ModeTøj

Handske størrelse - det er vigtigt!

Smukt hånd-montering handsker til at gøre enhver kvinde måde at perfektion og raffinement. Det er derfor, de skal bare perfekt til størrelsen af din hænder. Valg af denne elegante tilbehør, skal du vide, hvordan at bestemme størrelsen af handskerne, som vil være den mest bekvemme og, selvfølgelig, smukke.

Hvordan kan du vide din størrelse?

Hvis du ikke kender den præcise størrelse af handsker, som er perfekt til din hånd, skal det måles ved hjælp af en konventionel centimeter omkreds hånd. Resultatet (i inches) skal rundes op til nærmeste hele tal. At dette tal er din størrelse.

om større størrelser er?

Kvinder handsker sy på enhver side. Deres dimensioner - fra det syttende til den tredivte. Men mænds tilbehør af samme type er fremstillet af det tyvende og slutter med den toogtredivte nummer.

Virksomheder, der er involveret i gennemførelsen af handsken kan gøre den personlige orden. For eksempel kan større tilbehør fås i disse varianter:

- størrelsen af handsker til store kvinder hænder - fra fireogtyvende til tredive;

- til den store mands hånd - fra den første til den otte og tredivte og tredive;

Den enkleste målesystemet

Der er en anden, mere simpelt system, der tillader dig at kende din størrelse. Handsker skal være mærket med det ciffer-størrelse:

- til damer - seks til otte;

- for mænd - fra syv til ti.

lidt matematik

Sådan bruger disse "tal"? Skal fjernes fra din hånd sådanne målinger: ved hjælp af den samme centimeter behov for at måle omkredsen af den bredeste del af hånden. Den resulterende re resultat (i millimeter) bør opdeles i syvogtyve.

Hvorfor dette nummer? Det er meget simpelt: størrelsen af handskerne blev målt i arbitrære enheder. En enhed svarer til de syvogtyve millimeter.

For eksempel, hvis resultatet er to hundrede og to millimeter, denne handske syvende cirkel svarer til halv størrelse (202/27).

Varm kvinders handsker

Valg isolerede n erchatki af læder eller ruskind, er det nødvendigt at vælge dem mindst en halv størrelse større end tynde handsker. Forbedring af denne "gratis" størrelse tillader ikke at fryse hænderne i de kolde vintermåneder.

Hvordan man korrekt bære dette stilfulde tilbehør?

Hvis du ønsker velsiddende handsker købt dine pensler og perfekt siddende, skal vi være i stand til ikke blot at kompetent bestemme deres størrelse, men også være i stand til at bære dem korrekt.

Det anbefales ikke at bære dette tilbehør på samme tid på alle sine fingre, holder på samme tid for "podolik". Efter alt, så du vil strække handsker og kan endda bryde dem. Før sætte på handsker, fjerne dem "podolik" og derefter forsigtigt sætte dem på spidsen af de fire fingre. Når du føler, at dine fingre sidder stramt, og du er komfortabel, kan du "investere" og tommelfingeren. "Podolik" bør være at vende sig væk, indtil du ikke vedlægge hele pensel. Dine bevægelser bør være meget let og endda elegant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.