælden og smuk, det er en succes, og at mænd. Kvinder søger at starte en familie, men følelsen af moderskabet er dårligt udviklet. Amalia - meget imødekommende og en god husholderske, der er glade for at acceptere nogen venner derhjemme.

Hun ved altid, hvad han ønsker at modtage. Hvis det oprindeligt blev indarbejdet talenter, vil de helt sikkert blive realiseret. I det faglige område forventes særlige resultater i uddannelse, medicin, sport, inden for elektronik.

Vi anser endvidere betydningen af navnet Amalia. Denne kvinde ved, hvordan man helt planlægge din dag, så hun har altid tid til alle. Han tolererer ikke tvang, selv om han ved, der går galt.

Siden barndommen foretrækker at være venner med drenge, fordi hun var interesseret i dem. Intern kvalitet er ofte arvet fra moderen og udseende - fra sin far.

Endvidere er værdien af navnet Amalia viser, at pigen har en åben karakter. Hun diskuterer aldrig folkene bag dem. Men overdreven godtroenhed og tro på folk ofte fører til det faktum, at hun snydt. Men i årenes løb, er forholdet stadig, det samme.

Afhængigt af, om Amalia blev født i en tid af året, den definerer de vigtigste funktioner. Således typen "falde" af forskellig virksomhed, "forår" - den kraft og hurtighed, "sommer" - lederevner. Alle disse piger kombinerer fremragende manerer og evne til at kommunikere med andre mennesker.

Således er værdien af navnet Amalia: tillidsfuld og åben person der ser kun det gode i mennesker. Selv i en vanskelig situation, betyder det ikke mister optimisme og livsglæde. Denne kvinde aldrig giver op forsøger at kæmpe for deres tro og velvære. Vanskeligheder, familieproblemer, vanskelige situationer - alt dette kan nemt overleve Amalia. Navn værdi i personlige relationer er ikke så optimistisk. Kvinde på udkig efter ægte kærlighed, men det er ikke let for hende. Af denne grund, gift Amalia kommer temmelig sent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.