Hjem og familieBørn

Fritid. Magnetisk bord for børn

Ven og hjælper i enhver kunstner er et staffeli. Mens den kommende talent stadig vokser og udvikler sig, er det perfekt til en magnetisk tegnebrættet. Det kan kaldes en reel underholdning fabrik. Hun har en stor overflade, hvorpå du kan tegne magnetiske blyanter og markører.

Hertil kommer, magnetiske bord til børn indgår i en række forskellige stencils, kits sjove figurer, breve og andre pædagogiske værktøjer. Det er et interessant kompleks, der hjælper dit barn med at udvikle deres egne, skaber en farve repræsentation af omverdenen, virkelighedsopfattelse, fantasi. På overfladen kan du uploade et andet ord, skrive og løse eksempler med tal. Magnetisk bord for børn giver dig mulighed for at vedhæfte papir og tegne på den med akvareller. Denne vidunderlige opfindelse glad for børn, det er ligesom deres forældre.

Denne magiske værktøj giver dig mulighed for at skrive og tegne igen og igen. Hendes stråle, gennemsigtig skærm med en speciel blyant nemt giver dig mulighed for at slette den gamle og lave en ny tegning. Magnetisk tegnebrættet har en praktisk holder til en blyant, en åbning med en snor, så kan du hænge det overalt.

Varianterne i form af bøger, med et særligt sæt af kort. Den indre spilleregler indeholder et sæt søgeord og tegning, som er sammensat af visse bogstaver. På bagsiden er fastgjort magnetisk board bøger for børn. Underholdende spil med magneter let og gennemsigtig til barnet bliver til en sjov læreproces.

Udførelsesformer tilvejebringer eksempler på brug tal subtraktion, addition eller sammenligning. Enkel matematik kan komme op med og beslutte. Magnetisk bord for børn vil bidrage til at lære dit barn at tælle til 10, relatere tingene med tal. Den er designet til børn i forskellige aldre, er det undervisning grafiske paneler, der hjælper til at skelne farver, lære alfabetet, fortælle tid af uret.

Mulighederne omfatter også tal og alfabetet. Magnetisk bord for børn er indrettet i lyse farver, er den optimale størrelse af numeriske og alfabetiske tegn, det vækker barnets interesse og tiltrækker hans opmærksomhed. Hun opfordrer ham til at sætte på deres egne enkle ord som "mama" og "far", hans navn. For nogle prøver, praktisk kasse, som tilbehøret placeres kompakt. På samme tid, det kan tjene som yderligere arbejdspladser til mange forskellige aktiviteter og kid spil.

Den er ideel til simple aktiviteter med børnene. Forskellige mønstre, tegning og dermed klatre studiet af bogstaver og tal vil bidrage til at fremme barnet på egen hånd, uden at du spiller "skole", læring visdom grammatik.

En anden praktisk opfindelse, som ikke kun er egnet til børn, men også for hele familien er magnetiske markeringstavler. De er ideelle til forberedelse af dagsordenen, listen over sager, diverse noter og gennemgå dem alle familiemedlemmer. Du kan kontrollere de gennemførte lektioner og engagere sig i en hvilken som helst kreativt arbejde. Til denne tablet elementære enkle at vedligeholde. Magnetisk tavler nok til at tørre med en tør klud eller svamp, og alle de etiketter forsvinder på et øjeblik. Inkluderet med bogstaver og tal føjes til boksen. Marvelous tilpasning perfekt udvikler fantasi og fantasi, rumlig og kreativ tænkning, finmotorik af hænderne på barnet, sammenhæng og koordination.

Dagens marked byder på et bredt og varieret udbud af pædagogisk legetøj, for eksempel: "af Winner", "Pyramid of discovery" med en række "Læring fra verden", "The Tenth Kingdom" og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.