Kunst og underholdningFilm

Filmen "Blade": skuespillere og roller

"Blade" - en horrorfilm med elementer af en actionfilm, udgivet på skærme i 1998. Direktøren er Stephen Norrington. Filmen blev skabt på baggrund af tegneserie serien fra Marvel Comics. Artiklen præsenterer plottet, såvel som helte, skuespillere og Blade-roller.

Indholdet af filmen

Hovedpersonen er en semi-human semi-vampyr. Hans navn er Blade. Skuespilleren, der spillede denne karakter, udførte mange roller i malerierne fra forskellige genrer: actionfilm, melodrama, horrorfilm. Bladet er fyldt med en tørst efter hævn. Han drømmer om at komme lige med blodsukkerne, der dræbte sin mor. Blandt de improviserede midler til hovedpersonen er et sværd lavet af titanium legering og en maskingevær lastet med sølvkugler. Derudover har Blade superhuman styrke. Han er klog, overraskende vedholdende. I modsætning til almindelige vampyrer, ikke bange for lys og duften af hvidløg. Med en tørst efter blod klager Blade med succes.

Hvad tillader ikke at gøre Blade til en fuldvildet vampyr? Filmens helt injecterer jævnligt sig med syntetisk serum. "Bloodsuckers" kalder ham velsmagende "Daytime Tramp". Hovedpersonens fjende er Deacon Frost - en ung narcissistisk vampyr. Et af de få positive tegn i filmen er Abraham Whistler. Det var han, der instruerede Blade for at bekæmpe vampyrerne. En anden assistent til helten er Dr. Karen Johnson. Hvem spillede hovedpersonen - Blade?

skuespillere

Hovedrollen blev spillet af Wesley Snipes. Stephen Dorff spillede Frost i filmen "Blade". Skuespillere Chris Kristofferson og N'Bush Wright spillede også i denne film. Den første spillede rollen som Abraham Whistler. Wright spillede Karen Johnson, Bladeassistent. Andre aktører i filmen "Blade" - Donal Log, Udo Cyrus, Kevin Patrick Walls, Sana Lathan, Tim Gini. Tracy Lords dukkede op på skærmen på billedet af Raquel - den eneste kvindelige karakter (ikke tæller Karen). Nedenfor er en kort biografi af kunstneren, der spiller rollen som Blade.

Skuespiller Wesley Snipes

Han blev født i 1962. Min far var ingeniør. Mor-lærer. Efter skilsmissen blev Wesley hos sin mor. Barndom og ungdom Snipes blev afholdt i et af de mest ubevidste områder i New York, som hovedsagelig befolket af kriminelle elementer og antisociale personligheder. For at beskytte Wells fra gadeens dårlige indflydelse identificerede hans mor ham i en sportsskole. Snipes også praktiseret dans, vokal, gradueret fra de naturskønne taler. Efter at have modtaget en bachelorgrad, spillede skuespilleren på scenen, blev skudt i reklame.

Filmprofilen af Wesley Snipes fandt sted i 1980. I 90'erne spillede han ind i filmene "Dance on the Water", "The Rising Sun, Destroyer", "Fanta", "Train with Children" og mange andre. I 1997 vandt en pris på en festival i Venedig for sin rolle i den melodramatiske film " Rendezvous for en nat. "

Stephen Dorff

Skuespilleren lavede sin debut i biograf i en alder af ni. I 1987 spillede han sin første rolle. Han blev kendt i begyndelsen af 90'erne, efter udgivelsen af filmen "Backbit". Stephen Dorff - nomineret af flere prestigefyldte priser, herunder MTV Movie Awards. Han modtog denne pris for sin rolle i filmen "Blade". Frosts rolle bragte Stephen Dorff titlen "bedste skurk".

I 2007 blev filmen "The Thirteenth Floor" screenet. I filmen blev en af helterne spillet af Dorff. Dette værk blev meget værdsat af filmkritikere. Stephen Dorff stjernede i sådanne film som "Exemplary male", "Devil's Mansion", "Twin Towers", "Født til at være en stjerne."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.