Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger ris til sushi

Sådan koger ris grød eller ris side parabol er kendt af mange, men hvordan man laver ris til sushi, ikke alle ved. På land er ikke egnet nogen tal, for eksempel de europæiske sorter er ikke egnede til dette formål. Sushi, ved hjælp af rissorter, der kan danne en homogen masse, som giver dig mulighed for at gøre denne parabol.

Japanske ris til at købe er ikke altid muligt, da den kun sælges i specialbutikker eller afdelinger af japanerne. Derfor køber sushi ris dyrket i USA eller Kina. Og dog, hvordan man laver ris til sushi? Denne parabol japansk sushi fad består af fiskefilet, skaldyr, grøntsager og ris kogt på en bestemt måde.

Opskrift Kushanov etablere og forbedre de lange århundreder, så dette er en stor skål udsolgt sejrende skridt i hele verden. Den største hemmelighed af japanske køkken, herunder sushi opskrift - brugen af meget høj kvalitet og friske råvarer og respektere proportioner nøjagtigt.

Kog sushi ris ret på flere måder - snesevis af dem. Det er bedst at koge det i ris komfur, da det har en særlig etiket for vand. Ved tilberedning af ris i en damper mængde vand bør være større end antallet af ris og 1,2 gange. Hvordan at lave mad sushi ris i damper? I en dobbelt kedel mens madlavning ris tager omkring fyrre minutter.

Kan ordentligt koge ris til sushi og gryde på komfuret - det viser sig store klassiske figur. Da ris under madlavning stigninger i volumen tre gange, skal du vælge den passende størrelse gryde. Før du koge ris til sushi, er det nødvendigt at vaske og tørre, kastet bort på en sigte i en time. Vask ris skal være så længe vandet ikke vil være klar, men mindst tre gange. Det siges, at den japanske selv vaskede ris syv gange. Det menes, at den mere vaske ris, den lækrere bliver det.

Fylde en del ris halve dele vand og sat på pladen og, når risen koger, kog i tolv minutter ved lav varme, indtil vandet er fuldstændigt absorberet, fjern gryden fra varmen og give stå tolv - femten minutter uden at fjerne dækslet. Et stykke tørret kombu tang, som skal fjernes efter kogning, give ris en mærkelig lugt. Sådan koger sushi ris på komfuret? Det viser sig - 25-27 minutter.

Mens ris fremstilles, er det nødvendigt at fremstille eddikesyre krydderier, sukker og salt opløst i eddike. En teskefuld eddike til sushi eller hvidvinseddike kun to teskefulde havsalt og syv og en halv spsk sukker. Stir - indtil den er helt opløst.

Denne blanding sprøjtes figur, anbragt i en stor skål, og forsigtigt omrørt kontinuert fanning Fig fan. En skål er bedre at tage træ og væggene dæmpe det syrnede vand og tør. Til omrøring ris er en speciel bambus skovl, men kan bruges og de sædvanlige træske. Ske eller spatel til fig omrøres, indtil krydderier er jævnt fordelt.

Risinki at klæbe til væggene af skålen, piskeris klud gennemvædet med forsuret vand. Du kan udføre denne operation sammen: den ene blander den anden - var viftede ham selv. Når risene er kølet, starte madlavning. Sådan koger ris til sushi? Det er ikke let, men interessant.

Sushi kan være af forskellige farver. Poleret hvide ris er let farvet i forskellige farver - så fadet er en kold, og han fik en festlig look. Pink ris lægger blomme rød eddike, eddikesyre anvendes for blandingen. Klar gul farve af risen kan bibringe tsk gurkemeje, som sættes til vandet før tilberedning ris. Og hvis den allerede kogte ris tilføje to spiseskefulde jorden tang, vil tallet være grønt.

Hvis der på første sushi ris ikke, så skal du ikke brug for at blive ked af. Kom til de næste løb. Og i virkeligheden, de virkelige mestre opnå perfektion i årevis, indtil de lærer at få den perfekte risinki.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.