Kunst og underholdningKunst

Hvordan man kan trække de fly-Tsokotukha etaper

Dristigt Summende Fly - berømte karakter fra en børns digt skrevet af sovjetiske digter Korney Chukovsky. Digteren skrev om Fly Dristigt Summende, som købes i basaren Samovar og fejrer hans fødselsdag. Et eller andet sted jeg tog Spider og flyve stjålet, men for at hjælpe fødselaren ankom myg - Fly reddet og giftede sig med hende.

I historien, blev et digt tegneserie lavet i sovjettiden. Mange mennesker husker og elsker denne legendariske produkt med malede sjove figurer. Artwork Korney Chukovsky og relevant i dag, og søde små ansigter tegn er interessante og smil på moderne børn.

Hvordan man kan trække den fly-Tsokotukha

For at genskabe en karakter fra en børns tegneserie, kan du prøve at tegne en flue i profil, sidder lige, eller en fuld-længde. Hvordan at tegne Fly Dristigt Summende, sidder lige? Dette vil kræve en ren ark papir, viskelæder og en blyant.

Ifølge dette eksempel kan repræsenteres af et insekt, der sidder lige, og bag ham, som om observeret fra oven. Det hoved og krop er på samme lige linje. Tegnede elementer bør let afrundede. Hovedet er nødvendig for at skildre den størrelse er mindre end kroppen fluer.

Tre par ben og vinger arrangeret symmetrisk insekt. Og mellem 2 og 3 fod, fra to sider, Tsokotukha nødvendigt at trække flapperne, som vil gå i en vinkel på 45 °. Sørg for at gå igennem et par gange med en blyant langs konturen. På indersiden af vingen - at skabe striber - lidt for at trække grænsen. Den overkrop og hoved et insekt med linjer du kan tilføje volumen, er markeret på kroppen af den lysplet.

Fly-i profil Tsokotukha

Insekt kan også afbildet i profil. Hvordan man kan trække den flyve Dristigt Summende i dette perspektiv? Det er nødvendigt at tegne en 3 oval. Hvoraf den ene er at lave en lidt mindre - det vil være hovedet, der er bedre placeret på højre side. Til venstre for hovedet er nødvendigt at henlede ovale, mere end 2,5 gange, og blandt dem en - størrelse omtrent det samme som, og til venstre. Insektvinger skal placeres på en sådan måde, at de er mellem dele af kroppen.

Dristigt Summende Fly sidder i profil, så du skal trække den ene fløj over den anden. Så de visuelt synes at være lidt hævet. Ser man på Tsokotukha fra dette perspektiv, er markant 3 ben. Den første nødvendigt at trække fra midten af hovedet - ned, den anden - mellem 2 og 3 element, og den tredje - den midterste 3 oval. Så er det muligt at male hovedlinierne at skabe volumen.

Hvordan man kan trække de fly-Tsokotukha etaper

  1. Det første skridt vil være at foretage en lodret linie. Dernæst fra midten af linjen er nødvendigt at bruge to skrå. Dette er begyndelsen og grundlaget for Fluer Dristigt Summende.
  2. Så begynder vi at trinvist trækker insektets krop. Tegn tre afrundet oval, placeret på de vigtigste linje. kropsdele og hoved fluer klar.
  3. Efter dette, på trods af den gennemførte linie tegne det nødvendige grundlag for vingerne på skitsen.
  4. At finde på billedet var ganske troværdigt, er nødvendig for at afslutte Fly ben og antenner.
  5. Så har du brug for at slette ved hjælp af viskelæderet line baser, tegne øjne og et par streger på vingerne for at flyve var attraktive.
  6. På hendes torso tegne en linje, hvilket gør mere tredimensionelt billede af et insekt.
  7. Efter portrætteret kjole og tørklæde.

Hvordan man kan trække fly-Tsokotukha dette tal var mere farverig? Dette kan opnås maling smukke farvet blyant eller markør.

Da det viste sig, at tegne Fly-Tsokotukha blyant er ikke svært!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.