Mad og drikkevarerOpskrifter

Kød i en gryde. Enkel og lækker

Kød - et alsidigt produkt. Det blander godt med nogen grøntsager, side retter og endda nogle frugter. Det kogt, stegt, bagt i ovnen og på en åben ild, stuvet og bejdset. En af de primære måder, du kan ringe kødet i en gryde. Det er praktisk og nemt. Ingen grund til at stå ved komfuret og overvåge tilberedningen. Simpelthen lagt alle ingredienserne i en beholder og sættes i ovnen.

Kød i en gryde kan være fremstillet af ethvert af produkterne. Taget som grundlag for svinekød, oksekød og fjerkræ. Oksekød stuvet lidt længere.

Til at begynde, lad os tale om, hvordan man tilbereder kødet i en gryde, ved hjælp af kylling. Det skal vaskes og skæres i stykker ikke for lille. 6 portioner du får brug for 500 gram filet. Dernæst tager et løg og en gulerod. Grøntsager ren og vask. Så løg skæres halve ringe og tynde gulerodsstænger.

Kogte potter lægge ud kødstykkerne, drys med løg og gulerødder. Alle ingredienser er salt og peber. For smag, du vil tilføje lavrushki blad og allehånde. Dernæst gøre status og fortynde det med to spiseskefulde tomatpuré. Fylde den resulterende blanding i beholderen, er kødet fuldt dækket. Luk kødet i en gryde låg og sættes i ovnen. Madlavning temperatur er 220 grader. Forberedt fad i en time. Ved ansøgning kan du top i hver pot, drys med krydderurter, som skal finthakket.

Kød i en gryde kan fremstilles ved anvendelse aerogrill. Pre 400 g nogen form for kød skåret i strimler, gnide salt og peber, stegt på en pande med en lille mængde olie. Du kan også bruge nogen krydderier.

Sætte fremstillet kød i potterne. 200 g friske svampe skåret i plader og yngel halve løg, hakket meget fint. Også tilføje den hakkede dild på en pande og to spiseskefulde creme skeen sur. Alt blandes godt og spredes i potter oven på kødet.

Seks mellemstore kartoffelknolde brug for at skrælle og skæres i terninger ikke er for store. Tilsætning enhver to skeer mayonnaise, finthakket hvidløg og salt deraf. Alle rør og lægge kød og svampe. Nu er du nødt til at supplere kødet i en gryde bouillon. Hvis ikke, kan du bruge vandet.

Sæt potterne i aerogrill. Udsætte temperatur på 200 grader og en gennemsnitlig hastighed. 40-45 minutter fadet er klar. Rør ingredienserne indtil udgangen af madlavning, skal du ikke være. Kød tilberedt på denne måde, en meget blød og saftig.

Ud over disse komponenter, denne parabol, kan du tilføje grønne ærter, syltede, friske eller frosne.

En af præparatet varianter kan være kødet i gryden i ovnen med bønner. Teknologien er den samme. Derudover lå i potter dåse bønner og hakkede tomater. Tomatpuré kan udskiftes.

Denne ret kan suppleres med eventuelle krydderier og krydderier. Det humle-suneli, peber, timian, basilikum, oregano og mange andre. De vil give kødet en usædvanlig smag og aroma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.