SundhedPlastikkirurgi

Øjenlåg - før og efter. Beskrivelse af procedurer, typer, konsekvenser og reaktioner

Moderne medicin hjælper til at klare ikke kun med mange tidligere uhelbredelige sygdomme, men også med visuelle defekter af forskellige kropsdele. For eksempel er problemet med sagging øjenlåg eller poser under øjnene kan med held løse blepharoplasty. Før og efter denne procedure, kirurgen ser foran ham to slags mennesker - patienten bliver mere selvsikker udseende af en succesfuld person.

Hvem har brug for en øjenlåg?

Generelt øjenlåg bliver brugt som et redskab til at bekæmpe aldersrelaterede forandringer. I processen med aldrende hud person mister tone, bliver slasket, især på det sarte ansigtet - området omkring øjnene. I patienter, der blev udsat for blepharoplastik, efter operation er der ingen sagging øjenlåg og store rynker.

En anden grund til øjet skulpturen er en ophobning af fedtdepoter under den nederste eller over det øverste øjenlåg. Dette gør tilsyneladende en mand for et par år ældre, det synes at være smertefulde og træt. Fjernelse af fedtvæv i dette tilfælde - den eneste mulige løsning på problemet.

Ganske ofte, blepharoplasty gjort nok unge. Det er normalt forbundet med et ønske om at ændre formen eller formen på øjnene. Denne operation er populær blandt de unge i de asiatiske lande af indlysende grunde. Med det også søge at eliminere de forskellige defekter af øjenlåg og asymmetrien i form af øjet.

sorter blepharoplasty

Forskellige typer af operationer isoleret afhængig af, om en region med øje kirurg fungerer, og hvordan metoden udføres blepharoplasty. Før og efter den procedure, den normalt meget interesseret i patientens tilstand og ønsker læge.

Afhængigt af området omkring øjnene, hvilket snit er lavet, er der tre typer af sådanne plastikkirurgi:

  • øverste øjenlåg plast;
  • plast af det nedre øjenlåg;
  • cirkulær blepharoplasty.

Grundlæggende metoder til drift, er der to:

  • klassiske;
  • laser.

Øvre øjenlåg blepharoplasty

Med denne type operation er fjernet hudområde, der ligger i det øverste øjenlåg krølle at dække knap mærkbare spor gjort procedure. Efter den øvre blepharoplasty kirurgi kan være nødvendig for pande elevator. Dette er en ret almindelig begivenhed.

Sommetider visuelle illustrationer til livet på "øjenlåg - før og efter" af fantasi. Folk, der har haft denne operation, næsten helt frataget rynker i den øverste del af øjet og overhængende øjenlåg. Det er ikke altid den samme effekt kan kun opnås ved at skære ud en del af huden. Nogle gange kræver det fjernelse af fedt poser eller stramning af muskelvæv.

Lavere øjenlåg blepharoplasty

Oftest overskydende hud, fedt eller muskel i den nedre del af øjet fjernes ved at udføre et snit under vipperne linje. I nogle tilfælde er fjernelse af fedtceller udføres gennem den langsgående åbning i det indre af øjenlåget. I dette tilfælde, efter at lavere blepharoplasty inflammation og ødemer er mindre udtalt.

Hvis problemet med sagging århundrede lille, så det er nødvendigt at fjerne en meget lille stykke hud, anvende plukket, eller, som det er almindeligt kaldes, knivspids metode. I dette tilfælde er den markante del ikke skåret og fjernet specielt konstruerede pincet. Efter overlappende sømme.

cirkulær blepharoplastik

Implementering af korrektionen af den nedre og øvre øjenlåg samtidig er ret almindeligt. Det skal bemærkes, at den vanskeligste tilbagebetalingsperioden finder sted, når den udføres sådan blepharoplasty før og efter, der kræver en særlig omhyggelig undersøgelse af patientens specialist.

Særskilt, kan du nævne operation for at korrigere medfødte defekter og ændringer i øjnenes form. Der kan blive påvirket af både den øvre og nedre øjenlåg. Den optimale beslutning er truffet i dette tilfælde ekspert.

En skalpel eller laser?

Alle former for blepharoplasty kan udføres ved hjælp af standard kirurgiske instrumenter, og med anvendelse af en laserstråle. Sidstnævnte mulighed er normalt meget dyrere, men har en række fordele.

Laserstrålen bidrager til at gøre en tynd snit med minimal skade på omkringliggende væv. Efter operationen, er der mindre hævelse og blå mærker mængde end i den klassiske kirurgi. Også minimere den helbredende tid og risikoen for infektion, når den holdes laser blepharoplasty. Før og efter operationen huden alder identisk i struktur - ar dannes ikke.

Hvordan forbereder til operationer

Efter samråd med kirurg, der skal udføre operationen, skal du blive undersøgt af flere læger og bestå flere tests. Dette krav er sandt, som en række sygdomme blepharoplasty er kontraindiceret. Men hvis disse sygdomme ikke dukke op, skal kirurgen være opmærksom på alle de vitale tegn på patienten, for at minimere risikoen.

Under høringen, kan lægen tage et billede af patientens øje og gøre en inspektion af deres tilstand. Han har også at gøre nogle anbefalinger, der skal følges, før det vil blive gennemført vægttab toksine øjenlåg. Før og efter operationen, for eksempel, ikke ryger, tager visse medikamenter, men det er nødvendigt at drikke masser af vand.

Hvordan er blepharoplasty

Operationen udføres i en specialiseret klinik, men uden indlæggelse. Afhængigt af kompleksiteten af kirurgi proces kan tage alt fra tredive minutter til to timer. Meget sjældent er behov for generel anæstesi. Hovedsagelig anvendte anæstetika lokal action kombineret med beroligende midler.

Kontrol af vitale tegn udføres gennem hele operationen. Ved sin ende patienten anbringes i et separat kammer, hvor det fortsat nøje overvågning af dens tilstand.

Hvis patientens tilstand er normal, udledes det samme dag, når de udføres blepharoplasty. Før og efter operationen, mens det er vigtigt at afstå fra dårlige vaner og drikke masser af vand. Ved anvendelse af ikke-absorberbar tråd alene, er dens fjernelse udføres 3-4 dage efter suturering.

Hvordan er opsvinget

Komplet absorption af blå mærker og hævelse normalt ikke tage mere end to uger. I laser kirurgi bør forvente en hurtigere genopretning end i den klassiske. Det vil bidrage til at fremskynde processen med vedhæftede fil pakket ind i en pakke af frosne fødevarer eller is.

I løbet af tilbagebetalingsperioden er det forbudt at gnide øjet, og udøve deres udsættes for sollys. I løbet af denne periode, skal kirurgen tildele en patient til et kursus af antibiotika og dråber til tørre øjne. I tilfælde af eventuelle komplikationer en person, der passerer tilbagebetalingsperioden, bør straks søge rådgivning.

anmeldelser

I de fleste tilfælde er det muligt at konstatere en betydelig forskel mellem forekomsten af disse blepharoplasty blev udført før og efter. Anmeldelser af entusiastiske mennesker forklare, hvorfor plastikkirurgi er ved at vinde en sådan popularitet.

Midlertidig ubehag, hvilket er nødvendigt for at overleve efter operationen, hvis alle anbefalingerne fra ekspert vil blive glemt meget snart. For at erstatte ham kommer den tilfredsstillelse at se i spejlet af deres egne øjne. Faktisk er de store mirakler skaber blepharoplasty. Efter operationen, manden er ikke bange for at kigge ind i andres øjne og ser selvsikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.