ModeTøj

Lidt sort kjole - kvinders lykke

Garderobe enhver fashionista skal omfatte grundlæggende ting.

Dominerende stilling blandt dem, ingen tvivl om, tog den lille sorte kjole. Fejlfrit "sidder" feminin kjole - det er en rigtig "tryllestav" for den mere retfærdig køn.

Universal sort farve passer til enhver lejlighed: til kontor, for fest og til tomgang gåture gennem byen. Vigtigst er det, at retten til at kombinere den kjole kvindelige med tilbehør, så det perfekte billede er ikke kun fantastisk, men også passende.

Sort kjole, ærmeløs kappe i kombination med strenge hjemmesko frø pander. I denne sæson, er det rimeligt at kombinere med en hvid skjorte strenge linjer - en stilfuld business billede. Aften sat nødvendigvis indebærer prangende accent. Det kan være mind-blowing sko eller taske, elegant halskæde eller øreringe. Det er vigtigt at holde balancen og ikke at sætte "alle på én gang". Hvis kjolen selv har krydrede elementer - et åbent område på bagsiden eller helt lavet af blonde stof, i dette tilfælde prangende detaljer kan være unødvendig.

Kjole Kvinder har ikke altid ensbetydende knopperne. Urban billede er nemt at lave med hjælp af sneakers og blazer-bombefly. Den usædvanlige kombination af en kjole lige eller blusset stil kan nu findes ikke kun på podiet, men også i hverdagen. Lidt sort kjole, stramme lyse strømpebukser, flade sko og en spektakulær sæt øreringe og halskæder - perfekt til en lang nats feste. Udviklingen i de sæson - pels vest giftige farver - vil være lige højre.

Kvinders kjoler 2013 er harmoniske i en enkelt pakke med usædvanlige ting, og selvstændig med minimale tilbehør.

Tendenser af sæsonen strækker sig væsentligt ud over det sædvanlige. Nu, designere anbefale at have i omklædningsrummet er ikke kun en lille sort kjole, men stadig hvid og rød. Klassiske farver åbner op for nye muligheder for eksperimenter og begrænser ikke flyvningen vildeste fantasier. Multifunktionel trio vil tillade at være elegant og stilfuld hver dag. Men vi skal huske, at den røde farve rød uenighed. Og det, som alle andre, skal vælges i henhold til hudfarve, hår og øjenfarve. På trods af den fælles tro på, at sort er slankende, er det vigtigt, når du vælger en kjole i første omgang fokusere på de individuelle karakteristika figuren. Hænderne fulde ærme skjuler, men ikke i "lanterne" form. Bred skulder linje vil blødgøre ærmet, skræddersyet til den type "raglan". klæde længde midt på knæet - en win-win for både tynde personer, og for korpulente damer. Designere hver sæson byder fashionable kvinders kjoler. Billeder af faktiske muligheder kan ses i kataloger, der vil blive defineret på forhånd med valg og finde den rigtige outfit i den virkelige verden butikker.

Siden oldtiden, kvinders påklædning er en reel våben i kampen for menneskets hjerte. Den korrekte fremgangsmåde til sit valg og delikat operation vil gøre det muligt at vinde en jordskredssejr i krigen af kærlighed eller begrænse belastende flirt. Valget er altid en kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.