Mad og drikkevarerOpskrifter

Bækørred. madlavning teknikker

Først og fremmest med henblik på korrekt forberede ørred, så husk at det ikke er nødvendigt at tilføje til denne lækre parabol af fisk er ikke noget overflødigt. Hvis vi bruger kun naturlige ingredienser, er det muligt at opnå en tynd og ren smag af den meget Moder Natur.

Ørred med rejer i en ædel

Så for udarbejdelsen af de retter tage ørreder, limefrugter (ikke limesaft eller citron), krydderier (nogen, men naturlig), kartofler, frisk persille, koriander, fjer porre og salat, smør, fuld-vodka, rejer ( farve skal være rød) olie, sesam, sort peber, salt og bland til madlavning tempura.

Tag ørred, rense det på vægten, forsigtigt skære maven fra hoved til kloakken og frigivelse af æg og indvolde, afskårne gæller. Nu, da de ørred rengøres i midten af slagtekroppen, tilføje en klat smør, klemme en halv lime og presse den anden halvdel udenfor. Så, lidt salt og peber, drys med krydderier, og inde i kroppen og placere hvor plejede at være gællerne, satte grene af persille og koriander.

Smør bagning sesamolie, læg fisken og sættes i en forvarmet ovn på 180 grader, som arbejder i konvektion tilstand. Og glem ikke at vande de fisk saft, som produceres i behandlingen af varme. Under forberedelsen af ørred, sat på ilden til at koge kartofler.

Når kartoflerne er kogt, dekanteres vand og læg den på en bageplade med ørred, skifte ovnen er indstillet til "grill" og vent omkring ti minutter, indtil fadet er ikke en tynd sprød.

Mens forberedelserne til ørred, ikke spilder tid forgæves, og kog rejer. Fortynd blandingen tempura i destilleret vand, i en dip konsistens rejer og placere dem i kogende sesamolie i en pande. Stege indtil en lysebrun skorpe på begge sider. Fadet er klar, og nu dekorere det på din egen.

Ørred bagt i folie

For én person tager en fisk (350-400 gram), løg, tomater, peberfrugt, citron, urter, krydderier til fisk (naturlig) folie.
Tag frisk ørred, grundigt rense den indvendigt og vask, fjern ikke skællene! Prisolit inde og ude, peber og drys med citronsaft. Giv det en hvile i tyve minutter.

I løbet af denne tid, terninger tomat (en fisk - halvdelen af gennemsnittet tomat), peberfrugt og løg. Dild og persille finthakket, efterlader et par hele grene. Skær et stykke folie måler ca. 60 cm. På folien dryppe et par dråber vegetabilsk olie, sætte to eller tre tynde skiver af citron på det, og på toppen af marineret ørred.

I midten af fisken lå porezanye grøntsager og drys med krydderier. Top ørreder sat kviste af grønne områder og pak folien, så den ikke flyder ud af saft ved bagning.

Læg fisken i gryde og bages i 20-25 minutter ved 180 grader. Fem minutter, indtil kogt lidt åbne folien for fisk rødmede.
Serveres lige stykker i folie, fordi ørred vil vise sig meget saftigt!

Ørred i ovnen

Kog ørred (400 gram), løg, tomater, peberfrugt, citron, friske krydderurter, krydderier (især fisk).

Tag fisken (én ørred per person), rense den indefra og ren, men vægten er ikke fjernet. Gnid salt og krydderier på ydersiden, indersiden, tilsæt citronsaft. Lad fisken konfigurere sig selv i tyve minutter.

Mens ørred marineret, hakkede tomater for hver fisk. Hak løg og peberfrugt. Efterlad et par kviste af grønne og hak resten. Tag folien (omkring en halv meter), smøre det med olie, placere på det tre eller fire kop citron og top med fisk.

Dernæst fylde ørred med hakkede grøntsager og krydderier til fisk bue. Tilsæt derefter på toppen kviste af persille og dild. Pak folien, så saften og fedt ikke flyder ud.

Læg fisken på en bageplade. Bages i tredive minutter (180 grader). Fem minutter før afslutningen, skal du åbne folien, således at en skorpe rødmede. Serveres denne parabol i folie for at bevare den unikke smag af fiskene.

Velbekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.