SundhedSygdomme og betingelser

Fjernelse af polypper i livmoderen: anmeldelser. Den postoperative periode

I dagens verden, er kvinder i stigende grad konfronteret med sygdomme i urogenitale område. Nogle sygdomme kan let hærdes med konservative metoder. Andre kræver omhyggelig undersøgelse og kirurgisk indgreb. I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan metoden kan udføres fjernelse af polypper i livmoderen. Anmeldelser af metoder vil blive beskrevet nedenfor. Også værd at nævne, hvordan provenuet postoperative periode.

Polyp i livmoderen: fjernelse

Anmeldelser af læger og erfarne gynækologer siger, at man ikke kan behandle den patologi, så længe uddannelse ikke når store størrelser. Men der er tilfælde, hvor selv små vækster forårsage ubehag og virkelig ødelægge livet for en mere retfærdig køn. Hvad er det så, bør være symptomer på sygdom, tog til at fjerne polypper i livmoderen? Anmeldelser af læger og patienter sige følgende symptomer:

  • konstant intermenstruel spotting;
  • smerte og kramper i underlivet;
  • ubehag under samleje;
  • kraftig menstruation;
  • Flydende hvidligt udflåd i store mængder.

Oftest, sådan et klinisk billede giver god uddannelse. Hvis du har fundet et par træk i dig selv, bør du besøge en gynækolog og hvordan man laver den nødvendige undersøgelse så hurtigt som muligt.

Sådan diagnosticere en polyp?

Når der er en fjernelse af en polyp i livmoderen? Anmeldelser af læger siger, at først skal du bruge en vis diagnose. Ved receptionen, vil en læge registrerer din klage og gennemføre en ekstern inspektion. foreløbig diagnose kan stilles på baggrund af disse data. Det skal bemærkes, at der registreres cervikal polyp under kolposkopi.

Til påvisning af uddannelse i reproduktive organer udpeges yderligere forskning: ultralyd, hysteroskopi, uterography og så videre. Sørg for at undersøge blodet for specifikke tumormarkører. Denne analyse kan vise prædisposition degeneration af tumorer i malign tumor. Hvis diagnosen er bekræftet, det gjorde fjernelse af polypper i livmoderen. Anmeldelser af læger siger, at det kan gøres på flere måder. Lad os undersøge dem i detaljer.

Skrabning, børstning eller gynækologisk

Ofte er denne metode udskæres polyp i livmoderen. Fjernelse af anmeldelser er ganske selvmodsigende. Lægerne siger, at der i øjeblikket mere effektive metoder. Patienter foretrækker at vælge dette behandlingsregime på grund af det faktum, at operationen er meget hurtig og efter et par timer kan du gå hjem allerede.

Skrabning sker umiddelbart efter menstruation. Kvinde nødvendigvis smertestillende administreret. Det kan være generel eller lokal anæstesi. Derefter lægen tager et specialværktøj (curette) og udfører skrabning hulrum. Det er værd at bemærke, at fjernelsen af polyp i dette tilfælde gøres "blind". Lægen simpelthen rydder væggen af livmoderen på de resterende endometriosevæv og anderledes. Manipulation varer ikke mere end 10-15 minutter. Når en kvinde vågner op fra bedøvelsen, kan hun gå hjem.

Hysteroskopisk fjernelse buildup

Der er en anden måde, hvordan at gøre fjernelse af en polyp i livmoderen - hysteroskopi. Denne manipulation produceres også med anvendelsen af bedøvelse. Anæstesi kan være generelle eller lokale.

Under proceduren, er en kvinde i vagina særlige extendere indføres der afslører cervikalkanalen og lade maskinen komme ind i legemshulen i den fødedygtige. Efter at lægen inspicerer livmodervæggen og finder en polyp. I en sådan kan identificeres en fremgangsmåde og yderligere uddannelse, som ikke kan ses under ultralyd og manuel inspektion. Efter fjernelse af polyp diagnosen stilles i livmoderen. Hysteroskopi en sådan plan ikke vare mere end 30-40 minutter. Efter udtagelse af oprustning gennemført koagulation hans ben og bund. Derved undgås en gentagelse af patologi.

Laseren metode

Uterin polyp fjernelse med laser har kun positive anmeldelser. Denne metode reducerer rehabiliteringen, og ikke at forårsage kvinder ubehag under proceduren.

Fjernelse af polypper i livmoderen laser fremstilles ved den følgende fremgangsmåde. Lægen inspicerer hulrummet reproduktive orgel med ultralyd og markerer stedet vækster placering. Efter at effekten af laserstråler. Vær sikker på at styre dybden af penetration.

Den indlysende fordel ved denne metode er, at efter at der er nogen blødning. Patienten kan gå hjem efter et par minutter efter indgrebet.

Anmeldelser på metoder til at fjerne en polyp

Så vi var, hvordan du fjernet polyp i livmoderen. Fjernelse af anmeldelser er anderledes. Lægerne siger, at hvis det er muligt og nødvendigt udstyr, du har brug for at vælge den metode laser eksponering. I øjeblikket kan imidlertid ikke alle medicinske faciliteter prale sådanne midler. Det kan derfor fremstilles ved forskellige metoder til uterin polyp fjernelse.

Hysteroskopi tilbagemeldinger er også positiv. Denne metode er den næstmest populære. Lægerne siger, at fordelen ved denne metode er muligheden for samtidig diagnose. Ved undersøgelse af livmoderhulen yderligere strukturer kan identificeres, der kan slettes. Det skal bemærkes, at ved brug af hysteroskopisk metode er det muligt at foretage en histologisk undersøgelse. I dette tilfælde stilles diagnosen mest præcist.

Hvis du ikke kan bruge de to ovenstående måder, så gjorde den sædvanlige rengøring. Men lægerne siger, at denne metode er ikke altid effektive. Nogle kvinder efter tre måneder gå til lægen med det samme klager. Som et resultat, diagnosen afslørede en polyp større størrelser på samme sted. Dette indikerer en stor mulighed for tilbagefald.

Fjernelse af cervikal polyp har forskellige anmeldelser. Lægerne siger, at i dette tilfælde også kan bruges i laser behandling. Denne behandling giver positive resultater, og praktisk talt ikke medføre komplikationer. Det kan udføres på en anden måde fjernelse af cervikale polypper. Anmeldelser af kvinder siger, at konventionelle excision af uddannelse ofte fører til konsekvenser. En sådan metode er ikke nødvendigt at vælge unge piger og dem, der i fremtiden kommer til at føde børn.

Den postoperative periode

Hvis du havde gjort fjernelse af en polyp i livmoderen, postoperative periode begynder fra det tidspunkt, hvor lægen er færdig manipulation. Denne gang er opdelt i flere etaper. Næsten alle kvinder efter indgrebet er tildelt en bestemt behandling og tilstand. Kun ved at overholde alle regler og anbefalinger vil komme sig hurtigt og vende tilbage til et normalt liv. Overvej de vigtigste punkter i den postoperative periode.

mulige komplikationer

Fjernelse af polypper i livmoderen kan have konsekvenser i form af smerter i underlivet, forekomsten af adhæsioner, ophobning væske i hulrummet kønsorganer. Alt dette er en konsekvens af forkert behandling eller mulig infektion. Det er derfor, det er så vigtigt at vælge gennemprøvede medicinske institutioner for korrektionen, snarere end at henvende sig til tvivlsomme læger.

Desuden kan ikke alle polypper fjernes under operationen. I dette tilfælde kan en kvinde opleve stærke smerter i maven og overdreven blødning. Hvis du støder på sådanne omstændigheder, skal du straks søge lægehjælp. Mest sandsynligt, vil det tage gentaget skrabning og rense livmoderen.

Ad Hoc-tilstand

Postoperativt, skal du sørge for at observere regimet. Kun på den måde kan du hurtigt og nemt komme sig.

  • Patienten blev forbudt at tage blodfortyndende medicin. Disse værktøjer omfatter den sædvanlige aspirin og mest venotoniki.
  • Det er nødvendigt at omhyggeligt observere sekreter. Postoperativ blødning er at ende i den første uge efter indgrebet. Hvis menstruationen forsinket, kan det indikere et problem.
  • Må ikke løfte tunge genstande og deltage træning. Det bør udskyde motion i mindst en måned.
  • Sex bør annulleres. Undgå vaginal penetration af forskellige objekter (sprøjte, vatpind osv P.) i en måned efter operationen.

hormonal korrektion

Da en polyp - en udelukkende hormonel sygdom, bør postoperative periode omfatter anvendelse af hormonelle medikamenter. Den mest udskrevne et kursus af tre eller seks måneder. I de fleste tilfælde ved hjælp af midler normalisering hormoner, "Janine", "Diana", "LOGEST" osv ...

Hvis en kvinde planlægger at blive gravid i den nærmeste fremtid, bør det udpeges ved hjælp af "Djufaston", "Norkolut", "Utrozhestan". Disse stoffer hjælper korrekte formulering af progesteron og østrogen-koncentrationer falde.

Hvis mere retfærdig sex har ingen planer i den nærmeste fremtid at få børn, kan hun tilbyde at installere den hormonale spiral, for eksempel, såsom "Mirena". I dette tilfælde behøver du ikke at drikke kapsler dagligt.

antibiotikabehandling

Fødselsdepression omfatter nødvendigvis antimikrobielle korrektion. De mest almindeligt anvendte "Vilprafen" stoffer "Naksodzhin", "Metronidazol" og så videre. N. begynder at tage disse stoffer er nødt til umiddelbart efter manipulation. Varighed af kurset vælges individuelt af lægen.

I nogle tilfælde kan en kvinde tage flere antimikrobielle stoffer. Før manipulation nødvendigvis overgiver analyse for infektioner, seksuelt overførte infektioner. Hvis du har fundet nogle af dem, så behandlingen er ordineret til begge parter. Ellers når den første ubeskyttede samleje vil reinfektion.

overvågning Sundhed

Den postoperative periode indebærer omhyggelig overvågning af sundheden. En kvinde har brug for at besøge en gynækolog og bestået prøver. Ganske ofte, læger ordinere en ultralyd diagnose, som udføres hver tredje måned. Under undersøgelsen noteret status myndighed og tilstedeværelse eller fravær af tilbagefald.

Hertil kommer, en kvinde har brug for at tage en blodprøve. Vær sikker på at tage hensyn til på samme tid et resultat af histologi. Hvis opdages malignitet, er det nødvendigt at tage et kursus i kemoterapi og strålebehandling.

Sammenfatning og konklusion

Så du nu vide, hvordan man kan gøre fjernelsen af en polyp i livmoderen. Hysteroskopi tilbagemeldinger er positive, da laser korrektion. Husk, at når en formation, der forårsager ubehag, er det nødvendigt at blive screenet regelmæssigt. I nogle tilfælde, den polyp vokser meget hurtigt og i et par måneder op til en stor størrelse.

Hvis uddannelse ikke bringer ubehag, er det muligt at udskyde nogle af hans behandling. I dette tilfælde læger ofte ordinere en løbet af hormonale og antimikrobielle midler, hvilket kan føre til den modsatte transformation af buildup.

Adspurgte ved gynækologen brug for mindst to gange om året. Sådanne diagnostik tillader rettidig identifikation af den patologiske proces og begynde behandling tidligere. Underkastes regelmæssig check-ups og altid være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.