Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Er det muligt at stege i olivenolie

Nu på hylderne i købmandsforretninger var ukendte for os de produkter, som ingen endnu hørt. Kun én vegetabilsk olie optrådte sidst som at vælge én ting for salat eller madlavning undertiden bliver et reelt problem. Her og almindelig solsikke, og majsolie, og olivenolie, og havtorn, og selv burre olie. Hver af disse produkter, selvfølgelig, har ekstremt nyttige egenskaber. Alle af dem er helt forskellige fra hinanden, herunder prisen. Men hvad du skal vælge, når det kommer til en simpel stegte kartofler? Eller du ønsker at behage familien koteletter? Lad os forstå denne gang er det muligt at stege i olivenolie?

Dette produkt har allerede formået at bevise sig selv som en yderst nyttig og kost. Salater med denne olie er ikke kun lækker, men også rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Men om stegning normalt ikke sige et ord. Som så, fordi produktet noget nyttigt? Det er umuligt, eller er det muligt? Steg i olivenolie værd, hvis du holder den en særlig klasse. Ja, som du ser, er ikke så simpelt som det kan synes ved første øjekast. Selv en olie kan have flere kategorier kvalitet, forskellige i egenskaber. Lad os se med, hvad alle versioner af dette produkt kan findes på vores hylder.

  1. Extra Virgin. Denne inskription på flasken indikerer, at det er en direkte olivenolie eller koldpresset. Det er mest nyttigt, da det sparer en masse nyttige stoffer for den menneskelige krop. Fedtsyrer deri et mindste antal og følgelig reduceret og energiværdi. Produktion af et sådant produkt er det sværeste, så denne art - den dyreste. Er det muligt at stege i olivenolie i denne kategori? Bedre ikke. Det er nyttigt at føje til salat, fordi så meget af de værdifulde vitaminer simpelthen blive ødelagt ved varmebehandling. Og røgen er olien begynder allerede ved 121 grader Celsius.
  2. Virgin. Denne kategori viser, at syrerne i olien er lidt større end den tidligere form - omkring 2%. Ved fremstillingen af dette produkt er også anvendes kold teknologi, men lidt mere enkel. omkostningerne vil allerede være lavere, men ikke af meget. Steges i olivenolie denne kategori er også uønsket, eftersom det stadig er for ustabil til høje temperaturer.
  3. Olivenolie - dette er den tredje form for olivenolie. Det er fremstillet af en blanding af første art og raffineret produkt. I smag, denne olie er ringere end de to første kategorier, men mere end egnet til stegning. Og prisen på dette produkt er meget mere demokratisk, hvis vi sammenligner prisen tags.
  4. Olivenolie (Raffineret). Dette navn har en raffineret olivenolie. Det er allerede meget billigere end de tidligere kategorier, men ideelt til det noget at stege. Som en salatdressing, vil det ikke være så behageligt som de to første typer.

Der er også en femte art. Det kaldes Olie Olivenolie, men i butikkerne vil du ikke finde det. Det er det laveste kvalitetsklasse, bruges udelukkende til industrielle formål (kosmetik og fødevareindustrien).

Så er det muligt at stege i olivenolie? Som du kan se, at svaret på dette spørgsmål afhænger helt af, hvilken slags flaske, du køber i butikken. Og det er en anden bevis på, at den høje pris er ikke nødvendigvis en indikator for en universel fordel. Hvad er ideel til kolde retter, kan være fuldstændig uegnet til andre. Bevæbnet med disse tips, når at tænke igen om, hvorvidt det er muligt at stege i olivenolie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.