SundhedSygdomme og betingelser

Bluetongue pletter

Næsten hver person har et problem, såsom almindelig forkølelse pletter: svaret fra vores krop til at udarbejde eller stærk vind. Sommetider deres tilstedeværelse indikerer patologi fordøjelsessystemet eller endokrine systemer.

Oftest forkølelser akne forekomme hos kvinder på grund af ovariesyndrom eller overskydende mandlige hormoner. For at slippe af med dem, bør først fjerne selve årsagen, og derefter helbrede de mærker på huden. Ikke den mindste rolle i denne proces spilles af niveauet for immunbeskyttelsen, så du skal sørge for, at indtag af vitaminer og mineraler. Og til dette skal gå igennem et kursus af vitaminer, for eksempel Aevit, samt overvåge deres kost.

Den nøjagtige årsag til bumser kan identificere kun en læge efter at have gennemgået en fuldstændig lægeundersøgelse. Bluetongue acne har tætte struktur, det vil sige, er inflammation af huden lag dannet af en lille, men meget smertefuld forhøjning. Hvis en person har været en tendens til forekomst af sådan et problem, skal du begrænse din udsættelse for kulde og konstant tage vare på sig selv.

Bluetongue pletter i ansigtet kan behandles flere gange om dagen, tea tree æterisk olie, fordi det er forskellige medicinske egenskaber og gavnlige virkninger på huden, den helbredende betændte sted. Med denne form for sygdom, vil hjælpe til at klare oplæser, som er lavet af et apotek med en recept. En egnet salicylsyre til kauterisation eller borsyre.

Estheticians beundre effekten af brugen af ler masker, som er perfekt tørrede problemområder og løse problemet. I særligt alvorlige tilfælde, læger anbefaler sådanne salver som Acyclovir eller Regetsin.

Og husk, at forkølelse betragtes acne koger, så de kan absolut ikke klemme. En sådan subkutan betændelse squeeze vil ikke være så nemt og kan være meget skadeligt blødt væv og, endnu værre, at bære smitte. Den regelmæssige forekomst af dette problem indikerer et problem i kroppen. Og sørg for at være opmærksom på immunsystemet, at opretholde der er velegnet ølgær eller svovl pulver.

Når kolde pletter kan dannes i halsen. Som regel er det tegn på udviklingen af den inflammatoriske proces. Når angina selv ikke hjælper, fordi sygdommen kan overvindes kun med hjælp af antibiotika. Angina er af flere typer, herunder follikulært, herpes, bluetongue, lacunar. Under alle omstændigheder, at patienten føler en brændende fornemmelse og smerter i halsen, der øger med at synke. Tonsillitis kan fremprovokere et anfald af feber på baggrund af en betydelig stigning i legemstemperaturen. Acne er dannet på bagsiden af halsen. Generel utilpashed kompliceret hovedpine, ubehagelige fornemmelser i lænden.

Med den hulfyldte angina observerede våde bobler og plak gullig nuance vises i mundhulen. Herpangina anderledes lokalisering pryshchikov de er placeret primært på palatinalt håndtag og mandler, nogle gange nåede strubehovedet. Symptomatisk manifestationer af denne type halsbetændelse betragtes som en hoste, ubehag i maven og lænden, feber og hovedpine. Absces kaldet purulent halsbetændelse, i dette tilfælde er det nødvendigt at rengøre munden og gurgle konstant lægemidler, lægen skrev. Som en ekstra godbid, kan du bruge nogle tips traditionel medicin. For eksempel, godt det blødgør og fjerner ondt i halsen sædvanlige honning med varm te. Skyl larynx medicin kan vekslede med den sædvanlige bouillon kamille eller andre urter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.