ComputereComputerspil

Hvordan man laver et kompas i "Maynkraft" og hvordan det fungerer

Verden af "Maincraft" er enorm og varieret, men du får ikke nogen anvisninger, referencer eller endda kort over området, som du kunne orientere. Alt er det samme som i det virkelige liv. Hvis du var i et ukendt område, skal du huske, hvor træerne er, hvor buskene vokser og hvor græsset er tykkere, for at finde stedet, hvorfra du kom fra. Alt dette er meget vanskeligt og kedeligt, men du kan bruge dine orienteringsfærdigheder på terrænet. Og til dette skal du bruge visse værktøjer, for eksempel et kompas. Hvis du tager en lang rejse, skal du helt sikkert vide, hvordan man laver et kompas i "Maincrafter" for altid at have en chance for at gå tilbage og ikke gå tabt.

Kraft kompas

Bare fordi du ikke kan finde kompassen, så du skal tænke på, hvordan man laver det. For at gøre dette skal du bruge visse ressourcer, men rolig - de er langt fra de sjældne. For at lære at lave et kompas i "Maincraft", skal du få fire jernstænger og en blok rødt støv. Gødderne fås fra jernmalm under smeltning i ovnen, og det røde støv kan opnås, når du ødelægger røde malmblokken. Når alle ingredienserne er klare, kan du gå direkte til selve processen med skabelsen. For at gøre dette skal du placere rødt støv i arbejdsbordets centrale celle og på siderne - jernstænger. Som følge heraf forbliver fire hjørneceller ledige. Hvis du gjorde det på den måde, så kan du sikkert sige, at du regnede med, hvordan man laver et kompas i "Maincrafter". Du skal bare klikke på håndbogen knappen, og enheden vil være i dine hænder.

Brug af kompassen i single mode

Nu ved du hvordan man laver et kompas i "Maincrafter", men du skal stadig lære at bruge det. Alle ved, at dette objekt har en pil, der altid peger mod nord. Men verdens sider i "Maynkraft" spiller ingen rolle, så her magnetiseres den til en anden. Det er i en enkelt tilstand, at din pil altid vil pege på det sted, hvor du først dukkede op. Ved første øjekast giver den ubrugelige funktion dig virkelig en imponerende fordel. Som allerede nævnt, skal du huske alt, der omgiver det, for at finde dit hjem. Men du kan gøre det lettere - at bygge en bolig på dette sted, og kompassnålen fortæller altid, hvor du skal hen. Dette virker i alle versioner af spillet, selv i "Minecraft 1.5.2". Hvordan man laver et kompas, ved du allerede, nu forstår du, hvordan du bruger det i et enkelt spiller spil. Men der er også et multiplayer.

Multiplayer og Kompas

Måske har du allerede lært at bruge kompassen i "Maynkraft", når du spiller i solo mode. Men det betyder ikke, at du kan bruge det korrekt, når du spiller på serveren. Der er lidt forskellige regler her. Faktisk angiver pilens kompas stadig sted for din fødsel, men ikke den første, men den permanente. Dette punkt kaldes respawn point, det vil sige, der vises du hver gang du går til serveren. Dette kan også bruges til eget formål, for eksempel at bygge et hus eller arrangere en bestemt slags fælde. Under alle omstændigheder hjælper kompassen dig med at finde dette sted, uanset hvilken del af verden du er. Så du ser selv, at det er meget vigtigt at vide, hvordan man laver et kompas i "Maincraft".

Yderligere måder at bruge kompassen på

Du kan dog anvende denne enhed ikke kun til direkte orientering på terrænet. Faktum er, at kompassen er også en ingrediens for at skabe et mere nyttigt emne, der hjælper med at finde bestemte steder - kort. Kortet viser hele området, som du allerede har undersøgt. For at oprette dette nyttige værktøj skal du ikke kun kompas, men otte flere ark papir. Hovedkomponenten er placeret i arbejdsbordets centrale celle, og papiret er omgivet af papir fra alle sider. Og som et resultat får du et kort, der er meget mere nyttigt og effektivt end et kompas, men det betyder ikke, at du absolut bør give op.

Funktioner i brug

Det er vigtigt at bemærke nogle punkter, som du måske støder på, mens du bruger kompassen. Først og fremmest bør du være opmærksom på, at kompasset ikke kun fungerer i dine hænder, men også i lagerbeholdninger og på enhver vandret overflade. Det vil sige, selv om det vil ligge på jorden, vil pilen stadig vise i retning af din fødsel eller respawn point. Men dette gælder ikke for andre verdener, som helvede eller slutninger - i dem vil kompaset slet ikke fungere, dets pil vil spinde, hvilket sker i det virkelige liv, når det er demagnetiseret. Derfor er der ingen grund til at stole på denne enhed i andre verdener, da den kun fungerer korrekt i hovedsagen. I resten bliver du nødt til at handle blindt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.