Kunst og underholdningMusik

Expression Thug Life - hvad det er

Udtryk på engelsk siden begyndelsen af halvfemserne i Rusland på toppen af popularitet. Mange oplevede T-shirts med sætningen Thug Life. Hvad er det? Svaret kan kun gives efter en grundig undersøgelse af rap kultur, fordi det gik derfra er et udtryk, som primært er slang. Hvis du ved, at bag disse ord, mere detaljeret, så bære en skjorte med denne sætning ville være mere ærefuld.

Som oversat Thug Life

Dette udtryk er en bagtanke er nu på toppen af popularitet, fordi på mode igen gangsta rap. Fra engelsk Thug Life - livet for en bandit eller "zhituha bandyugan". For første gang dette udtryk anvendes i USA begyndte i begyndelsen af halvfemserne. Så på toppen af popularitet var rapperen 2Pac, der havde kaldt hans gruppe.

Men hans oversættelse var noget anderledes. I første omgang, den anden betydning af udtrykket af Thug Life, hvad er det - analysere i detaljer nedenfor. Faktisk er denne sætning er ikke 2 og 8 ord. Den bogstavelige oversættelse vil ikke føre, da det ikke er meget anstændigt. I henhold til denne akronym står for dette: det had, at du investerer i børn, returneret til dig. Rapper valgte hårdere ord, i sin egen stil.

Thug Life i rap kultur

Tupac Shakur investeret flere betydninger i Thug Life. Hvad er det fra synspunkt af historien om rap? Det er, hvad han kaldte sin gruppe, som blev indsamlet fætter kunstner Mopreme Shakur og rappere Big Syke, Macadoshis, bedømte R. De første to år de faglige rappere arbejdede på det første album, som blev udgivet i 1994.

Umiddelbart efter denne begivenhed, kvintetten brød op, da Tupac truede virkelige fængsel. Flere gange forsøgte han at samle et hold igen, men nægtede at rappere. De forsøgte at starte en solokarriere, men de kan ikke kaldes succesfulde musikere.

Historie af bevægelsen

Hvis du spørger amerikanere: Thug Life - hvad det er, i de fleste tilfælde, at du ikke taler om en lidet kendt rap gruppe, en bevægelse skabt af Shakur i begyndelsen af halvfemserne. Første tanker om behovet for at skabe en social bevægelse opstod til Tupac i 1992, diskuterede han ideen med sin stedfar, som på det tidspunkt var i fængsel.

Samtidig begyndte han at handle, og endda formået at forene lederne af de to stridende parter Crips og Bloods. De annoncerede offentligt, at fra nu af vil klæbe til den kode skabt af rapperen. Selvfølgelig reglerne i hver ghetto justerer sig selv, men som et hele ændringen i samfundets holdning til sorte og tolerance, som i den moderne verden ikke overraske nogen, født takket være Tupac.

Hvorfor var det skabte bevægelse

Thug Life blev opfundet med vilje. Forholdet mellem hvide-flået amerikanere til ghettoen på det tidspunkt var partiske. Sort lyudyami betragtes andenklasses borgere, der kun kunne røve, dræbe og distribuere narkotika. Børn får undervisning var meningsløst fra dårligt stillede områder, som der var problemer med beskæftigelse. Ægteskaber i ghettoen var meget skrøbelig, på grund af de livsstil fædre ofte engang efter fødslen af afkommet gik i forvaring, og kvinden ikke vente på deres løsladelse. I mellemtiden, ikke alle ønsker at føre den form for livsstil, mange har forsøgt at kæmpe for deres rettigheder.

I 1831, amerikanerne kaldte oprør Nata Ternera forsøgt at forsvare deres rettigheder. Frederick Douglass, Rosa Parks og Malcolm X 's misforstået, også - de blev betragtet som en offentlig trussel. Selv Martin Luther King blev ramt af en bølge af manglende forståelse af samfundet, er blevet erklæret kommunist og en fjende af Amerika. Lignende problemer var og Tupac, selvom han skabte en bevægelse med gode intentioner.

Thug Life Filosofi

Den første fejl var rapperen at give sin bevægelse Thug Life, oversætte det blev opfattet forkert, dvs. bogstaveligt - liv gangster. Selv i virkeligheden opfordrede han til en ende på volden og opdragelse af børn i overensstemmelse med de nye regler. Dette gav en chance for fremtidige generationer til at opnå mere i livet end deres forældre. Moderne ligestilling - det er de frugter, der er blevet opnået gennem Tupac filosofi.

Grundlaget for bevægelsen af idéen er blevet sat på det faktum, at selv en sort mand kunne opnå i livet, hvad han ville. Det er nok til at gøre en indsats og stræbe efter et bedre liv. Ikke at glemme ghettoen og kampen for lighed, Shakur lavet en tatovering på maven med sætningen Thug Life.

kode

Forstå hvad Thug Life, kan du ikke, hvis du ikke udforske i detaljer koden for dette samfund. Hans vigtigste mål var at forene de grupper og deres udelukkelse fra dem, der er villige til at forråde eller ikke at handle inden for rammerne af de eksisterende regler. Det meste af koden beskæftiger sig med narkotika. Fra det øjeblik af sin underskrift sorte grupper i ghettoen begyndte at handle hårde og hurtige regler. Mange kvinder ikke solgte narkotika, andre adgang til dem stoppet under graviditet. Børnene kunne ikke få disse stoffer, selv om de tidligere er blevet solgt, selv i skolerne.

Code of Thug Life regulerer ikke kun livet i ghettoen, men principperne for banderne, der beboede disse territorier. Tvister mellem de sorte grupper begyndte at blive løst ikke med magt, men gennem diplomatiske forhandlinger. For den specielle person blev han udvalgt til hvert bånd, til at afgøre tvister.

Koncerter rap kunstnere og partier, i henhold til de nye regler, et sted, hvor vold ikke hører hjemme. Hvis før de masseaktioner var ledsaget af skydning og stikkende, begyndte de at gå mere fredeligt siden 1992. Mindless vold og aggression blev udelukket fra livet af sorte. Uden tvivl, blev det besluttet at respektere deres ældste. De, der respekterer sig selv, ikke bliver genstand for latterliggørelse og vold, tværtimod, er de blevet lige. Samlet set kodeksen og bevægelse Thug Life, forholdet mellem sorte i samfundet har gradvist ændret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.