Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvad skal tilberede kød.

Mange retter kan tilberedes ud af kødet. De er grundlaget for næsten alle nationale køkken. Derfor er man spørger sig selv, hvad at tilberede kød, du kan få tabt blandt alle denne sort. Mange af de nationale køkkener tilbyder en masse opskrifter og kombineret med kartofler.

Til at begynde, mener retter som frikadeller, bøffer, ruller, grill, kan listen være meget lang. Nogle gange endda erfarne værtinde, for ikke at nævne den unge, tænker hvad at tilberede kød til fadet var ikke kun lækre, men også ser smuk. Læserne inviteres til en opskrift er meget velsmagende og originale roll. At koge det skal du bruge et halvt kilo svinekød (helst hals svinekød) og oksekød. Dette beløb er nok til en stor virksomhed, og hvis du vil være en middag for to, så derfor reducere mængden af kød og andre produkter. Kød hakkekød to gange, tilsæt de hakkede løg i en kødhakkemaskine (to mellemstørrelse hoved), og en tredjedel af den præ-gennemvædet i mælk loaf. Tilsæt to æg, salt, peber og ælt det hele grundigt. Resultatet bør være oksekød, der ligner en konventionel hakket oksekød for burgere. Forbered fyldet efter din smag. Det kan være stegt svampe og løg, lang pasta, grøntsager, hvori du kan tilføje ost, i et ord, pofantaziruet fyldt, kan det være en hvilken som helst! Opnået udstopning du nødt til at sætte på en smurt plade af folie, men du kan direkte på bageplade, i dette tilfælde vende gylden brun. Hænder udjævne fyldet og give det form af et stort ark, lægge ud i midten af fyldet og omhyggeligt wrap i en rulle, således at påfyldning var inde. Ruller Giv den ønskede form, toppen kan spredes med mayonnaise. Wrap i folie og placere i ovnen. Første rulle bages i 30 minutter ved 200 grader, så ovntemperaturen skal sænkes til 180 grader, og hold i yderligere tyve minutter. Skær rullen, når det er godt afkølet. Denne rulle er ikke kun meget velsmagende, men også vil være en vidunderlig dekoration af den festlige bordet.

Det ser ud til, der kan være lettere at sætte spørgsmålstegn ved, hvad de skal lave mad fra kartofler og kød? Der er bare utrolig mange retter fra disse produkter. Men hvis du ønsker at tilberede noget originalt, livlig - bage dem i potter. Fadet er kogt meget enkelt, så det kan bruges ikke kun til ferien bordet, men også for at sprede de daglige måltider, når spørgsmålet opstår, hvad de skal tilberede kød. Steg kødet på en pande, tilsæt salt og krydderier efter smag, og læg den i bunden af nettet potter. Vask kartoflerne, skræl og skåret i store stykker. En mellemstor kartoffel skåret i fire dele, kan små kartofler anvendes i sin helhed. Svits kartoflerne til de er gyldenbrune og sted på toppen af kødet i potterne. Tilføj potten hver to spiseskefulde af ærter, en lille laurbær blad, to eller tre peberkorn. Grundlaget for mad - kød, men hvis du vil have ham, du kan tilføje svesker eller svampe. Dette er en af de mest lækre muligheder, når spørgsmålet opstår, hvad de skal tilberede kød og kartofler. Indholdet af potten skal tilføje salt og peber, tilsættes til hver kop omkring to spiseskefulde vand og 50 g smør. Du kan dække, men meget smukkere og festlige udseende gryder, lukket dej ark. Dejen er meget simpelt at forberede - det er en fælles dej til ravioli, og det kan spises med hovedretten.

Gryder nødt til at sætte i en varm ovn i omkring fyrre minutter. Hvis de er lukket testark at kontrollere beredskab retter umuligt. Men piercing dejen med en tandstikker, kan du prøve at finde en kartoffel og at bestemme dens parathed. Når du har et spørgsmål om, hvad at tilberede kød, skal du bruge denne opskrift. Denne enkle parabol vil bringe ind i dit hjem en festlig stemning, aroma provokere naboerne, og smagen vil behage alle familiemedlemmer.

Når tænke over, hvad at lave mad fra kartofler og kød, huske dig velkendte opskrifter. Nok af dem hver familie. Men til middag forvandlet til en slags familie fest, bør du prøve at tilberede en normal skål med fantasi, sætte i udarbejdelsen af sjælen og kærligheden til familien. Og jo mere disse familie aftener, jo mere glæde i dit hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.