SundhedSund kost

Fordele og skadelige virkninger af fennikel. ansøgning

Fennikel eller fennikel, er kendt for at folk for længe siden. Dette anlæg har været brugt til forskellige formål i det gamle Rom. Fennikel bruges som krydderi i madlavning og til medicinske formål og i kosmetik. I øjeblikket er så mange kendte fordele og skadelige virkninger af fennikel.

fennikel

Dette krydderi dyrkes i mange lande rundt om i verden. Anlægget er uhøjtidelig, men en masse af sollys er nødvendig for det. Mange mennesker vokser fennikel pot. Det er ganske smuk og meget velduftende plante, der er spiselig alle bladene, frø, stængler og endda pærer.

Grow to typer af fennikel:

 • Gennemsnitlig (Apotek).
 • Italiensk, som hovedsagelig anvendes i madlavningen. Som regel anvender en kødfuld stilk, der ligner en grøntsag.

struktur

Fordele og skadelige virkninger af fennikel er kendt for at folk for længe siden. Denne plante indeholder en masse forskellige mineralske stoffer, organiske syrer og flavonoider. Dens stængler er rige på vitaminer (A, B, C). Blade hovedsagelig indeholder ascorbinsyre, caroten, rutin og vitaminer B og E. De æteriske olier er frugt, proteiner og sukkere. Det er på grund af det høje indhold af essentielle olier (anethol, phellandren, fenchol, camphen) er forårsaget af en mærkelig lugt (aroma), og de nyttige egenskaber af fennikel.

brændværdi

Fennikel har en meget lavt kalorieindhold: 100 c. Græs indeholder 31 kcal. Derfor kan det bruges af alle, selv dem, der kæmper med overvægt.

Fennikel: gavn og skade, medicinske egenskaber

De helbredende egenskaber af denne urt har været kendt siden oldtiden. Mange mennesker ved, at visionen er forbedret ved brug af fennikel. I Grækenland blev det brugt til at behandle fordøjelsessystemet og for at reducere vægten.

Vi foreslår at overveje, hvad er fordelene og skadelige virkninger af fennikel, der er kendt til dato.

 • Dette anlæg er i stand til at forbedre fordøjelsen.
 • Det hjælper med at reducere gasdannelse i tarmen.
 • Fennikel lindrer betændelse i mave-smerter tarmkanalen og maven.
 • Det har en afførende virkning.
 • Lindrer forgiftning.
 • Det forbedrer produktionen af slim.
 • Det har en beroligende virkning på nervesystemet.
 • Det bidrager til en normalisering af hormonelle niveauer.

Desuden er de gavnlige og skadelige virkninger af fennikel:

 • Denne urt hjælper til at forbedre appetitten.
 • Modtager et stort antal fennikel letter oprensning leveren, galdeblæren og milten.
 • Fennikel - en stor vanddrivende, som hjælper med at fjerne giftige stoffer fra kroppen og reducerer hævelse.
 • Øger mængden af modermælk.

På grund af disse kvaliteter fennikel nu fandt jeg programmet ikke kun i den nationale, men også i den officielle medicin.

Bør være opmærksomme på dette problem, "Fennikel, gavn og skade under graviditet." Kvinder er i en interessant position anbefales ikke at bruge denne urt. Men i løbet af amning en baby, han kan meget vel hjælpe - at reducere luft i maven er ikke kun moderen, men også barnet.

Men det er værd at huske, at man ikke kan misbruge dette krydderi. Regelmæssige doser for i korte perioder medicinske formål er nyttige og lange brugen bør diskuteres med din læge.

Anvendes i medicin

Fennikel - fordele og ulemper (foto planter præsenteres i artiklen), samt ansøgning - hvad du behøver at vide om det? Af de blomster og blade af denne urtete er lavet, og de frugter og rødder bruges til infusioner og afkog. Due olieagtige struktur fennikelfrø anvendes til fremstilling af koncentreret æterisk olie. I øjeblikket er det meget populært, men vi må ikke glemme toksicitet - olie er kun nyttig i minimale doser.

Decoctions og infusioner af urter, der hjælper til at slippe af oppustethed, forbedrer fordøjelsen, desuden bidrage til fjernelse af slim ved hoste.

Forskere har vist, at fennikel hjælper til at forbedre hukommelsen, så det anbefales i Alzheimers sygdom og demens.

Fennikel ekstrakt har svampedræbende og antibakterielle handlinger. Det er en del af mange lægemidler, der anvendes til behandling af sygdomme, såsom gigt, gastritis, urolithiasis og lungesygdom (bronkitis, tuberkulose, astma).

Den positive effekt af denne plante på det kardiovaskulære system, hjælper med at reducere trykket og slippe af arytmi.

Et par af den æteriske olie af denne plante dråber en god hjælp for alkoholforgiftning og forskellige fødevarer forgiftning.

Det anbefaler en græs med halsbetændelse, forhøjet temperatur og rhinitis.

Fennikel er også beroligende og hjælper med søvnløshed.

Brug i kosmetologi

På grund af sammensætningen af denne plante er til gavn for hud og hår. Kosmetik anvendes generelt hætte (æterisk olie). Det har evnen til ikke kun at helbrede, men også at fjerne betændelse og bremse aldringsprocessen. Så det er ofte anvendes til fremstilling af hudpleje fennikel. Fordele og skadelige virkninger af opskrifter - mere om det nedenfor.

 • Blanding til udglatning rynker: Bland æggeblomme med jojobaolie, hvidt ler, og 2-3 dråber fennikel og steg olier.
 • Masken for aldrende hud: mash kvæde, det tilføje 1 æggeblomme, ost og et par dråber (2-3), fennikel olie. Denne blanding kan anvendes til ansigt og hænder.
 • Den bemærkelsesværdige facilitet af acne: bland 50 ml alkohol med 10 dråber tea-tree olie og lavendel og 5 dråber olie af fennikel.
 • Badeolie at forbedre hudens: 6-8 dråber, skal du først falde på salt eller bagepulver, og derefter opløst i vand.
 • Fennikel æterisk olie er føjet til shampoo og hårbalsam. For at gøre dette, er 100 ml produkt, der tilsættes 10 dråber olie. Sammensætning hjælper med at slippe af hårtab og skæl.

Slankende vanskelig ting: Fennikel - fordele og ulemper

Frøene af denne plante er en god måde at tabe sig. Mange ernæringseksperter anbefaler at drikke te med fennikel. For sin forberedelse skal tage 1 time. L. fennikelfrø, og bland dem i 1 time. skeen brændenælde. Hæld blandingen 700 ml kogende vand. Koges i omkring 10 min., Derefter filtrere dem og 3 gange om dagen i 1 m. l. Graviditet og amning fra denne te skal kasseres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.