SundhedPræparater

Dråber 'Galazolin' - brugsanvisning

"Galazolin" - et lægemiddel, der anvendes til behandling af akut rhinitis, bakteriel, allergisk eller viral oprindelse, for inflammatoriske nasale bihuler genoprette normal åbenheden af øregangen, hvilket er en konsekvens af disse sygdomme. formular grundlæggende lægemiddelfrigivelse - drops til instillation i næsen, som sælges i flasker af polyethylen.

Drug "Galazolin". Brugsanvisning: sammensætning, farmakokinetik, farmakodynamik

Lægemidlet sammensætning omfatter følgende aktive bestanddel: xylometazolinhydrochlorid. Hjælpekomponenter: natrium degidrofosfat, versenat dinatrium, natriumchlorid, benzalkoniumchlorid, renset vand, sorbitol.

Brug af stoffet i anbefalede dosis ikke forårsager systemisk absorption. Indsættende virkning forekommer inden for ti minutter efter drypning, lagres i seks timer, vasospasme når tolv timer. Hvis for store doser af dråber kan komme ind i maven og absorberes, forårsager uønskede sedative bivirkninger.

Det aktive lægemiddelstof - imidazolderivat. Derfor har det en stærk virkning af sympatomimetiske. Til udvortes brug af lægemidlet forårsager en indsnævring af kapillærerne ret betydelige konsekvens af dette er at reducere overbelastning, hævelse af slimhinderne i næsesvælget, reduktion i mængden af ekssudat. Lægemidlet genopretter normal åbenheden af de eustakiske rør, åbninger i bihulerne, nasale passager.

"Galazolin" stof. Brugsanvisning: Dosering

Mængden af lægemiddel til en enkelt instillation er direkte relateret til alder. For børn op til to år, anbefales det at bruge en dråbe til den nasale passage for hver tolvte time. For voksne, lægemidlet anvendes, som indeholder flere forøget koncentration af det aktive stof. Doseringen er tre dråber i næsebor hver ti timer. Behandlingen periode er en uge og bør ikke overstige denne værdi.

Drug "Galazolin". Brugsanvisning: bivirkninger, kontraindikationer, interaktioner

Blandt de mulige bivirkninger hyppigst observerede udseendet af en brændende fornemmelse, tørhed af slimhinderne i næse, nysen, reaktiv hyperæmi. I mere sjældne tilfælde er der kvalme, takykardi, angst, træthed, søvnløshed, hovedpine.

Kontraindikationer for brugen af stoffet: overfølsomhed over for de komponenter, høj intraokulær tryk, hypertension, atrofisk rhinitis, hyperthyroidisme, udtrykt aterosklerose, takykardi, de er fire måneder.

Hvis samtidig modtagelse med monoaminoxidaseinhibitorer, tricykliske antidepressiva markant stigning i blodtryk indikator.

"Galazolin" stof. Brugsanvisning: særlige anvisninger, overdosis

Brugen af lægemidlet til børn kan være ledsaget af søvnforstyrrelser, agitation. nødvendigt at stoppe behandlingen dråber "Galazolin" på forekomsten af sådanne symptomer. I hans øjne begrave forbudt, da det aktive stof kan forårsage hornhindeskade. Anvendelse af et præparat af mere end to uger gentages vasodilatation (perifer), der fører til udviklingen af iatrogen rhinitis. Der bør udvises forsigtighed under graviditet, amning. Tilfælde af overdosering er blevet identificeret.

"Galazolin" stof. anmeldelser

Det stof har næsten ingen negative anmeldelser. Dette er på grund af sin høje effektivitet og hurtig indtræden af terapeutisk virkning. Man skal dog huske på muligheden for uønskede bivirkninger, der er anført ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.